NOU: Cumperi orice produs si ai retur sau schimb GRATUIT* in primele 14 zile

Halat damă satin – potrivit pentru domnișoarele de onoare

Halat damă satin – potrivit pentru domnișoarele de onoare

Halat damă satin – cum îl putem include în ziua nunții pentru domnișoarele de onoare?

Sezonul nunților se grăbește să înceapă, iar tu ai atât de multe de făcut, de la aranjarea locației până la alegerea rochiei de mireasă, de la flori până la meniu. Însă, aceasta trebuie să fie ziua ta specială, în care să te simți răsfățată de toată lumea, să fii prințesă și invitații să se uite la tine cu drag. 

Îți vei petrece prima parte a zilei nunții alături de prietenele tale cele mai bune, anume domnișoarele de onoare. Vrei ca acestea să arate impecabil, deoarece te reprezintă, iar totul trebuie să fie pus la punct. Probabil tu deja ți-ai ales un halat damă satin în care să te pozezi înainte de a îmbrăca rochia de mireasă, însă te-ai gândit să le achiziționezi câte un halat și domnișoarelor de onoare? În acest fel puteți face împreună niște poze superbe, de care să vă bucurați peste ani și ani, admirându-vă ținutele lejere, dar de efect. Un halat de acest fel te va face să te miști mult mai ușor, chiar ai nevoie ca timpul în care îți pregătești părul și machiajul să fie un timp de relaxare, să te simți liberă și liniștită. Pe lângă tine, domnișoarele de onoare. Ele te vor ajuta atât cu îmbrăcarea rochiei de mireasă, cât și cu așezarea voalului, coafarea părului și machiajul ce trebuie să arate impecabil. De aceea, cu siguranță vrei ca și ele să se simtă lejere, iar acest lucru va fi posibil dacă vor fi îmbrăcate cu halatul din satin. 

Aceste halate pot fi chiar personalizate în orice fel vrei tu. De exemplu, pe halatul tău poate scrie “Mireasa”, “Bride”, sau chiar “Doamna” urmat de numele de familie al bărbatului care îți va deveni soț în doar câteva ore. Această inscripție va da o notă mult mai personală halatului. De asemenea, poți alege personalizarea halatelor și pentru prietenele tale, acestea având inscripționat “Domnișoară de onoare” pe spatele halatelor. Imaginează-ți cât de frumoase veți arăta în poze în această zi plină de emoție, de care trebuie neapărat să te bucuri la maxim. 

Din cauza nenumăratelor lucruri de care trebuie să avem grijă pentru a planifica nunta așa cum ne dorim și pentru ca tot să iasă perfect, uităm de noi, uităm că este mai important ca noi, ca miri, să ne simțim bine, să ne bucurăm, să dansăm și să sărbătorim legarea destinelor noastre. În ziua nunții trebuie să fii cât se poate de relaxată și trebuie să alegi totul în funcție de preferințele tale, fără să te gândești ce părere vor avea rudele sau celelalte persoane invitate. 

Îți poți face câteva poze în halatul de satin în care să scoți în evidență senzualitatea ta feminină, iar mai apoi le poți arăta și soțului pentru a vedea și el cât de confortabilă erai, căci cu siguranță lejeritatea cu care porți halatul se poate observa chiar și prin poze. 

Domnișoarele tale de onoare vor fi categoric satisfăcute de alegerea ta de a purta halat damă satin. La fel ca tine, vor simți cu adevărat că se pregătesc de un eveniment foarte important, vor avea emoții, dar vor fi atât de fericite și încântate  de tot ce se întâmplă în jur. Nu uita să te simți bine alături de ele, să vă distrați, căci de aceea ți-ai ales cele mai bune prietene ca domnișoare de onoare, pentru că vrei să împarți cu ele momentele cele mai magice zile din viața ta! 

Alege confortul, alege să te simți frumoasă, încrezătoare și sexy. Alege să oferi domnișoarele de onoare un moment de răsfăț în ziua nunții tale!

Suport clienti Luni-Vineri 10:00 - 14:00

0772 689 924 office@adictiv.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!