NOU: Cumperi orice produs si ai retur sau schimb GRATUIT* in primele 14 zile

Cum să te pregătești de Crăciun din timp?

Cum să te pregătești de Crăciun din timp?

A venit iarna, iar magazinele sunt invadate de haine și decorațiuni de Crăciun.


Chiar dacă nu ești cea mai mare fană al sezonului festiv, merită să fii pregătită pentru asta. Suntem aici pentru a-ți arăta cum să te pregătești de Crăciun devreme, fără să te simți copleșită. Dacă te pregătești cum corect, ”bătălia” e pe jumate câștigată. 

 

De ce ar trebui să te pregătești din timp pentru Crăciun

Cu toate că luna decembrie abia a început, Crăciunul va fi aici înainte să-ți dai seama. Planificarea din timp este cea mai bună modalitate de a economisi bani, a evita dureri de cap și chiar și de a-ți proteja sănătatea mentală!

 

Familia ta a început deja să aibă „Chat de Crăciun?” Cine va găzdui? Unde va fi? La ce oră se va face prânzul? Cine este invitat? Și așa mai departe. Dacă lași totul până în ultimul minut, sau chiar până când se apropie Crăciunul, te-ai putea trezi stresată, nefericită, panicată și nici măcar să nu aștepți cu nerăbdare cea mai minunată perioadă a anului.

 

Pregătirea pentru Crăciun

Trebuie să recunoaștem,ne place Crăciunul. Modul foarte simplu de a începe este să faci o listă. Odată ce ai o listă, totul este mult mai ușor de gestionat. Planificarea anticipată a vacanței poate ajuta la atenuarea tuturor acelor lucruri neplăcute care pot veni odată cu Crăciunul dacă nu te pregătești devreme; stres, datorii și haos!

 

Ce ai nevoie pentru a te pregăti din timp de Crăciun:

  1. Elaborează un buget

Înainte să începi să te gândești cu adevărat la pregătirea pentru Crăciun, trebuie să-ți elaborezi bugetul, astfel încât să te poți pregăti cu înțelepciune. Nu uita să incluzi tot ce ai nevoie. Aceasta include; mâncare, decorațiuni, cadouri, ieșiri, chiar și parcarea la centrul comercial. Află ce vei avea nevoie să cheltuiești și unde și notează totul. Poți apoi să îți facei o idee mai bună despre cum să îți gestionezi banii.

 

  1. Începe să îți completați calendarul

Luna decembrie este copleșitoare. Asigură-te că începi să îți completezi calendarul și jurnalul cu orice, de la petreceri, la evenimente școlare, adunări de familie, orele de semestru și orice altceva care ți-ar putea scăpa din minte. Plănuiești să comanzi un curcan sau carne de porc? Notează când îl poți comanda și când îl poți ridica. Nu-ți fie frică să fii pedantă. 

 

  1. Decide cine găzduiește ziua de Crăciun

Dacă știi că vei fii gazda, ai și mai multe motive să te pregătești devreme. Discută acum, astfel încât atât tu, cât și invitații, să fiți pe deplin pregătiți. S-ar putea să fie nevoie să spună altor prieteni și membrilor familiei că vor avea ziua de Crăciun la tine, așa că cu cât se poate acorda mai multă atenție tuturor părților, cu atât mai bine.

 

  1. Începe din timp să cumperi cadouri

Nu există timp mai potrivit decât prezentul pentru acest lucru. Unii cumpărători foarte inteligenți își cumpără cadourile în timpul reducerilor; fie de Black Friday, fie vara. Cu toate acestea, nu putem fi cu toții atât de organizați. Fă o listă cu toți cei cărora trebuie să le cumperi cadouri și nu uita să faci o vizită virtuală și pe site-ul nostru, Adictiv.ro, poate vei găsi o pijama de damă din satin potrivită pentru mama, sora sau iubita ta. 

 

Amintește-ți, planificarea timpurie a Crăciunului îți va permite să te bucuri pe deplin de el atunci când vine. A ști cum să te pregătești de Crăciun devreme te va pregăti pentru haosul distractiv al sezonului festiv. Acesta este un timp pe care trebuie să-l petreci cu cei pe care îi iubești și singurul lucru care l-ar putea strica este stresul tău! Ei bine, asta sau un curcan prea puțin gătit...

Suport clienti Luni-Vineri 10:00 - 14:00

0772 689 924 office@adictiv.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!