NOU: Cumperi orice produs si ai retur sau schimb GRATUIT* in primele 14 zile

Halat damă satin - cadou potrivit pentru partenera ta

Halat damă satin - cadou potrivit pentru partenera ta

 Suntem siguri că până acum ți-ai dat seama că fiecare om este diferit, având  preferințe și idei diferite. Sunt foarte multe lucruri care ne aseamănă, iar unul dintre ele este că ne place că la ocaziile speciale să simțim că suntem apreciați pentru eforturile noastre, de oamenii lângă care ne petrecem majoritatea timpului. Chiar dacă vorbim de zilele onomastice sau de cele de sărbătoare, este un test pentru noi să ne gândim la un cadou specific și este o bucurie atunci când primim ceva ce ne doream, sau care pare că este făcut special pentru noi. 

    Dacă ești o persoană căreia îi place să se organizeze din timp sau să ofere cadouri spontan, știi cât de important este ca ceea ce oferi să fie specific, ca persoana care primește cadoul să înțeleagă  că ți-ai dat interesul și că este importantă pentru tine. 

    Este foarte ușor să te pierzi prin multitudinea de produse care îți sunt puse la dispoziție și chiar dacă faci o alegere, sunt șanse să ai impresia că poate nu este alegerea cea mai bună. Dacă te regăsești în ceea ce am spus mai sus, avem o recomandare pentru tine cu care nu vei da greș și prin care vei face o surpriză neașteptată persoanei dragi. Este vorba de un element vestimentar care nu ar trebui să lipsească din garderoba unei doamne sau domnișoare, și anume un halat damă satin

    Pe lângă faptul că este un element necesar pe care trebuie să îl dețină o femeie, un halat damă satin va aduce foarte multe lucruri bune în viața acesteia, atât datorită aspectului de neînlocuit, cât și al confortului absolut pe care îl oferă celei care îl poartă. 

    Singurul lucru care îți mai rămâne de făcut, este să parcurgi modelele disponibile, care sunt într-o varietate completă, și poți alege ceva ce știi că se potrivește la fix cu caracterul și personalitatea norocoasei care îl va primi în dar, și trebuie să alegi culoarea preferată a acesteia. 

    Obiectul vestimentar halat damă satin poate fi o alegere excelentă din mai multe motive, printre care putem aminti următoarele: complexitatea țesăturii din care este confecționat, îi oferă calitatea de a putea fi purtat indiferent de loc, anotimp, perioadă a zilei sau eveniment. Chiar dacă vorbim de anotimpul cald, sau cel rece, satinul are avantajul de a ajută la menținerea temperaturii optime a corpului, făcând ca purtarea acestuia să fie foarte confortabilă. În același timp, acesta oferă o libertate de mișcare completă, cea care îl deține putând să își desfășoare activitățile uzuale atunci când îl poartă. 

     Cu câteva secole în urmă, halatul de damă din satin era purtat de doamnele care făceau parte din societatea înaltă. Acest lucru se întâmpla datoria aspectului elegant și plin de senzualitate pe care îl oferea. Indiferent de evenimentul la care decide să îl poarte, chiar că vorbim de o seară petrecută în confortul casei sau de o petrecere cu prietenii apropiați, acest element vestimentar va face ca o întâlnire care poate este privită că fiind una obișnuită, să fie o experiență în adevăratul sens al cuvântului. 

     Este foarte important ca partenera ta să se simtă confortabil în propria piele, mai ales când este vorba de un cadru intim alături de tine. Cu acest cadou poți ajuta la mărirea încrederii în sine și vei observa diferența imediat ce începe să îl poarte. Fiind un element vestimentar versatil, acesta nu îi va da bătăi de cap atunci când va încerca să îl asorteze cu hainele pe care deja le deține. 

     Pe lângă toate avantajele menționate mai sus, vrem să amintim că satinul nu este o țesătură pretențioasă, astfel încât acesta nu necesită o îngrijire dosebită în comparație cu celelalte materiale. 

     Suntem siguri că după ce ai parcurs aceste cuvinte, vei avea o siguranță în alegerea acestui tip de cadou pentru partenera ta.

te limitat, în special cel pe care ni-l alocăm nouă în fiecare zi și din acest motiv, acel puțin pe care îl avem pentru noi, trebuie să îl facem de fiecare dată să devină timp de calitate, să ne relaxăm, să fim noi înșine măcar în acele ore pe care le petrecem acasă. Și cum ar putea fi mai comod decât adoptând și acasă o ținută lejeră care să ne confere acea stare de bine, de relaxare, care ne oferă posibilitatea de a fi și acasă o femeie la fel de frumoasă și sexy, modernă, dar în același timp preocupată de treburile casnice. Această ținută poate fi chiar un halat damă.

     De fiecare dată ne dorim să ajungem acasă și să avem un moment de relaxare, de destindere, după care să ne putem începe activitățile împreună cu familia noastră. Însă, ne dorim în același timp, să avem acea libertate, acea degajare, relaxare, pe care o dă de obicei atmosfera de acasă. Te întrebi de foarte multe ori dacă este potrivit să îmbraci un halat pur și simplu. Având în vedere că ziua nu se încheie imediat după job și că va trebui să îți desfășori activitatea alături de familie, desigur că este foarte potrivit să porți un halat damă. 

        Este un obiect vestimentar plăcut la vedere, dar și la atingere, este acel obiect vestimentar care se așează foarte frumos pe corpul tău, reușește să scoată în evidență acele părți frumoase, dar în același timp ascunde și formele pe care tu nu ți le dorești a fi lăsate la vedere, este atât de comod încât nu te va deranja să faci diverse mișcări, eforturi, activități casnice, cum ar fi gătitul,  să calci sau să așezi prin dulapuri, ori să petreci timp cu familia ta, să vizionați un film sau o emisiune împreună. La finalul serii, același tip de halat poate fi folosit chiar peste o pijama înainte de a merge la somn, însă trebuie să ții cont de fiecare dată atunci când alegi un halat damă care este modelul care te avantajează. De multe ori te gândești că un halat pentru o femeie plinuță nu este foarte potrivit, dar din contră, satinul este acel material care maschează foarte bine anumite părți ale corpului și scoate în evidență formele rotunde, frumoase, ale unei femei. 

       De asemenea, trebuie să ții cont când alegi acest halat nu numai de croi, dar și de culoare, de utilitatea pe care vrei să o aibă. Culoarea este cea care, de cele mai multe ori, face diferența. Așa cum personele cu ten închis, măsliniu, cu păr de culoare închisă nu ar trebui să poarte pentru obiectele vestimentare culori tari, puternice, nici cele cu ten deschis la culoare nu ar trebuie să utilizeze culori mult prea pale. Dacă alegi un halat din satin pentru a petrece restul zilei, nu este indicat să alegi în culori sau imprimeuri extravagante, dimpotrivă, este recomandat să alegi un halat în culori calde, uni, ușor larg, pentru a da acea lejeritate de care ai nevoie în mișcare. Dacă alegi un halat damă pentru noapte, pentru somn, îl poți alege și cu un imprimeu floral sau animal print, dar în culori plăcute ochiului, odihnitoare și de lungime mini sau midi. 

       Cu siguranță vei fi acea femeie sexy, pe care orice bărbat și-o dorește alături de el, vei fi la fel de frumoasă, de impunătoare. Acest tip de halat denotă o personalitate puternică, faptul că ești o persoană îngrijită nu numai în public, dar și acasă, alături de familie, denotă respect de sine. Satinul este un material elegant, un material plăcut la atingere, care ia cu ușurință forma corpului și care îți va da acea stare de bine, de relaxare de „acasă”.

Suport clienti Luni-Vineri 10:00 - 14:00

0772 689 924 office@adictiv.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!