NOU: Cumperi orice produs si ai retur sau schimb GRATUIT* in primele 14 zile

De ce să nu porți aceleași pijamale mai multe zile?

De ce să nu porți aceleași pijamale mai multe zile?

 

   După o baie fierbinte sau un duș răcoros, în funcție de sezon, ne alegem obiectele vestimentare pe care să le purtăm până la finalul zilei și chiar pe timpul nopții. Ele pot fi obiecte singulare, precum o cămașă de noapte sau un halat damă, ori pot fi seturi din mai multe piese, precum pijamaua cu pantalon și cămașă, ori pantalon și maiou. Și acestea la rândul lor pot fi accesorizate cu un halat, însă el trebuie ales în mod adecvat, ca măsuri și croi, dar și ca nuanțe și model.

  La fel de important ca alegerea unor articole care să ne reprezinte și care să corespundă preferințelor noastre, este să alegem în funcție de așteptările pe care le avem. Desigur, calitatea este una dintre ele, căci este un aspect de care ținem cont de fiecare dată când facem o achiziție. În cazul pijamalelor, calitatea este dată de materialul ales, iar cele pe care noi le recomadăm, sunt satinul și bumbacul, la care pot fi utilizate și alte aplicații, precum cele din dantelă. 

    Dacă vei alege pijamale din satin și bumbac, garantat va fi necesar să alegi și culorile și imprimeurile care crezi că îți sunt specifice, tocmai pentru că fiind atât de rezistente în timp, te vei bucura de aceste articole de vestimentație, o perioadă îndelungată. Și totuși, va fi nevoie să ai mai multe seturi de haine pentru acasă, indiferent de ce anume preferi, o cămașă de noapte, pijama din două piese sau halat damă. De ce îți spunem acest lucru? Pentru că este obligatoriu să cunoști faptul că nu este recomandată purtarea unei pijamale mai multe zile la rând. Motivele sunt ușor de înțeles și nu reprezintă deloc un sceret, ci din contră, sunt informații normale, pe care tu trebuie să le ai. Din acest motiv, îți vom spune în cele ce urmează de ce să nu porți aceleași pijamale mai multe zile. Iată informații care îți vor fi de folos!

    Calitatea materialelor nu poate fi pusă la îndoială, însă este evident că orice articol vestimentar se va deteriora în timp, iar acest lucru ține de frecvența cu care este utilizat. La fel se întâmplă și în cazul pijamalelor, care sunt ținute purtate o perioadă îndelungată de timp și utilizate în efectuarea diverselor activități casnice. După cum spuneam mai sus, aceste ținute comode, pe care noi le numim „pijamale”, sunt îmbrăcate imediat cum ajungem acasă. Ele sunt purtate atât în momentele de relaxare petrecute singure ori cu familia, cât și atunci când avem grijă ca spațiul personal să fie curat și îngrijit, ori când ne jucăm cu cei mici sau pregătim preparate cu care să îi servim pe cei dragi. Astfel, pijamalele ne oferă confort și libertate de mișcare pe tot parcursul acestor experiențe, și trec printr-o mulțime de situații. Tocmai de aceea este necesar să le schimbăm des și să le acordăm atenție, astfel încât materialele lor prețioase, să-și poată arăta valoarea și înalta calitate. Pentru a le păstra cât mai mult timp într-o stare impecabilă, ele au nevoie de îngrijire, trebuie spălate conform instrucțiunilor primite la achiziționare și uscate fără a fi ținute în razele soarelui. Satinul, de exemplu, este un material care permite transferul de aer și apă, deci lasă pielea să respire și în același timp absoarbe apa eliminată de organism, iar acesta este un motiv în plus pentru care o pijama nu trebuie purtată multe zile consecutiv. 

   Îngrijirea lor înseamnă păstrare în timp, înseamnă menținerea rezistenței materialului și a unui aspect impecabil, astfel fiind necesar să ai mai multe seturi de pijamale, pe care să le poți schimba atunci când este nevoie. Prin această metodă nu te vei plictisi nici tu de imaginea pe care o ai acasă, și nu se va plictisi nici partenerul. 

Suport clienti Luni-Vineri 10:00 - 14:00

0772 689 924 office@adictiv.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!