NOU: Cumperi orice produs si ai retur sau schimb GRATUIT* in primele 14 zile

De ce ar trebui să porți întotdeauna pijamale atunci când călătorești cu avionul?

De ce ar trebui să porți întotdeauna pijamale atunci când călătorești cu avionul?

Pijamalele pentru avion reprezintă una dintre marile bucurii de a zbura peste noapte în clasa business a companiilor aeriene care oferă acest lucru. Nu numai că sunt din ce în ce mai drăguțe, dar scad dramatic și șansa de a te simți transpirată la sfârșitul unui zbor lung. Însă nu este nevoie să plătești pentru un bilet mai scump pentru a profita de avantajele unui zbor mai confortabil.

Este minunat să poți să te retragi la toaletă la scurt timp după decolare, să schimbi ceea ce ai purtat toată ziua și să te strecori în ceva moale și confortabil și să-ți petreci zborul relaxat. Însă, atenție păstrează-ți hainele și încălțămintea obișnuită după decolare până când semnul centurii de siguranță este oprit și asigură-te că ești îmbrăcată înainte de aterizare. Orice tip de urgență este extrem de puțin probabilă, dar în cazul în care trebuie să evacuezi aeronava, vei dori să fii complet îmbrăcată, cu portofelul, pașaportul și telefonul în buzunare.

Trucul este să te schimbi rapid după decolare, însă, înainte ca toaletele să se folosească prea mult. Scutură-ți hainele de stradă, înfășoară-le, introdu-le în geantă și bucură-te de zbor.  

Pentru un zbor foarte lung, poți lua cu tine și o pereche de flipflops, mai ales dacă te îndrepți spre sau dintr-o destinație călduroasă.

Cu siguranță știi cât de grosolane pot să devină podelele toaletelor companiilor aeriene după un pic de utilizare și este de preferat să poți evita să-ți înghesui picioarele în pantofii de stradă pentru a merge la toaletă la jumătatea zborului. 

Poți chiar să iei în considerare aducerea propriilor pijamale. Dacă nu ai o pijama potrivită, îți sugerăm să intri pe Adictiv.ro și să alegi pijamaua de damă din satin preferată. Cu siguranță aceasta-ți va fi de foarte mare ajutor și va deveni partenerul tău de nădejde pentru toate călătoriile cu avionul de acum înainte. 

Nu este rezonabil să te aștepți ca toată lumea să păstreze toate cortinele de fereastră închise și chiar și în clasa business, cele din dotare sunt destul de transparente și tot lasă lumina să pătrundă. Deci, ai putea lua în considerare achiziționarea unei măști de ochi drăguțe confecționată dintr-o țesătură fină. 

Un balsam de buze puternic și bun este un alt plus pentru buzele care se irită și se sparg la echivalentul a opt mii de metri altitudine a cabinei. Putem merge chiar mai departe: un pic de balsam de buze va face minuni dacă cuticulele unghiilor tale se usucă și dacă ai pete uscate pe față sau pe frunte. 

De asemenea, poți lua cu tine o cremă hidratantă pentru mâini bună. Este important să îți speli frecvent mâinile atunci când călătorești, având în vedere cât de neregulat se spală alții și cât de frecvent toți ating toate tipurile de suprafețe. 

Și, în sfârșit, un ultim sfat este să împachetezi o pereche nouă de șosete. Este frumos să te schimbi din cele pe care le-ai purtat toată ziua.

Ori de câte ori și oriunde te duce drumul, găsește echilibrul pentru tine între confortul auto-îngrijirii de acasă și bucuriile călătoriei!

 

Suport clienti Luni-Vineri 10:00 - 14:00

0772 689 924 office@adictiv.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!