NOU: Cumperi orice produs si ai retur sau schimb GRATUIT* in primele 14 zile

Ghidul suprem pentru (re)organizarea dulapului

Ghidul suprem pentru (re)organizarea dulapului

În ultimul an, probabil ai învățat multe despre casa în care locuiești și probabil că ai (re)organizat mult. Curățarea dulapurilor din bucătărie, dulapurilor de depozitare, sertarelor, subsolurilor și mansardelor este oarecum un timp trecut național în aceste zile. Dar... ți-ai (re)organizat garderoba principală?

Dacă nu ai făcut-o, nu ești singura. Știai că dulapul pentru haine este, de obicei, ultimul loc pe care oamenii îl organizează atunci când își curăță casele? De ce este asta? Se datorează faptului că ne e foarte greu să renunțăm la hainele noastre și acestea ocupă un loc special inimile noastre. Fiecare cămașă, rochie, pereche de pantaloni, pulover și jachetă pot fi legate de un eveniment din viața sau memoria ta. Anul acesta, înainte de apariția primăverii, promite-ți ție că îți vei (re)organiza dulapul de haine. Curăță-l, scapă de lucruri și fă loc pentru noi articole vestimentare frumoase.

Avem câteva sfaturi pentru ca procesul să fie cât mai nedureros posibil. Așa că pregătește o cafea, îmbracă-ți pijamalele de damă comode și haide!

Cine primește ce? 

Pentru început, decide ce se va întâmpla cu lucrurile de care vei scăpa. S-ar putea să ai, de exemplu, familie sau prieteni care au nevoie sau doresc să te ajute. De asemenea, probabil că vor exista lucruri pe care le poți dona magazinului local de haine second hand, adăpostului sau organizației de caritate. Păstrează-le separate pe măsură ce le pui în pungi sau cutii.

Începe dintr-o parte. 

Este foarte ușor să devii distrasă atunci când îți cureți dulapul. Alege un punct de plecare și urmează fluxul. Deplasează-te prin fiecare secțiune una câte una. Orice ai întâlni, nu-ți permite să te îndepărtezi de planul de joc sau vei ajunge foarte dezorganizată.

Lasă-le să plece. 

După cum am spus mai devreme, hainele au multe amintiri sentimentale și toți avem acele câteva articole pe care le vom păstra pentru totdeauna, dar nu poți păstra totul. Regula generală este că dacă au trecut două sezoane și nu ai purtat un articol vestimentar, sunt șanse să nu-l mai porți niciodată. Scapă de ele.

Verifică dacă ți se mai potrivesc. 

Asigură-te că încerci lucrurile. Dacă ești ca mulți oameni, te ții de multe haine care nu se mai potrivesc. Dacă ceva este prea mare, sunt șanse să nu îl mai porți niciodată. Dacă este prea mic și planul tău este să slăbești, astfel încât să se potrivească din nou, întreabă-te dacă chiar l-ai purta. Dacă nu, este mult mai distractiv să cumperi haine noi odată ce slăbești.

Uită-te la haine. 

De multe ori oamenii au în dulap haine care au o ruptură, un nasture lipsă sau un fermoar rupt și intenția a fost să le repare. Dacă nu ai făcut-o până acum, probabil că nu o vei face.

Reciclează. 

Majoritatea oamenilor au tricouri, hanorace sau alte articole prea uzate pentru a le dona sau a le oferi. Nu le arunca imediat. Reutilizează-le transformându-le în cârpe pentru curățare (haracele vechi sunt grozave pentru curățarea mașinii) și odată ce și-au îndeplinit scopul, atunci le poți arunca.

În afara razei vizuale. 

După ce ai terminat, scoate acele pungi și cutii din casă. Nu putem sublinia suficient acest lucru. Încarcă-le în mașină și condu-le la noile lor case. Dacă le păstrezi, vei începe să te gândești „ei bine, poate ar trebui să păstrez acel pulover pentru că...” și, fără îndoială, vor începe să-și facă drumul afară din pungi și să ajungă înapoi în dulap. Trebuie să le muți imediat.

Si asta e. Acum ai un dulap cu mult spațiu pentru a fi umplut cu ținute noi drăguțe și proaspete. Du-te la cumpărături și distrează-te. Îți putem sugera să începi cu un nou set de pijamale de damă din satin. Pentru acestea nici măcar nu trebuie să mergi prin magazine, ci doar să intrii pe Adictiv.ro, să-ți alegi favorita, să o adaugi în coș, iar mai apoi să te bucuri de ea.

Suport clienti Luni-Vineri 10:00 - 14:00

0772 689 924 office@adictiv.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!