NOU: Cumperi orice produs si ai retur sau schimb GRATUIT* in primele 14 zile

Dress code-ul de noapte bună    

Dress code-ul de noapte bună       

  Stilul vestimentar pe care îl alegem și felul în care purtăm ținutele pe care le alcătuim, sunt primele aspecte pe care le prezentăm în fața celor care ne înconjoară. Ele sunt precum coperta unei cărți, sunt lucrurile care ies în evidență încă din primele clipe și conțin informații esențiale despre felul nostru de a fi, despre ce preferințe avem și spre ce anume suntem orientați. 

  Acest stil pe care ni-l formăm în ani de încercări, ne caracterizează, conținând părți din personalitatea noastră, pe care alegem să le afișăm în fața lumii întregi. Și la fel ca o copertă care are și rolul de a proteja filele cărții, hainele au ca întrebuințare principală, acoperirea corpului și îngrijirea acestuia pentru a nu fi afectat de temperaturi extreme și de condiții meteo nefavorabile. Dar în prezent ele sunt și expresia bunului gust și a creativității, fiecare dintre noi punând o notă personală în combinarea pieselor vestimentare. 

   Ne dorim să fim mereu unice, să purtăm ceva aparte, ieșit din comun sau pur și simplu să avem articole de îmbrăcăminte deosebite, estetice, prin care să demonstrăm că suntem femei și suntem delicate. Astfel, pentru fiecare eveniment la care trebuie să participăm avem grijă ca pregătirile să înceapă cu mult timp înainte, tocmai pentru a putea pune la punct fiecare detaliu. Dacă avem de respectat și un dress code, provocarea este cu atât mai mare, căci fiecare își va alege ținute din aceeași zonă, iar pentru a face diferența, este clar că ai nevoie de ceva care să te scoată din anonimat. 

   Și pentru că toate știm deja ce este acela un dress code, vom trece repede la întrebarea care se află în mintea multor femei. Care este dress code-ul de noapte bună? 

   Pentru situațiile speciale poate fi mai dificil de găsit ținuta potrivită, întrucât trebuie să respecți regulile impuse de persoana care organizează evenimentul la care urmează să participi, însă acasă tu ești cea care decide. Singurele reguli pe care trebuie să le respecți atunci când alegi ținutele pentru o noapte bună, sunt păstrarea elementelor cheie, adică piesele vestimentare din materiale de calitate și „accesoriile” potrivite. 

   Referitor la materiale, fără urmă de îndoială satinul este cel mai avantajos, dacă este concretizat într-o pijama damă. Satinul este un material pe care îl poți recunoaște cu ușurință, datorită eleganței de care dă dovadă, atât prin faptul că este vaporos și foarte moale, cât și prin textura sa ușor lucioasă. Pijamalele din satin se încadrează garantat în dress code-ul de noapte bună, aducând și o mulțime de alte beneficii persoanei care le poartă. Aceste pijamale te ajută să te bucuri de o ținută perfectă pentru acasă, pentru timpul petrecut în dormitor și pentru un somn odihnitor, dar și de o piele fără iritații și de confort. Lejeritatea pe care o simți purtând o pijama damă din satin este incomparabilă, iar look-ul obținut te va face să te iubești și mai mult și să te apreciezi la adevărata valoare.   

    În egală măsură, vei fi admirată și de cei dragi, de partener, dar și de cei mici, care se vor bucura că au o mamă rafinată, care știe mereu să aleagă ce este mai frumos și decent. Iar pentru a fi sigură că ți-ai completat garderoba, și în același timp ținuta de seară, așază lejer peste pijama și un halat din același material, puțin mai lung decât pijamaua aleasă, dar în aceeași culoare sau în nuanțe care să se asorteze. Ține cont de tine, de ce îți place și ce vrei să transmiți, gândește-te la femeia care îți dorești să fii și fă o schimbare prin care să arăți că ești grațioasă și cuminte, dar poți să fii la el de bine, și foarte senzuală. 

 

Suport clienti Luni-Vineri 10:00 - 14:00

0772 689 924 office@adictiv.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!