NOU: Cumperi orice produs si ai retur sau schimb GRATUIT* in primele 14 zile

Cum asortezi pijamaua ta cu a lui?

Cum asortezi pijamaua ta cu a lui?

De ce sunt pijamalele atât de speciale?

     Avem o perioadă încărcată, stresul zilnic uneori ne epuizează și ne dorim cu ardoare să ne relaxăm în propria locuință, vrem să ne impresionăm partenerul de viață sau pur și simplu ne dorim ceva nou și nu știm care ar putea fi soluția. Pentru a avea o stare cât mai bună atunci când ajungem acasă după o zi grea avem nevoie de o pijama damă confortabilă, în care odată îmbrăcate, să uităm de grijile de peste zi.  

    Poate te întrebi ce are atât de special o pijama încât să te relaxeze, să impresioneze sau să îți dea satisfacții. Răspunsul vine din starea de bine pe care ți-o dă, de lejeritate, de libertatea de mișcare, de  ochi ațintiți admirativ către tine, dar și din bucuria că ți-ai achiziționat ceva nou și util. 

    De asemenea, îți poți face fericit și partenerul, cumpărănd și pentru el aceste obiecte vestimentare. Este foarte important ca jumătatea ta să se bucure de privilegiul unui lucru nou și mai cu seamă, atât de comod.

    Cum alegi o pijama asortată pentru partener

    Când achiziționezi pijamale pentru tine și pentru el, ar fi bine să le și asortezi oarecum. Fie cumperi pijamale din același material și model, precum pijamalele unisex, fie le cumperi ținând cont de culoarea și imprimeul pijamalei tale, astfel încât a partenerului să se încadreze în aceeași zonă, iar culoarea să fie aproximativ la fel sau ușor contrastantă.

    În aceeși măsură, trebuie avut în vedere un alt aspect important în alegerea acestor obiecte de îmbrăcăminte, și anume, culoarea lenjeriei de pat, tipul de material, dar și imprimeul pe care îl are. Nu achiziționa pijamale în culori tari sau imprimeuri bogate atâta timp cât așternuturile tale sunt încărcate ca desen sau țesătura este viu colorată. Trebuie să se creeze o notă de contrast, astfel încât pijamalele să fie "vedeta". 

    Însă la fel de important este ca pijamalele partenerilor să facă parte din aceeași gamă de culori, imprimeuri și țesături. Cele din satin, pe lângă faptul că sunt foarte lejere, ușor de întreținut, plăcute la atingere, sunt și foarte elegante. Ele dau un plus de nuanță încăperii în care te afli, de rafinament și eleganță.  În plus, atunci când le purtați, tu și partenerul tău veți primi acea stare de bine, de relaxare după o zi în care stresul și-a făcut simțită prezența, iar la final veți avea parte de o noapte pe deplin odihnitoare.

    Pijamalele pentru cuplu sunt ultimul trend în materie de obiecte vestimentare pentru noapte. Cuplurile care își doresc să poarte acest gen de pijamale le pot achiziționa după site-uri specializate sau din magazine. Faptul că asortezi pijamaua ta cu a partenerului, denotă înclinarea către frumos, către sensibil, către eleganță și bucuria de a rezona cu persoana iubită, chiar și în ținuta de seară.

    În plus achiziționând pijamale pentru ambii parteneri se va forma acel tot unitar, partenerul tău va simți că este iubit, că îți dorești și pentru el aceleași lucruri ca pentru tine, că sunteți un cuplu bine sudat și extrem de elegant. Dacă tu îți alegi o pijama damă  în culori nude, simplă sau cu imprimeuri comune ambelor sexe, alege și pentru el la fel sau foarte ușor contrastant. 

     Purtând împreună același model de pijama, dimineața va fi o atmosferă de vis, de deplină relaxare, vei simți că iubirea plutește nestingherită în jurul vostru și ziua va începe cu bine.

     Ori de câte ori ai ocazia, arătă-i partenerului tău iubire, grijă, dorința ca totul să fie feeric, că este pentru tine la fel de important ca persoana ta, inclusiv prin cumpărarea unei pijamale asortate. Cu siguranță va fi fericit, va aprecia gestul tău, dar mai ales înclinația către bunul gust, rafinament, unitate. Alege-i o pijama pe măsura personalității, a preferințelor în ceea ce privește culoarea, imprimeul sau calitatea materialului, dar luând în calcul și modelul pijamalei tale. Este un gest, de respect, care va aduce bucurie și de care veți beneficia împreună.

Suport clienti Luni-Vineri 10:00 - 14:00

0772 689 924 office@adictiv.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!