NOU: Cumperi orice produs si ai retur sau schimb GRATUIT* in primele 14 zile

Cum te asiguri că alegi o mărime potrivită pentru tine a pijamalelor?  

Cum te asiguri că alegi o mărime potrivită pentru tine a pijamalelor?     

 Căror obiecte de vestimentație acordăm cea mai mare parte din atenție? De cele mai multe ori ne îndreptăm spre cele casual și elegante, cele pe care le purtăm la ieșirile cu prietenii, în parc, la un restaurant, ori la locul de muncă și la evenimente deosebite. De ce se întâmplă astfel? Pentru că locurile în care mergem impun anumite ținute, fie un dress code, fie pur și simplu o anumită decență sau stil vestimentar. 

   În plus, vrem ca atunci când facem activități în timpul liber, acestea să se concretizeze în  momente speciale, în care orice gând negativ să dispară, să fim cuprinși de un sentiment plăcut, de liniște și bucurie. Astfel, fiecare detaliu este un punct cheie pentru ca o plimbare sau vizitarea unui loc drag, să se transforme într-o adevărată experiență de neuitat. Și în egală măsură, suntem orientați și spre felul în care suntem văzuți prin ochii celor din jur, spre a primi aprecieri din partea acestora, deoarece ne ajută să simțim că munca noastră nu a fost în zadar și că am reușit să obținem un rezultat prin care nu am dat greș, ci din contră, am reușit să impresionăm. 

    Ne regăsim în situațiile de acest fel și ni se par normale, însă dacă privim dintr-o altă perspectivă, hainele pe care le purtăm în cea mai mare parte a timpului, sunt hainele de casă, pijamalele. În aceste ținute ne schimbăm încă de când ajungem acasă, încheiem seara cu ele, dormim și ne trezim îmbrăcate tot în piesele vestimentare comode pe care le admirăm. Și atunci, este evident că trebuie să le acordăm o importanță maximă și să le alegem cu grijă, luând în considerare toate aspectele. 

   De ce anume trebuie să ținem cont?

  Modelul - este ideal să găsim un model care să ne reprezinte, prin care să ne punem în evidență personalitatea, atunci când vorbim de imprimeuri, și totodată, accentul să cadă pe formele corpului de care suntem mândre, alegând o pijama damă ușor cambrată, dacă avem o talie subțire, sau mai largă, atunci când dorim ca imperfecțiunile să fie ascunse. 

  Culorile – trebuie alese în funcție de preferințe, dar și de culoarea părului și nuanța tenului. Cele mai iubite de către femei, sunt pijamalele uni, în nuanțe pale, nude sau albe, dar sunt populare și câteva culori puternice, precum roșu, verde, albastru și să nu uităm de pijamaua neagră, care nu trebuie să lipsească din garderobă.  

   Materialul – folosit atât pentru ținutele elegante de seară, cât și pentru cele de casă, lejere și plăcute ca aspect, satinul este printre materialele care se află în topul oricărei femei, atunci când vine vorba despre pijamale. Acest lucru se datorează confortului pe care îl asigură satinul, și aspectului plăcut pe care îl are. În plus, el este potrivit pentru orice anotimp și pentru orice tip de siluetă.

Măsurile – un aspect esențial de care trebuie să ținem cont atunci când alegem o pijama damă, sunt măsurile. Ele trebuie să fie alese consultând tabelul de măsuri și ținând cont de greutate, înălțime și măsurile de la bust, tali și șolduri. Pijamaua potrivită este cea care se mulează ușor pe corp, sau este puțin largă, însă trebuie avut în vedere să nu fie la una din extreme. O pijama damă mult prea vaporoasă, va ascunde complet formele corpului, și invers una foarte mulată, va pune în evidență și mici imperfecțiuni, fiind un dezavantaj pentru noi. 

  Și dacă vrei să ai o ținută diferită, care să te facă să-ți crești încrederea de sine și să îți impreionezi partenerul de cuplu, alege și un halat de damă din satin, și cu siguranță vei obține efectele dorite. 

  

 

   

Suport clienti Luni-Vineri 10:00 - 14:00

0772 689 924 office@adictiv.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!