NOU: Cumperi orice produs si ai retur sau schimb GRATUIT* in primele 14 zile

Halat damă satin, cum poate fi purtat?

Halat damă satin, cum poate fi purtat?

Halat damă satin, cum poate fi purtat?

   Deși ajungem să fim epuizați după o perioadă de timp în care ne focusăm în mare parte asupra muncii, atât la job, cât și acasă, aspectul fizic și felul în care ne îngrijim, rămân în continuare lucruri importante în viețile noastre. Fiecare zi începe și se sfârșește prin ritualul de îngrijire personală pe care îl stabilim în funcție de stilul de viață și de produsele care ni se potrivesc. Dar pentru a transforma acest ritual într-o adevărată experiență, avem nevoie să ne simțim confortabil din toate punctele de vedere. 

   Astfel, imediat cum ajungem acasă, în special atunci când avem o zi grea și aglomerată, primul lucru la care ne gândim este să facem o baie caldă și să îmbrăcăm cele mai confortabile haine, precum un halat damă satin. Și știm deja cât timp petrecem alegând hainele pe care vrem să le achiziționăm, dar mai mult, cât ne gândim la felul în care le putem combina pentru a obține ținute în trend. 

   Cel mai des facem aceste lucruri în privința hainelor pe care le vom purta la evenimente special, ori la locul de muncă, acolo unde prestanța noastră face clar diferența și influențează părerea celorlalți, fie că vorbim despre colegi, fie despre partenerii cu care lucrăm, și evident, suntem nevoiți să interacționăm. Aceeași situație este și în cazul întâlnirilor cu partenerul de cuplu sau un potential partener, cu prietenii și cu familia. Nici nu contează unde au loc toate aceste întâlniri, căci nu locația este cea care ne determină să ne dăm tot mai mult interesul, ci respectul față de propria persoană și față de ceilalți. 

    Este evident că dacă suntem pasionați de modă, știm asupra căror lucruri trebuie să ne oprim și de care detalii trebuie să ținem cont, astfel încât vom lua în considerare un dress code impus, măsurile hainelor, lungimile lor în funcție de silueta pe care o avem, culorile, imprimeurile și cu siguranță, locul în care mergem. Astfel, putem spune că locația este un punct de reper pentru alegerea ținutelor, întrucât poate să impună un anumit stil vestimentar, însă interesul pe care îl arătăm vis a vis de propria persoană și de felul în care ne prezentăm la un eveniment, nu ține de acest aspect. 

     Dar ce facem în privința acelor ținute pe care le purtăm acasă, sunt la fel de importante? Este de la sine înțeles faptul că în propria locuință avem nevoie de haine alese cu grijă, atât pentru confortul pe care vrem să îl simțim, cât și pentru înfățișarea plăcută care ne crește mereu încrederea în noi. Stima de sine este dată de mulți factori, iar printre cei mai importanți este felul în care ne raportăm la propria persoană. Așadar, este necesar să ne îngrijim constant și inclusiv acasă, unde este posibil să nu ne vadă nimeni, să ne simțim bine în pielea noastră, să ne privim în oglindă și singurele gânduri să fie de apreciere.

         Iar pentru a realiza acest lucru, avem nevoie de piese vestimentare speciale, precum un halat damă satin, în care orice femeie simte că strălucește. Un obiect de îmbrăcăminte potrivit pentru orice anotimp, halatul din satin îți poate completa ținuta de acasă, inclusiv pe cea de noapte, prin care îți impresionezi partenerul datorită bunului gust pe care îl denotă înfățișarea ta, dar mai mult, îți oferi acea stare de liniște care permite un somn odihnitor. 

    Halatul de damă din satin poate fi purtat atât peste pijamaua ta preferată și peste cămașa de noapte, cât și ca obiect de îmbrăcăminte individual. Îl poți purta strans lejer în talie, lăsat liber sau poate fi legat la spate. Alegerea îți aparține și îți recomandăm să iei în considerare motivul pentru care îl porți și ce vrei să transmiți prin această ținută.

Suport clienti Luni-Vineri 10:00 - 14:00

0772 689 924 office@adictiv.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!