NOU: Cumperi orice produs si ai retur sau schimb GRATUIT* in primele 14 zile

Cum să planifici o călătorie de vis cu un buget redus: 7 sfaturi

Cum să planifici o călătorie de vis cu un buget redus: 7 sfaturi

Există o concepție greșită comună printre potențialii călători pentru care călătoria în lume este imposibilă dacă nu ai un card de credit nelimitat (și cineva care să-l plătească pentru tine!). Din fericire, acest lucru pur și simplu nu este adevărat. Sigur, călătoriile costă bani, dar există modalități de călători fără a dispune de un buget colosal. 

 

Iată cele mai bune 7 sfaturi ale noastre despre cum să planifici o călătorie de vis cu un buget redus:

 

  1. Alegeți un stil de călătorie mai prietenos cu bugetul

 

Uită de hoteluri și tururi. Devino, în schimb adeptul unui rucsac! Adepții rucsacurilor sunt conștienți de costuri și călătoresc mai ieftin (evident, purtându-și lucrurile într-un rucsac) și aleg cazare la preț redus în timp ce sunt pe drum. De asemenea, tind să mănânce alimente locale și adesea călătoresc mai mult timp, mișcându-se destul de repede prin mai multe locații. Dacă vrei să călătorești în afara sezonului, vei reduce și mai mulți bani din călătoria ta, economisind la aproape orice, de la zboruri până la cazare și atracții.

 

  1. Profită de zborurile low-cost

 

Nu căuta pur și simplu zboruri pe Google: fi mai atent cu banii tăi și concentrează-te pe transportatorii cu buget redus. În Europa, călătorii atenți la buget se bucură de o varietate de companii aeriene low-cost, care le permit să ajungă de la A la B la un cost foarte scăzut. Imaginează-ți, de exemplu, că treci prin Malta, înainte de a trece la Roma, Atena și Istanbul? Sau pornind de la Berlin, apoi plecând spre Praga, Budapesta și Riga? Sau poate că să mergi în sud prin Paris, Nisa, Barcelona, ​​Madrid și Lisabona ar fi mai mult stilul tău? Consultă WhichBudget.com pentru a vedea o listă a companiilor aeriene cu buget redus care călătoresc către destinația ta sau accesează direct transportatorii, cum ar fi EasyJet, Ryanair și Vueling. Pe lângă zbor, nu uita că Europa în special este excelentă și pentru călătorii ieftine cu trenul. Pentru mai multe informații, accesează Interrail.

 

  1. Călătorește către destinații ieftine

 

Unele locuri din lume nu vor fi niciodată super ieftine (precum Londra, New York și Paris), dar asta nu înseamnă că peste tot este la fel. Călătorii cu buget scăzut își fac ștampilarea pașapoartelor în țări cu o monedă mai slabă decât a lor. Asia de Sud-Est (Singapore, Thailanda, Vietnam, Cambodgia, Indonezia și India) a fost întotdeauna o regiune de preferat pentru simpatizanții rucsacurilor și a călătorii cu buget redus, iar numeroasele țări ale Americii Latine sunt alte alegeri grozave și ieftine.

 

  1. Planifică o călătorie mai lungă

 

Deși s-ar putea să nu crezi, o călătorie mai lungă este mult mai ieftin pe zi decât o evadare rapidă. De ce? Prin crearea unei „baze” într-o singură locație, călătorii pe termen lung nu plătesc în mod constant pentru transportul către următoarea lor destinație și pot profita de oportunitățile de închiriere pe termen scurt, mai degrabă decât de tarifele mai costisitoare pe noapte ale hostelurilor. De asemenea, călătorii pe termen lung sunt, de obicei, mai interesați să cunoască o cultură trăind în ea și „făcând ceea ce fac localnicii” (în loc să plătească pentru excursii costisitoare de o zi), le place să gătească singuri și ar putea chiar să muncească în timp ce călătoresc. 

 

  1. Gătitul propriei mâncări

 

Nu este un secret că mâncatul în restaurante în fiecare zi se adună (să nu mai vorbim că este potențial dăunător pentru organism). Călătorii cu buget redus știu că gătitul pentru ei înșiși le economisește bani serioși: chiar mai mult dacă decizi să împărțind o masă cu colegii de călătorie la închiriere sau la pensiune (vizitarea târgurilor alimentare străine și a supermarketurilor este parte din distracție!)

 

  1. Devino un nomad digital

 

Freelancerii sau persoanele cu abilități precum predarea, designul grafic, programarea computerelor, consultanța, traducerea sau fotografia au un bonus suplimentar, deoarece pot descoperi că, având laptopul ca ghid, pot continua să lucreze în timp ce călătoresc pe termen lung. (Călătorii care fac acest lucru sunt numiți „nomazi digitali“.) Beneficiile lucrului independent în timpul călătoriilor sunt evidente: nu numai că obții venituri, dar poți crea propriul program de lucru!

 

  1. Caută un loc de muncă bazat pe proiecte sau sezonalitate

 

Nu ești tentat de mișcarea nomadului digital? Poate că ești un candidat principal pentru un job ocazional! Călătorii interesați să lucreze în străinătate au zeci de opțiuni de angajare: gândește-te la munca la pub, predarea limbii engleze, instruirea pentru scuba, culesul fructelor, prepararea cafelei, mesele de așteptare, activități promoționale și de vânzări, iar lista poate continua. Agențiile te pot ajuta să negociezi vizele și să obții un loc de muncă (Go Workabout este un bun punct de plecare pentru Australia). Călătorii încrezători pot ieși pe străzi cu CV-ul lor odată ce ajung.


Și nu uita, vacanță înseamnă odihnă, iar pentru odihnă ai nevoie de un set de pijamale de damă extra-comod de pe Adictiv.ro. Intră chiar acum și plasează o comandă!

Suport clienti Luni-Vineri 10:00 - 14:00

0772 689 924 office@adictiv.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!