NOU: Cumperi orice produs si ai retur sau schimb GRATUIT* in primele 14 zile

Reducere 50% la toate produsele cocolino!

In data de 20.06.2024. Apelurile si mesajele catre suport nu se pot realiza. Va rugam sa reveniti din 21.06.2024

Dressing sub lupă – cum aranjăm totul în interior      

Dressing sub lupă – cum aranjăm totul în interior         

Suntem femei și acest lucru presupune interes acordat atât nouă, cât și felului în care ne privesc ceilalți. Suntem orientate spre tot ce este mai frumos pe lume și încercăm cu toată puterea noastră să transmitem întotdeauna ceva bun și celorlalți. Suntem atente la noi și la cei din jur, ne respectăm și ne iubim, ne dedicăm timp, ne aranjăm, ne îngrijim, avem ca prioritate alegerea unor haine care să ne reprezinte, dar cu toate acestea, nu uităm să fim și gospodine. Și când vine vorba despre spațiul personal, despre aranjarea lucrurilor și curățarea acestora, ne dăm tot interesul pentru a obține un rezultat de care să fim mulțumite.

      Cum bine știm deja, dressing-ul este spațiul cel mai des rearanjat, este locul în care se află toate piesele noastre vestimentare, gențile, pantofii și accesoriile. Este locul în care ne regăsim, toate componentele sale fiind caracteristice personalității noastre. Este un loc de inspirație, un spațiu în care putem pune în aplicare toate ideile noastre creative ce țin de modă și de tendințe, de reinventarea unor articole de îmbrăcăminte și de combinarea pieselor, astfel încât să obținem noi ținute. Fie că vorbim despre dressing ca o cameră special destinată hainelor, fie despre acel dulap mare care cuprinde toată garderoba pe care o deținem, mereu ne dorim ca lucrurile să fie aranjate, să fie puse la locul lor și de preferat, să fie sortate în funcție de anotimpuri, în funcție de culori, ori de tipul obiectelor de îmbrăcăminte. Toate aceste aspecte sunt necesare tocmai pentru că dressing-ul este un spațiu încărcat, chiar dacă uneori ne pune într-o mare încurcătură și nu ne ajută să găsim ceea ce avem nevoie, părând chiar că nu conține suficiente piese vestimentare.

    Femeile știu cu siguranță despre ce este vorba, căci este o problemă general valabilă, cu care ne confruntăm toate măcar o dată în viață. Nu ți s-a întâmplat și ție să ai nevoie cât mai rapid de o ținută și să ai senzația că hainele din garderobă nu arată deloc adecvat, că lucrurile nu se potrivesc între ele și că nimic nu mai este pe gustul tău? Ce este de făcut în astfel de situații și cum le putem evita? O pauză de moment este soluția ideală, iar apoi, dacă inspirația îți lipsește și ideile creative au fost risipite, gândește-te la ținute pe care deja le-ai purtat și apelează din nou la ele. Însă pentru a rezolva problema pe termen lung, tot ce este nevoie să faci, ține de curățenia în dressing, de punerea acestuia sub lupă, de sortarea hainelor și păstrarea celor care sunt cu adevărat utile. 

   Cum aranjăm totul în interior? În funcție de preferințe și de cum credem că ne va fi mai ușor să găsim lucrurile de care avem nevoie, ținând cont de culori, de anotimpul în care pot fi purtate hainele pe care le avem, dar cel mai important, de întrebuințarea articolelor de vestimentație. Astfel, ele vor fi sortate după haine de exterior și haine pentru acasă, iar mai departe în subcategorii, precum haine pentru job, ținute casual, ținute pentru evenimente, și de partea cealaltă, ținute pentru spațiul intim, deci pijamale damă. Chiar dacă nu realizăm, acasă petrecem o mare parte din timp, iar hainele pe care le purtăm trebuie să ne ajute să ne desfășurăm activitatea într-un mod cât mai plăcut și lejer. Aceste haine se concretizează în ținute renumite, cărora noi le spunem „pijamale” și au rolul de a ne proteja pielea, de a ne ajuta să rămânem decente în fața celor care ne sunt alături, dar au influență mare și asupra stării noastre psihice, iar din aceste motive ele merită un loc special în dressing-ul fiecăreia dintre noi. Așadar, atunci când aranjezi tot ce se află în garderoba ta, nu uita de seturile de pijamale damă, care îți oferă mereu un somn odihnitor și o noapte bună. 

Suport clienti Luni-Vineri 10:00 - 14:00

0772 689 924 office@adictiv.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!