NOU: Cumperi orice produs si ai retur sau schimb GRATUIT* in primele 14 zile

Cum să începi anul nou fresh

Cum să începi anul nou fresh

După ce sărbătorești Revelionul, este timpul să începi să-ți setezi rezoluțiile de Anul Nou!

Dacă ești în căutarea unei modalități de a începe noul an fresh, ia în considerare schimbarea look-ului, organizarea vieții și stabilirea obiectivelor. 
 

  • Schimbă-ți tunsoarea pentru a-ți împrospăta look-ul

Programează o întâlnire cu stilistul tău la începutul noului an. În acest fel, te vei simți fresh pentru anul care urmează.

 

  • Începe sa faci sport

Gândește-te la sănătatea ta actuală și la obiectivele generale de fitness și fă un plan pentru a-ți îmbunătăți sănătatea în funcție de locul în care te afli. De exemplu, poți începe să faci o plimbare de 20 de minute după serviciu în fiecare zi sau te poți antrena pentru a alerga un maraton toamna.

 

  • Fi bună de câte ori ai ocazia

Actele de bunătate aleatorii sunt acțiuni mici, deliberate, efectuate pentru a aduce fericire altor oameni. Fă aceste acțiuni fără a te aștepta să primești ceva în schimb, ci mai degrabă pentru a înveseli ziua cuiva. Aceasta este o modalitate excelentă de a începe noul an într-o notă pozitivă și plină de compasiune.

 

  • Sortează-ți hainele și scăpă de cele pe care nu le porți des

Noul an este un moment minunat pentru a face inventarul garderobei tale și a scăpa de articolele care nu se mai potrivesc. Nu uita nici de pijamale. Sortează-le și păstrează-le doar pe cele care sunt într-o stare buna, iar pentru a începe anul nou într-adevăr fresh, cumpără-ți o nouă pijama de damă de pe Adictiv.ro

 

  • Adăugă un strat proaspăt de vopsea pe pereți pentru a-ți împrospăta camera

Ia în considerare revopsirea pereților casei tale la începutul anului. Acoperă podeaua și mobilierul cu o cârpă și folosește o rolă de vopsea pentru a aplica vopsea de interior pe pereți. Poți alege o nouă culoare pentru o schimbare de vibe, de exemplu.

 

  • Cumpărați câteva decorațiuni noi pentru a-ți reînnoi spațiul.

Vizitează un magazin local de articole de uz casnic sau de articole pentru casă și alege câteva articole noi cu care să le redecorezi. De exemplu, poți cumpăra 2-3 perne decorative, un covor, o lampă sau un raft nou. Adăugarea de câteva elemente noi îți poate face casa să se simtă proaspătă și nouă. 

Suport clienti Luni-Vineri 10:00 - 14:00

0772 689 924 office@adictiv.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!