NOU: Cumperi orice produs si ai retur sau schimb GRATUIT* in primele 14 zile

De ce garderoba ta e incompletă fără un halat de damă din satin?

De ce garderoba ta e incompletă fără un halat de damă din satin?

Explozia hainelor de dormit și de lounge a condus la o gamă largă de opțiuni pe piață, dar există mai mult de un motiv pentru care halatul de satin rămâne un element de bază emblematic, esențial. De la beneficiile sale practice până la confortul pe care-l oferă, halatul de satin este piesa vestimentară perfectă pentru a încheia ziua, transformând trupul și mintea într-un spațiu pregătit pentru un somn odihnitor și liniștit. Iată doar câteva motive bune pentru care un halat de satin este completarea perfectă pentru garderoba ta 2021.

 

Satinul poate ameliora iritația pielii

 

Dacă ai dezbrăcat vreodată o piesă vestimentară doar pentru că-ți provoca disconfort, probabil că știi cât de important este să alegi materiale care să-ți îmbrățișeze pielea și să-ți ofere confort. Țesăturile aspre pot agrava multe afecțiuni ale pielii, inclusiv eczema, creând mâncărime, uscăciune și roșeață. Natura hipoalergenică a satinului înseamnă că este perfect pentru pielea sensibilă, fabricat din fibre lungi și netede, care se așează fluid pe piele, fără nicio abraziune. Textura netedă a satinului poate să ofere pielii iritate calmul de care are nevoie pentru a se vindeca și regla. 

 

Satinul te ajută să menții o temperatură confortabilă

 

Trăiești într-un climat cald? Satinul este alegerea perfectă deoarece are proprietatea de a absorbi și preveni transpirația prin modul în care eliberează umezeala. Halatele de damă din satin vor ajuta la reglarea temperaturii corpului tău, ceea ce poate duce la reducerea transpirației pe tot parcursul somnului și, prin urmare, la o perioadă de odihnă mai confortabilă și mai calmă - dacă vei alege să le porți și pe timpul nopții. Un halat de satin este piesa perfectă de tranziție de la zi la noapte (și nu numai), oferindu-ți confort și acoperire, fără a produce disconfortul care poate apărea datorită unui halat voluminos și greu.

 

Halat de satin = eleganță atemporală

 

Există un motiv pentru care halatele de satin au fost, sunt și vor fi o alegere populară de haine de dormit și de lounge. Halatele de damă de satin emană lux și rafinament. Dacă dorești să aduci puțin răsfăț în viața ta de zi cu zi, îmbrățișând în același timp confortul, un halat de satin este articolul vestimentar pe care îl cauți.


 

Halatele de satin sunt potrivite indiferent de anotimp 

 

Dacă crezi că halatele de satin nu sunt potrivite vara, gândește-te din nou. Datorită proprietăților naturale ale satinului, halatele de satin sunt respirabile în orice tip de climă și la orice temperatură. Acest lucru va regla temperatura corpului tău, astfel că nu te vei simți nici prea caldă și nici prea rece. Optează pentru un halat lung pe timpul anotimpurilor reci și pentru unul scurt în anotimpurile calde - și gata, ești asigurată pe parcursul întregului an.

 

Nu există o modalitate mai bună de a încheia o zi plină decât să te dezbraci din hainele pe care le-ai purtat pe timpul zilei și să îmbraci un halat de satin luxos și moale. Indiferent dacă te relaxezi acasă, te pregătești pentru un eveniment de seară sau petreci timp cu persoana iubită, un halat de satin este îmbrățișarea perfectă care te va aștepta de fiecare dată acasă.

Suport clienti Luni-Vineri 10:00 - 14:00

0772 689 924 office@adictiv.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!