NOU: Cumperi orice produs si ai retur sau schimb GRATUIT* in primele 14 zile

Cum se aplică Eyeliner-ul

Cum se aplică Eyeliner-ul

 

Tușul de ochi te poate ajuta să scoți ochii în evidență sau să arate mai mari și chiar le poate schimba forma. Chiar dacă nu ai mai folosit niciodată creion de ochi, este nevoie doar de puțină practică pentru a-ți duce machiajul la nivelul următor!

 

Așa că, ia-ți eyeliner-ul sau creionul de ochi, îmbracă-ți pijamalele de damă preferate de pe Adictiv.ro, citește articolul și începe să exersezi! Nu te da bătută dacă nu reușești din prima. 

 

Aplicarea eyeliner-ului lichid

 

1.Agită eyeliner-ul. 

 

Pentru a te asigura că tușul lichid este bine amestecată, va trebui să agiți sticla. Asigură-te că ai fixat bine capacul mai întâi și apoi agită tușul lichid pentru câteva secunde. Când ești gata, desfă capacul și trage peria din sticlă.

Dacă peria pare să aibă prea mult tuș pe ea, gliseaz-o peste marginea sticlei.

 

2.Începe de la mijloc. 

 

Așează peria pe linia superioară a genelor, astfel încât să fie cât mai aproape posibil de gene. Apoi, începe să aplici eyeliner pe linia genelor superioare. Mergi spre marginea exterioară a genelor.

Dacă ești îngrijorată că nu vei obține o linie uniformă, poți să-ți aplici pe linia superioară un creion și apoi să treci peste acesta cu un creion lichid.

 

3.Umple golurile. 

 

După ce ai terminat de machiat colțul exterior, aliniază marginea interioară a liniei genelor superioare și lipește această linie cu prima pe care ai făcut-o. Folosește mișcări mici pentru a conecta liniile și completează-le după cum este necesar, astfel încât să ai o linie solidă și uniformă pe linia genelor superioare.

Dacă faci o greșeală, folosește dischete de bumbac cu puțin ulei lichid și folosește vârful dischetei de bumbac pentru a repara. Poți șterge excesul de tuș sau chiar și o margine strâmbă.

 

Aplicarea creionului

 

1.Ascute  sau ștergeți creionul, dacă este necesar. 

 

Claritatea creionului tău pentru ochi va afecta felul în care arată eyeliner-ul. Poți crea o linie precisă și subțire prin ascuțirea creionului sau poți crea o linie mai rotunjită și mai groasă prin tocirea creionului.

Pentru a ascuți creionul, folosește o ascuțitoare de creion pentru ochi pentru a face creionul la fel de ascuțit pe cât vrei să fie.

Pentru a toci creionul, freacă ușor vârful creionului pe un șervețel până când ajunge la nivelul dorit.

 

2.Pregătește-ți creionul. 

Pentru a încălzi creionul, pornește uscătorul de păr la cea mai mare treaptă și îndreaptă-l către creionul pentru ochi timp de câteva secunde. Acest lucru va înmuia liner-ul suficient pentru a-i da o consistență asemănătoare gelului. Apoi, testează tușul pe încheietura mâinii înainte de a aplica pe ochi.

Pentru a răci tușul, încearcă să pui la congelator timp de aproximativ 10 minute înainte de a aplica. Acest lucru va ajuta la prevenirea ruperii creionului de ochi

 

3.Ține colțul exterior al pleoapei.

 

Pune degetele pe marginea exterioară a liniei genelor superioare și trage ușor spre exterior, astfel încât pleoapa să fie întinsă. Acest lucru te va ajuta să te asiguri că faci o linie dreaptă și uniformă de-a lungul liniei genelor superioare. De asemenea, poate vrei să închizi pleoapa în timp faci linia.

Ridică sprâncenele astfel încât pleoapa să nu-ți blocheze deloc linia genelor.

De asemenea, poate fi util să te sprijini cu cotul pe o masă pentru a menține mâna neclintită.

 

  1. Începe din colțul interior și continuă. 

 

Începe să tușezi colțul interior al pleoapei și mergi spre marginea exterioară a pleoapei. Asigură-te că mergi încet și folosește mișcări scurte pentru a crea o linie uniformă.

Dacă vrei să faci ochii să pară mai mari și mai deschiși, atunci poți lua în considerare aplicarea unei culori mai deschise doar în colțul interior al liniei genelor superioare. De exemplu, ai putea folosi un tuș de culoare crem pe colțurile interioare și un tuș de culoare maro pe colțurile exterioare. Folosește o perie înclinată pentru amestecare dacă vrei să combini mai multe culori.




 

Suport clienti Luni-Vineri 10:00 - 14:00

0772 689 924 office@adictiv.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!