NOU: Cumperi orice produs si ai retur sau schimb GRATUIT* in primele 14 zile

De ce avem nevoie de timp de liniște?

De ce avem nevoie de timp de liniște?

Viața și lumea noastră sunt pline de zgomot și distrageri. Uneori, atât de mult încât ne pierdem concentrarea asupra a ceea ce trebuie să facem. De asemenea, uităm să ne luăm timp pentru liniște, iar liniștea este o parte importantă a bunăstării noastre generale.

Mulți oameni consideră că timpul necesar pentru singurătate și seninătate este un lux pe care pur și simplu nu și-l pot permite. Să recunoaștem; dacă nu facem nimic, atunci nu obținem nimic. Această mentalitate ne oprește să ne luăm timpul de care avem nevoie pentru a crește, a ne reînnoi și revigora.

Privește dintr-o perspectivă diferită, când ai timp pentru liniște, îți permiți să te angajezi în timp pentru auto-reflecție și conștientizare. Toată lumea are nevoie de timp liniștit, dar ce presupune și care sunt beneficiile? Avem câteva gânduri despre asta.

 

Reînnoirea necesită odihnă

Pur și simplu este imposibil să lucrezi în continuu, fără să te odihnești. Totul necesită reparații și întreținere, inclusiv corpul uman. Partea ușoară este relaxarea corpului; însă relaxarea minții este partea cea mai grea. Meditația este o modalitate excelentă de a te detașa puțin, de a dezactiva zgomotul din cap și de a câștiga liniștea de care ai nevoie.

 

Redescoperi ce este important

Când suntem prinși în rutina noastră zilnică, uităm sau chiar ignorăm ceea ce contează cu adevărat. Când ai prea multe responsabilități sau pierzi timp cu sarcini inutile, pierzi din vedere lucrurile importante. Ai nevoie de timp liniștit pentru a redescoperi ceea ce ai neglijat și pentru a revizui prioritățile.

 

Transformi haosul în liniște

Când ai foarte multe lucruri de făcut, nu ai timp pentru prioritizarea sarcinilor. Ești prea ocupată să bifezi lucrurile de pe listă. Cel mai bun moment pentru a examina motivele din spatele a ceea ce faci în viață este cel mai bine găsit în momentele de liniște.

 

Timpul de liniște este un eliminator de stres

Este posibil să nu reușești să scapi complet de stres, dar cu siguranță poți practica modalități de a-l atenua. O modalitate simplă și rapidă de a reduce stresul este să aloci în mod regulat 15-30 de minute din zi pentru a sta liniștită, singură, meditând, citind o carte sau ascultând muzică, mergi la o plimbare pașnică sau îmbrăcă-te în pijamalele tale preferate din satin și odihnește-te. Dacă ai și mai mult timp (cum ar fi o pauză lungă pentru prânz) folosește-l. Dar nu este vorba despre cât timp stai liniștită; este vorba de a-ți face timp în viața ta, indiferent de durată. Este cel mai simplu mod de a-ți hrăni mintea și corpul, astfel încât să te poți întoarce la rutină cu mai multă energie și concentrare.

Dacă-ți dorești o pijama de damă cu ajutorul căreia să te poți relaxa în timpul de liniște, poți să intri chiar acum pe Adictiv.ro deoarece avem o gamă variată de pijamale din satin și cămăși de noapte, potrivite pentru toate gusturile.

 

Te vei vindeca și vei rămâne sănătoasă cu ajutorul timpului de liniște

Profesioniștii din domeniul medical folosesc camere întunecate și liniștite pentru recuperarea pacientului după o intervenție chirurgicală sau o boală din motive întemeiate. Orice formă de vindecare, atât medicală, cât și fizică, necesită odihnă și relaxare completă, astfel încât corpul și mintea să se refacă. În mod similar, atunci când înveți să te relaxezi, îți îmbunătățești șansele de a elimina viitoarele probleme de sănătate și boli. Un corp sub mai puțin stres are un nivel mai mare de imunitate.

Să-ți iei timp pentru liniște poate părea imposibil, mai ales atunci când ai un program foarte încărcat, dar crede-ne, se merită!

Suport clienti Luni-Vineri 10:00 - 14:00

0772 689 924 office@adictiv.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!