NOU: Cumperi orice produs si ai retur sau schimb GRATUIT* in primele 14 zile

Halate din satin: tot ce trebuie să știi despre acestea

Halate din satin: tot ce trebuie să știi despre acestea

Există un motiv pentru care atât de multe mirese aleg să poarte un halat de satin pe măsură ce se pregătesc pentru ziua lor mare (și le poartă tot mai mult după aceea). Continuă să citești pentru a afla mai multe!

Ce este un halat de satin?

Un halat de satin este un halat purtat în mod obișnuit de oameni în timpul ocaziilor speciale și după cum îi spune și numele, este realizat din satin, o țesătură ușoară și netedă.

În Evul Mediu, satinul era o țesătură luxoasă din fibre de mătase pură. A devenit popular în Europa în secolul al XII-lea, dar numai clasa superioară și-l permitea.

În aceste zile, satinul este mai accesibil. Este folosit în mod obișnuit pentru a face rochii, lenjerie, îmbrăcăminte de noapte, lenjerie de pat și halate. Așadar, deși este considerată o țesătură specială, nu există niciun motiv pentru care nu ar trebui să o porți zilnic.

Ce este satinul?

Este o țesătură din acetat, nailon, poliester, raion, mătase sau un amestec. De obicei, este netedă și lucioasă pe cel puțin o parte a țesăturii.

Cine ar trebui să poarte halate din satin?

Oricine apreciază combinația unică de lux și confort se poate bucura de un halat de satin, inclusiv persoanele predispuse la alergii - un alt avantaj al halatului din satin este că este hipoalergenic.

De ce să alegi un halat de satin?

În afară de aspectul luxos, multe aleg halate din satin din următoarele motive:

  • Calitate absorbantă - Această țesătură ușoară poate absorbi de fapt 30% din greutatea sa.
  • Caracteristică de uscare rapidă - Țesătura tinde să se usuce mai repede decât alte haine, cum ar fi pânză sau halate de bumbac.
  • Rezistent la mirosuri - Suprafața netedă a țesăturii îi permite să respingă în mod natural să nu absoarbă mirosurile.
  • Varietate de culori și modele - halatele din satin vin într-o gamă largă de culori. De asemenea, sunt personalizabile pentru ocazii speciale!

Calitatea absorbantă, caracteristica de uscare rapidă și simțul ușor fac ca acesta să fie o haină foarte confortabilă și elegantă.

Când este cel mai bine să porți o halat din satin?

Deși a devenit obișnuit ca mireasa și domnișoarele de onoare să-l poarte pe măsură ce se pregătesc pentru nuntă, un halat de satin poate fi purtat de oricine zilnic. Unul dintre lucrurile minunate despre halatele din satin este că pot fi purtate indiferent de anotimp.

Este ușor să te acoperi cu acesta chiar dacă ai și alte haine pe tine deja. Acest lucru îl face un adaos excelent la garderoba ta chiar și în timpul anotimpurilor mai reci.

De asemenea, îl poți purta confortabil atunci când este cald, deoarece țesătura este ușoară și moale. Așadar, este întotdeauna o idee bună să ai la îndemână un halat de satin ori de câte ori ai chef să te simți mai frumoasă sau ai nevoie de un pic de confort suplimentar.

În afară de utilizarea zilnică, halatele din satin sunt excelente și pentru ocazii speciale! Halatele din satin personalizate nu se simt doar grozav, dar și arată minunat - de aceea a devenit îmbrăcămintea standard de pre-nuntă pentru multe mirese (și domnișoare de onoare). Halatele din satin sunt o modalitate ușoară de a crea un aspect coeziv, dar elegant, pentru o mireasă. Miresele pot transforma halatele din satin într-un suvenir mai semnificativ, personalizându-le - pot avea cuvinte precum mireasă, domnișoară de onoare, domnișoare de onoare sau mama miresei expuse pe spatele halatului.

De unde poți cumpăra un halat din satin?

Dacă ești în căutarea unui halat din satin care vine într-o varietate de dimensiuni și culori, Adictiv este cel mai bun loc pentru a-l găsi!

În timp ce unii oameni ar putea fi atenți la cumpărăturile online, Adictiv are o politică de returnare și schimb fără probleme pentru confortul tău. În câteva clicuri simple, halatul tău din satin ar putea fi la ușa ta în cel mai scurt timp!

Indiferent dacă te pregătești pentru o ocazie specială sau cauți ceva pentru a te îmbrăca pe parcursul zilei, un halat din satin își are cu siguranță un loc în dulapul dvs.

Mergeți mai departe și verificați colecția noastră de halate din satin. Sigur vei găsi ceva pentru tine sau prietenele tale - indiferent dacă te pregătești pentru acea zi mare sau nu.

Suport clienti Luni-Vineri 10:00 - 14:00

0772 689 924 office@adictiv.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!