NOU: Cumperi orice produs si ai retur sau schimb GRATUIT* in primele 14 zile

Reducere 50% la toate produsele cocolino!

Cum te pregateşti de vacanţa mult aşteptată?

Cum te pregateşti de vacanţa mult aşteptată?

       O vacanţă este un moment atât de aşteptat si dorit de fiecare dintre noi. De asemenea, vacanţa reprezintă o necesitate, întrucât fară a ne încărca bateriile, nu putem merge mai departe. Sarcinile şi obligaţiile zilnice ne obosesc uneori până la epuizare, şi ajungem să nu ne mai putem bucura de cei dragi şi tot ce este în jurul nostru. Fără o vacanţă în care să ne reîncărcăm bateriile, vom ajunge la o stare de oboseală care ne va împiedica să ne desfăşurăm activităţile zilnice obişnuite.

        Pentru o vacanţă reuşită, trebuie să planifici totul din timp, până la cele mai mici detalii. Verifică starea vremii şi ai grijă să ţii cont de previziunile meteo înainte de a-ţi face bagajul. Pentru a fi sigură că nu uiţi nimic din ceea ce ai nevoie în vacanţă, poţi face chiar o listă cu lucrurile necesare, ţine cont şi de mijlocul de transport cu care veţi pleca, dacă alegeţi maşina personală vei avea mai multa libertate, însă dacă veţi călători cu avionul, bagajul nu trebuie să fie încărcat inutil, adaptează-l astfel încăt să incluzi tot ce îţi trebuie.

        Dacă există lucruri pe care nu le ai, dar îţi sunt necesare, încearcă să le achiziţionezi înainte cu o vreme de a pleca, dacă le vei lăsa pe ziua plecării, te vei agita, nu îţi recomand să faci cumpărături de ultim moment chiar înainte de a pleca în călătorie, te vei stresa şi vei pierde timp.

       Nu uita documentele, pune-le într-un loc sigur. Buletin, paşaport, bilete, chiar şi carnetul de conducere dacă decideţi că veţi închiria o maşină. Creează-ţi un set de îngrijire personală, cu toate articolele de igienă şi îngrijire. Dacă veţi călători cu avionul, va trebui să adaptezi cantităţile, acestea trebuie să aibă un volum maxim de 100 ml fiecare. Medicamentele nu trebuie să îţi lipsească, niciodată nu ştii când ai nevoie. Ai putea lua cu tine medicamente de dureri, greaţă, migrene, alergii, poţi lua chiar şi câteva bandaje şi o soluţie dezinfectantă.

       De asemenea, poate cea mai mare plăcere pe care o avem noi femeile în ceea ce priveşte pregătirea pentru vacanţă, este alegerea ţinutelor pe care le vom purta. Încearcă să nu exagerezi şi să nu umpli bagajul până la refuz. Stabileşte un schimb de haine pentru fiecare zi şi alege ţinute în care să te simţi confortabil şi în care să arăţi bine. Pentru a avea un aspect îngrijit şi pentru a-ţi fi uşor să asortezi ţinutele, încearcă să iei la tine articole vestimentare de nuanţe neutre, uşor de asortat.

       Pentru nopţile petrecute în vacanţă, alege ceva comod, dar în care să fi admirată. O ţinută potrivită pentru un somn odihnitor este compusă dintr-o pijama damă. Poţi alege un set format din pantaloni scurţi sau lungi, cu bretele sau mânecă scurtă. Alege pijamalele în care să te odihneşti, în funcţie de comformaţia corpului tău, astfel încât să îţi ascunzi defectele şi să îţi scoţi în evidenţă punctele forte. Fie că alegi ţinute de noapte bună din bumbac sau satin, important este să te simţi confortabil şi elegantă în acelaşi timp, pentru că se poate. 

       Un aspect important în ceea ce priveşte bagajul, este împachetarea eficientă a acestuia. Aşează în bagaj mai întâi obiectele mari ce ocupă mai mult spaţiu, apoi obiectele de dimensiuni mai mici. Va trebui să ai grijă să nu omiţi nimic important, dar nici nu te da peste cap cu pregătirea unui bagaj uriaş.

       Te aşteptăm pe Adictiv pentru a-ţi alege ţinute de noapte bună, alege să fi admirată, să străluceşti, să emani senzualitate.  Vacanţa mult aşteptată trebuie să fie perfectă, aşadar şi nopţile trebuie să fie frumoase şi odihnitoare. Cu ţinuta potrivită, vei reuşi să îi atragi atenţia partenerului tău şi să te simţi confortabil, în acelaşi timp. 

Suport clienti Luni-Vineri 10:00 - 14:00

0772 689 924 office@adictiv.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!