NOU: Cumperi orice produs si ai retur sau schimb GRATUIT* in primele 14 zile

Cum alegi ținuta de noapte bună – idei de care să ții cont

Cum alegi ținuta de noapte bună – idei de care să ții cont

   Aspecte de care să ții cont pentru a te relaxa acasă 

     Dacă ești o persoană foarte activă, jobul te solicită zilnic peste limită, iar activitățile îți ocupă mare parte din timp și ajungi acasă destul de târziu, tot ce îți dorești, este probabil, ca în sfârșit să ai un moment de liniște, de relaxare, de regăsire, să petreci timp cu familia. Te faci comodă, faci o baie caldă, stai de vorbă cu oamenii dragi și simți destinderea, dar din păcate, timpul se scurge atât de repede și ora de culcare se apropie. Relaxarea trebuie să își continue drumul ei, tu doar trebuie să alegi o ținută de noapte adecvată, numai bună pentru un somn odihnitor, o ținută lejeră care să îți dea aceea stare de bine, de relaxare, care să ajute să poți adormi fără probleme. 

     Somnul de noapte este foarte important pentru organism, pentru refacerea lui după o zi epuizantă, este foarte important să adormi fără a te strădui, să vină de la sine. Totul poate să se transforme în realitate dacă spațiul în care dormi este adecvat stilului tău de viață, așternuturile sunt propice pentru un somn odihnitor, benefic pentru sănătatea ta, dar și ținuta este una pe măsură. Pentru ca totul să fie perfect, în afară de ambientul creat , trebuie să îmbraci acea ținută de noapte care te ajută să te relaxezi, te face să simți că se mulează perfect pe corpul tău, că mterialul din care este confecționată este unul moale, plăcut la atingere, nu te irită și nici nu te strânge sau jenează de la cusături.

   Cum alegi pijamaua pentru o noapte bună?  

    Materialul din care este confecționată este cel mai important pentru o pijama, este elementul de bază de care trebuie să ții cont atunci când alegi obiectele vestimentare pentru o noapte bună. Calitatea, textura și cusăturile fac din aceasta un obiect vestimentar comod, plăcut la atingere, numai bun pentru un somn odihnitor, aducător de energie, vitalitate și stare de bine.

   Când oboseala te doboară, stresul atinge cote maxime, acasă este cuvântul care te înseninează, este locul unde simți cu adevărat libertatea, liniștea, simți că îți poți reface forțele, că poți fi tu. Îmbracă o pijama damă satin lejeră, hrănește-te bine, fă-te comodă în fața televizorului, lasă grijile cotidiene la intrare și fă tot posibilul să te binedispui. Tocmai din acest motiv, ținuta de acasă, pijamaua pentru un somn bun este ideal să fie cea pe care ți-o dorești, lejeră, frumoasă, moale, cu o coloristică plăcută, liniștitoare, îmbietoare la un somn de calitate. 

    Pijamaua de somn poate fi purtată și prin casă,  nu este neapărat un obiect vestimentar de noapte. Dacă alegi o pijama din material delicat, satin de exemplu, într-o nuanță caldă sau neutră, uni sau cu un imprimeu plăcut la vedere, lipsit de extravaganță, succesul unui somn liniștit este asigurat. Consideră obiectele vestimentare pentru noapte ca fiind la fel de importante ca întreaga ta vestimentație și adaptează-le stilului tău. 

     Ține cont de ceea ce îți dorești de la o pijama, dă-i importanța cuvenită, nu ține cont de preț, nu o trata ca pe ceva ce îmbraci și nu expui celorlalți oameni, ci ca pe acel ceva care îți oferă relaxare, comoditate, starea de bine de care ai nevoie după o întreagă zi stresantă.  

     Importanța achiziționării unei pijamale pentru somn survine și dintr-un alt motiv, pe lângă faptul că îți oferă un somn odihnitor, devine un element vestimentar care te definește, care reflectă propria personalitate, dar stârnește și admirația celor din casă, în special din partea partenerului tău. Din acest motiv nu ezita să alegi o pijama damă satin potrivită stilului tău, în culoarea care te avantajează, care îți aduce acea liniște, odihna bine meritată, admirația și aprecierea familiei tale. Privește pijamaua ca pe un obiect vestimentar necesar pentru un somn bun, relaxant, ca pe ceva indispensabil din garderoba ta, acea îmbrăcăminte care cu siguranță este utilă și rafinată, asemeni personalității tale.       

 

    

Suport clienti Luni-Vineri 10:00 - 14:00

0772 689 924 office@adictiv.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!