NOU: Cumperi orice produs si ai retur sau schimb GRATUIT* in primele 14 zile

Cum să asortezi pijamaua cu halatul din satin?        

Cum să asortezi pijamaua cu halatul din satin?           

       Cariera reprezintă pentru foarte multe dintre noi preocuparea majoră în fiecare zi. Tindem spre standarde tot mai ridicate, încercăm să avem o viață socială, ne îngrijim de fiecare amănunt care vizează atât comportamentul, cât și stilul vestimentar abordat. Ceea ce se vede în exterior trebuie să ne definească în mod expres ca persoane. Ținuta și atitudinea sunt două trăsături esențiale ale oricărei femei care dorește să fie mereu vizibilă, apreciată și admirată.

       Nu este doar un mit, ci este purul adevăr în ceea ce privește femeia, în special în zilele noastre când trebuie să fim cât mai expresive, să avem acea atitudine a unei femei moderne, a unei femei de carieră, să includem în ținutele noastre latura feminină, sensibilă, dar și stilul vestimentar abordat în funcție de cariera pe care o parcurgem.

        Însă viața fiecăreia dintre noi nu se rezumă doar la job, doar la activități zilnice desfășurate cu prietenii, activități casnice sau desfășurate în interesul comunității. Mai presus de toate, viața unei femei presupune timpul petrecut împreună cu familia, cu partenerul de cuplu și copiii, cu persoanele dragi. Din acest punct de vedere ar trebui ca acasă să fim la fel de elegante, de rafinate, de sensibile, iar obiectele vestimentare alese pentru timpul petrecut împreună cu familia, în interiorul casei noastre sau cele pentru noapte bună, pentru somn, să fie expresia acelei femei îngrijite, o femeie care se respectă. Ținuta pentru somn nu poate fi o ținută oarecare, ci trebuie să fie acel obiect vestimentar care îți asigură un confort sporit, un somn odihnitor, care nu te jenează în timpul somnului, o ținută care îți creează stare de bine, îți asigură lejeritatea dorită, dar în același timp, și senzualitate. Dacă ești adepta cămășii de noapte, poți alege pentru somn, una midi sau mini, în bretele ori cu mânecă scurtă. 

       Pentru a spori senzualitatea, pentru a scoate în evidență formele frumoase ale corpului, pentru a te defini pe tine ca femeie și a exprima adevărata ta personalitate, alături de cămașa de noapte poți alege un halat damă care să completeze ținuta pentru somn. Dacă porți o cămașă de noapte clasică, cu mânecă scurtă, ideal ar fi să porți un halat cu revere, pentru a se completa frumos întreaga ținută de somn. Atunci când îmbraci o cămașă de noapte mini sau midi, în bretele, îți poți achiziționa un halat damă care să fie ușor lărguț, fără revere, și de preferat ar fi ca acesta să fie uni și din același material precum cămașă de noapte.

       Dacă alegi să te îmbraci elegant, fie și doar acasă,  fie doar pentru somn, poți combina cu ușurință o cămașă de noapte cu un halat de damă pentru a fi la fel de frumoasă și pentru cei dragi ție, pentru a fi o femeie elegantă, o femeie care apreciază tot ce este în trend, dar care preferă pe lângă eleganță și frumusețe personală și confort,  stare de bine, relaxare. Halatul de damă completează foarte frumos ținuta pentru somn, este un obiect vestimentar care te scoate din anonimat, care pune în evidență frumusețea ta fizică, care reușește să pună în valoare părțile frumoase ale corpului tău, dar să îți ascundă și acele defecte nedorite. 

         Totul depinde de tine cum știi să alegi ceea ce ți se potrivește, cum știi să adaugi o notă de frumusețe cămășii tale de noapte, acoperind-o într-o mică măsură cu un halat damă. Acesta  trebuie să aibă un croi potrivit conformației, să fie și compus  din materiale de calitate,  materiale care să se așeze bine pe corpul tău, cum ar fi satinul sau bumbacul. Satinul va reprezenta tot timpul un material de top în ceea ce privește ținutele de noapte bună, deoarece este un material moale, un material delicat, un material care reușește să facă dintr-o ținută, indiferent cât de simplă ar fi, o ținută care exprimă senzualitate și rafinament atunci când se așează frumos pe corpul unei femei.

 

Suport clienti Luni-Vineri 10:00 - 14:00

0772 689 924 office@adictiv.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!