NOU: Cumperi orice produs si ai retur sau schimb GRATUIT* in primele 14 zile

Cum să îți impresionezi partenerul în 3 pași simpli?  

Cum să îți impresionezi partenerul în 3 pași simpli?     

  Felul în care arătăm este unul dintre aspectele de care suntem preocupate zi de zi, și acest lucru este ușor de înțeles, având în vedere faptul că în funcție de aspectul pe care îl, avem, ni se poate schimba și starea de spirit. De câte ori nu ai venit cu un plus în ritualul de îngrijire și de înfrumusețare, și starea ta generală a devenit mult mai bună? Cu siguranță și ție ți s-a întâmplat de nenumărate ori, pentru că atunci când nu arătăm bine, nu ne simțim bine nici fizic, iar acest cumul de sentimente produce disconfort. 

   În plus, prin înfățișarea pe care o avem, arătăm câtă atenție acordăm propriei persoane, cât de mult ne iubim și ne apreciem. Iar odată ce ne afișăm în fața celorlalți având o imagine impecabilă în fiecare zi, aceștia vor fi impresionați. În ceea ce privește relația cu partenerul de cuplu, ea trebuie menținută în timp și niciodată nu va fi suficient să îi arăți cât de mult muncești, câte lucruri știi să faci sau că ești o soție și o mama perfectă. Ai nevoie de mai mult de atât pentru ca el să te aprecieze la un alt nivel, să te admire, să te vadă mereu frumoasă, să fii universul lui, iar pasiunea dintre voi să nu se stingă vreodată. Și nu uita că bărbații sunt și ei atenți la detalii, și vor ca partenera de cuplu să acorde multă atenție îngrijirii personale, tratamentelor de înfrumusețare și deisgur, stilului vestimentar. Tu îl reprezinți, iar la rândul lor, alegerile tale spun ceva despre tine, astfel încât este necesar ca atunci când decizi cum să te aranjezi, ce obiecte vestimentare să porți și cum să le asortezi, să iei în calcul și ceea ce te caracterizează, ce te descrie cel mai bine, mai mult decât tendințele actuale de modă. 

     Vrei să știi cum îți poți surprinde partenerul în doar 3 pași? Suntem aici pentru a te învăța trucul femeilor rafinate și pline de bun gust. Începe cu alegerea ținutei de seară, care evident trebuie să fie una cât mai comodă, dintr-un material fin, care să fie ajutorul de nădejde al pielii tale, și să ofere o senzație plăcută la atingere. Ce materiale poți alege? Catifeaua și satinul sunt cele mai utilizate, atât datorită avantajelor pe care le au, cât și pentru aspectul extravagant. Dintre cele două, satinul vine cu un beneficiu în plus, și anume faptul că este potrivit indiferent de anotimp, ajutând corpul să își mențină temperatura constantă. 

    Și dacă vrei să îți completezi ținuta sau să ai o cu totul alta, mult mai sexy și mai îndrăzneață, poți purta un halat damă satin. O piesă vestimentară specială, un accesoriu pentru pijamaua din două piese, ori pentru cămașa de noapte, halatul din satin pune în evidență silueta și întreaga ținută. Acesta poate fi purtat și ca atare, ca articol vestimentar unic sau poate fi asortat la fel de bine cu lenjeria intima și prin ușor în talie. Alegerile țin de tine și de ceea ce vrei să transmiți, de trăsăturile de bază ale personalității tale, dar și de starea generală pe care o ai. Astfel, dacă vrei să petreceți o seară împreună cu întreaga familie, vizionând un film sau având diverse activități distractive, poți purta pijamaua din două piese, peste care se va așeza de minune un halat damă satin. Dar dacă vrei să îți impresionezi partenerul cu adevărat și să vă bucurați de o seară în doi, pregătește o cină romantic și alege cămașa de noapte care te ajută să exprimi senzualitatea și rafinament. Vei avea parte de succes garantat și vei crește în ochii lui, mai mult decât reușisei deja. 

 

   

 

Suport clienti Luni-Vineri 10:00 - 14:00

0772 689 924 office@adictiv.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!