NOU: Cumperi orice produs si ai retur sau schimb GRATUIT* in primele 14 zile

Cum să organizezi o petrecere în pijamale de toamnă cu tematica “Pumpkin Spice”

Cum să organizezi o petrecere în pijamale de toamnă cu tematica “Pumpkin Spice”

Trei cuvinte: pumpkin spice everything. După o vară absolut superbă, toamna a ajuns în cele din urmă și pe la noi, iar temperaturile încep să scadă încet. Cu școala care a început din nou, este momentul perfect pentru o petrecere în pijamale confortabilă, indiferent dacă ești la liceu sau la facultate. Ce modalitate mai bună de a sărbători toamna decât în pijamalele preferate, înconjurată de toate condimentele și aromele specifice?

Pumpkin spice nu este doar o băutura cofeinizată pe care mulți o aleg în această perioadă a anului, ci se strecoară și în săpunurile, lumânările și produsele de patiserie. Mirosul te face să simți că plutești deasupra unei placinte calde cu mere. Pentru a surprinde această senzație de căldură și confort, am realizat o listă cu “ingredientele” de care ai nevoie pentru a organiza o petrecere în pijamale cu tematica “Pumpkin Spice”. 

 

  1. Setup pufos și confortabil

În zona de dormit desemnată, fie că este vorba despre camera de zi sau de dormitor, strânge împreună cele mai moi și mai pufoase pături și perne pe care le poți găsi. Pune-le peste canapele sau aranjează-le în coșuri sau stive plasate strategic în jurul podelei. Toate straturile moi și pernele îți vor invita oaspeții să se așeze și să se simtă confortabil pe tot parcursul nopții.

 

  1. Parfumuri de sezon

Cumpără-ți un odorizant de cameră cu aromă de pumpkin spice sau lumânări. Dacă folosești lumânări, estompează luminile pentru a obține efectul de „strălucire de toamnă” al unui șemineu. Scoate din dulap săpunul tău preferat pentru toamnă și pune prosoapele pufoase pe cuier în baie pentru ca oaspeții să le poată folosi dacă vor să facă duș în dimineața următoare.

 

  1. Snack-uri de toamnă proaspăt coapte

Coace sau cumpără produse de patiserie. Gândește-te la plăcintă cu mere sau dovleac, rulouri cu scorțișoară și multe altele. A face s’mores la cuptor este o altă opțiune excelentă. Gustările simple de toamnă includ nuci prăjite, porumb cu caramel, covrigi moi la cuptor și sosuri calde pentru chipsuri.

 

  1. Băuturi calde pentru burtici calde

Pentru băuturi, ia în considerare cidru de mere cald sau rece și ciocolată fierbinte - nu uita de marshmallows! Pentru petrecerile în pijamale pentru cei majori (adulților le place să se simtă și ei confortabil!), poți opta pentru vin fiert, sangria făcută cu portocală și bețișoare de scorțișoară și nu numai.

 

  1. Activități de toamnă confortabile

Există ceva despre toamnă care ne aduce tuturor aminte de copilărie: emoția unui nou an școlar, întâlnirea cu prietenii, Halloween-ul și sărbătorile care sunt foarte aproape. Când planifici activități pentru petrecerea în pijamale a copilului tău, gândește-te la clasicele jocuri de masă Trouble, Life, Connect Four și Clue. Acestea sunt încă distractive atât pentru adolescenți, cât și pentru adulți! Alte opțiuni pentru adulți ar putea fi Trivial Pursuit sau Tabooo. 

 

  1. Pijamale matching

Ce-ai spune dacă tu și prietenele tale v-ați procura câte un set de pijamale identice sau asemănătoare? Pe Adictiv.ro vei putea să găsești o gamă largă de pijamale de damă din satin - atât cu mânecă scurtă, cât și lungă și cămăși de noapte, potrivite pentru toate gusturile. Doar gândește-te la fotografiile minunate pe care le veți putea face impreună!

 

  1. Trezește-te cu un mic dejun cald de toamnă

„Caserolele de mic dejun” la cuptor sunt ușor de făcut și pot hrăni pe toată lumea. Există o mulțime de rețete online pentru diverse caserole cu ou, cârnați și hashbrowns, pâine prăjită și clătite la cuptor. Pentru un mic dejun ușor, încălzește vafe congelate și servește-le cu o mulțime de toppinguri - fructe de pădure, gemuri, frișcă, ciocolată și sos de caramel. Acesta poate fi un moment minunat pentru ca ciocolata fierbinte să reapară ca un mic pick-me-up înainte ca oaspeții să se îndrepte spre casă.

 

Suport clienti Luni-Vineri 10:00 - 14:00

0772 689 924 office@adictiv.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!