NOU: Cumperi orice produs si ai retur sau schimb GRATUIT* in primele 14 zile

Halat damă, elementul care te caracterizează

Halat damă, elementul care te caracterizează

   Atenția pe care o acordăm propriei persoane, evoluției noastre, descoperirii de lucruri noi, stării de sănătate, aspectului fizic și îngrijirii personale, spune multe despre noi, ne caracterizează și ne descrie cu ușurință în fața celor din jur. 

   În plus, toate acestea sunt elemente care ne influențează și felul în care ne simțim și perspectiva pe care o avem în ceea ce ne privește, întrucât este extreme de important să realizăm activități prin care să ne dezvoltăm, să ne asigurăm o stare generală bună, să facem schimbările pe care le considerăm necesare și în rest, să ne iubim pentru ce am primit încă de la naștere și ce am reușit să realizăm pe parcurs. 

   Dacă ținem cont atât de mult de ce auzim de la ceilalți și de felul în care aceștia ne privesc, de ce luăm atât de rar în considerare și părere pe care noi o avem despre propria persoană? Tocmai pentru că nu conștientizăm care este esența și cât de mult conteză să ne simțim bine în pielea noastră. O persoană mulțumită de rezultatele sale și de înfățișarea sa, transmite mult mai mult decât o facem noi, cei care ne lăsăm cuprinși de anxietate, de teama de eșec, toate ducând la rutină, la o zonă de confort din care ne este greu să ieșim, și în final, la scăderea încrederii de sine. 

   Și deși pare greu să avem mereu încredere în forțele proprii, sau ocazional avem impresia că nu sunt atât de multe lucruri bune, pe care am putea să le apreciem la ce facem sau ce suntem ca oameni, dacă privim cu pozitivitate situația și nu ne mai lăsăm pradă gândurilor negative care ne vin în minte, vom observa că avem atât de multe calități și atât de multe motive pentru care să ne iubim. Iar pe lângă acestea, mereu există lucruri pe care le putem face pentru a evolua, pentru a deveni o variantă și mai bună a noastră, pentru că oricum, să stagnăm nu este o soluție care să aducă în viitor rezultate de care să ne putem bucura. 

    Pe lângă realizarea unor activități care să ne aducă plăcere și să ne ajute să ne dezvoltăm pe toate planurile, o variant care ne stă la dispoziție și este la îndemâna oricui, este să ne formăm un ritual de îngrijire personală și de relaxare, la care să adăugăm și alegerea unor ținute în care să ne simțim confortabil și care să ne reprezinte. Dar nu este vorba strict despre ținutele pe care le purtăm în exterior, atunci când ieșim să luăm masa, merge la film, teatru, la evenimente importante și fastuoase, ori la locul de muncă, ci și deaspre acele obiecte de vestimentație pe care le purtăm acasă. 

    Un halat damă cu siguranță este unul dintre elementele care nu trebuie să îți lipsească din garderobă, întrucât este acel accesoriu prin care îți poți exprima feminitatea în spațiul tău de suflet, acasă, ori la o petrecere în pijamale alături de persoanele dragi. Varietatea de modele și materialul catifelat, satinul, îl fac potrivit pentru fiecare femeie, indiferent de personalitatea sa. O piesă vesimentară specială, reușește să îți schimbe complet starea, făcându-te să te admiri de iecare data când te privești în oglindă. Pe lângă aspectul plăcut, un alt avantaj de care vei beneficia purtând un halat damă, este acela că îl poți purta așa cum consideri că te avantajează. Dacă vrei o ținută decentă, dar totuși lejeră, halatul poate fi strâns în talie și purtat peste o pijama din satin sau peste cămașa ta de noapte favorite, iar dacă îți dorești să transmiți senzualitate, îl poți lăsa desfăcut sau îl poți strange lejer, purtându-l ca obiect vestimentar singular.

   Încearcă și tu un halat damă și vei descoperi un element care te caracterizează și îți permite să te relaxezi chiar după o zi în care stresul a ajuns la cote maxime.

Suport clienti Luni-Vineri 10:00 - 14:00

0772 689 924 office@adictiv.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!