NOU: Cumperi orice produs si ai retur sau schimb GRATUIT* in primele 14 zile

De ce toată lumea are nevoie de un halat de hotel?

De ce toată lumea are nevoie de un halat de hotel?

În acest sezon, profită din plin de timpul prețios pentru tine cu ajutorul unui halat de hotel de lux, cea mai bună investiție pe care o poți face în rutina ta zilnică de wellness. Un must-have pentru fiecare garderobă, halatul de damă din satin de la Adictiv este tot ce ți-ai putea dori de la un halat: moale, fin, comod și sexy. Iată care sunt câteva dintre avantajele sale. 

Multe opțiuni de stil

Halatele de damă de pe site-ul nostru vin într-o varietate de culori și modele și se pot asorta cu ușurință cu setul preferat de pijamale - pe care poți să-l cumperi tot de pe Adictiv. 

Acestea au lungimi diferite și pot fi purtate ca îmbrăcăminte elegantă de zi cu zi pentru a sta prin camera hotelului, dar și pentru acasă. 

Durabile și ușor de întreținut

Pe lângă materialul moale și confortabil, halatele noastre sunt cunoscute și pentru durabilitatea lor. Acestea sunt confecționate din satin - satinul este un material premium care îți va regla temperatura corpului cu succes astfel încât să nu te încingi, dar să nu-ți fie nici frig. 

În plus, chiar și după ce sunt spălate în mod repetat, acestea își vor păstra forma și vor arăta la fel ca și atunci când le-ai cumpărat pentru mulți ani. 

Un lux accesibil

Clientele noastre sunt întotdeauna surprinse de prețurile incredibil de avantajoase ale halatelor noastre de damă. Acestea îți vor oferi aspectul luxului, dar fără prețul ridicat.

Cu prețuri atât de avantajoase, ai putea să cumperi chiar mai multe pentru tine - pentru că niciodată nu poți avea prea multe, dar și pentru prietenele tale sau pentru mama ta. Cu siguranță se vor bucura de un asemenea cadou deoarece este practic. 

Un halat versatil pentru orice ocazie

Halatele noastre sunt realizate din satin, material care le conferă ușurință și le face absorbante. Datorită țesăturii respirabile și faptului că sunt o îmbrăcăminte respirabilă, acestea pot fi folosit, printre altele și ca o acoperire clasică și elegantă pentru piscină sau spa. 

Materialul ușor permite ca halatul să se încadreze cu ușurință într-o valiză de mână, făcându-l un element esențial pe care trebuie să-l iei cu tine neapărat în vacanță. Un alt avantaj este versatilitatea: satinul ajută la obținerea unei temperaturi optime a corpului, deci se va simți confortabil la orice temperatură. 

Ușor de îmbrăcat și design funcțional

Ori de câte ori dorești să te simți confortabil și să te răsfeți, halatul de damă din satin îți va veni în ajutor și te va învălui cu ușurință cu finețea sa. Designul funcțional îl face alegerea perfectă pentru utilizare zilnică. Nu ocupă mult spațiu și este foarte ușor de depozitat - va arăta minunat pe un umeraș în garderoba ta.

Odată ce vei experimenta catifelarea și confortul unui halat premium, te vei întreba cum ai trăit vreodată fără unul. Consultă selecția extinsă de halate de damă de pe site-ul nostru și pregătește-te să te relaxezi la un alt nivel. 


 

Suport clienti Luni-Vineri 10:00 - 14:00

0772 689 924 office@adictiv.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!