NOU: Cumperi orice produs si ai retur sau schimb GRATUIT* in primele 14 zile

Cum să îți evidențiezi personalitatea prin articole de noapte?  

Cum să îți evidențiezi personalitatea prin articole de noapte?     

 Știm deja ce sunt articolele de noapte și cât de mult ne dorim ca ele să arate impecabil, să fie asortate și mereu în tendințe. Dar ce spun ele despre noi? Cu siguranță mai mult decât ne-am fi așteptat. În general, prin orice articol vestimentar le transmitem celorlalți aspecte care ne caracterizează, tocmai pentru că stilul vestimentar este ales în funcție de preferințele fiecăruia. Însă, mai mult decât atât, acele articole pe care le purtăm acasă, fie în timpul zilei când avem numeroase activități de realizat, fie pentru noapte, când vrem să ne bucurăm de un somn odihnitor, indiferent de caz, prezintă interesul pe care îl acordăm față de propria persoană. Astfel, este vizibil felul în care ne raportăm la noi și cât de multă atenție ne acordăm, în ce măsură ne apreciem și cât din timpul nostru îl oferim îngrijirii personale. 

   Ținutele de casă și cu atât mai mult cele de noapte, trebuie să ofere un confort maxim, să fie cele mai lejere din toate cele pe care le avem în garderobă, să fie blânde cu pielea și moi la atingere, pentru a nu produce iritații. Este de preferat ca ele să fie vaporoase, să lase pielea să respire și pur și simplu să uiți că le porți, să fie atât de ușoare încât să ai parte de libertate mare de mișcare în orice moment. În plus, este necesar să ți se potrivească, să fie măsura perfectă pentru tine și totodată croiul trebuie să fie ideal, acela care să se așeze pe silueta fiecăreia ca și cum ar fi realizat în mod special după corpul său. 

    Croiul poate fi ales și în funcție de ceea ce vrei să transmiți, dacă ești o femeie sexy, plină de senzualitate și vrei să arăți că ești cu siguranță caracterizată de feminitate, o ținută ușor cambrată este cea de care ai nevoie. Ținutele de noapte din satin, formate din pantaloni scurți de diverse modele, și maiou ușor decoltat vor atrage atenția partenerului de cuplu și te vor face să te simți sexy și la tine acasă. Iar dacă îți dorești o ținută prin care să arăți inocența ta, poți alege acea pijama damă pe care o consideri mai decentă, dar totuși plăcută ca aspect și, desigur, comodă. De asemenea, purtarea unui halat de damă din același material va schimba în totalitate look-ul inițial. Un halat de damă din satin poate fi purtat ca atare, ca obiect vestimentar singular, strâns ușor în talie, ori împreună cu lenjeria intimă și inclusiv peste acea pijama damă din satin, atât cele din două piese, cât și peste cămășile de noapte. 

     Și dacă vrei să îți pui cu adevărat în evidență personalitatea prin articolele de noapte, o varietate de imprimeuri și culori îți stau la dispoziție, iar tot ce ai de făcut este să ții cont de preferințele tale și să dai frâu liber imaginației, pentru a forma cele mai reușite ținute. Astfel, poți alege cele mai aprinse nuanțe, dacă ești o persoană îndrăzneață, excentrică, sau nuanțe pale, nude, pastelate, dacă ești mai mult îndreptată spre romantism, spre ideea de calm, liniște și relaxare. Alege culorile preferate și cele care se potrivesc personalității tale, optează pentru nuanțele care îți transmit o stare de bine și arată minunat pe corpul tău, fără a te ghida după ce poartă persoanele din jur.

    Și nu uita că suntem femei, avem atât de multe lucruri în comun și tot atâtea care ne diferențiază, suntem speciale, sensibile, vulnerabile, senzuale și putem fi pline de feminitate, dar totuși putem să avem și câteva trăsături considerate a fi masculine, însă indiferent de situație, noi ne dorim să arătăm bine, să avem un aspect impecabil în care să ne regăsim în întregime.    

Suport clienti Luni-Vineri 10:00 - 14:00

0772 689 924 office@adictiv.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!