NOU: Cumperi orice produs si ai retur sau schimb GRATUIT* in primele 14 zile

Cu ce poți purta cămașa de damă din satin?    

Cu ce poți purta cămașa de damă din satin?       

 Începe o nouă zi, iar noi ne gândim deja la activitățile care se vor derula pe parcursul ei, la cât de mult timp va trebui să utilizăm pentru fiecare dintre ele, astfel încât la final să ducem la bun sfârșit tot ceea ce ne-am propus. Având în vedere că fiecare dintre noi avem zile aglomerate, zile în care stresul pune stăpânire pe noi, momente în care simțim că am ajuns la capătul puterilor, că suntem secătuiți de energie, gândul că te vei întoarce acasă și vei avea parte de relaxare te face să nu renunți, te ajută să te echilibrezi și să realizezi că ești capabil să faci față tuturor provocărilor.

    Pentru oricare dintre noi, indiferent cât de mult am fi plecați de acasă, indiferent cât de aglomerat ar fi programul zilnic, reîntoarcerea acasă este de fiecare dată un moment de bucurie, acolo sunt toate lucrurile dragi,  acolo sunt persoanele pe care le iubești, acolo îți găsești liniștea, îți încarci bateriile și reușesti să fii fresh pentru a doua zi. Cel mai important factor care îți asigură relaxarea este somnul. Un somn odihnitor îți aduce doar beneficii, îți aduce o stare de bine și energia de care ai nevoie în fiecare zi. Pentru a realiza tot  ceea ce îți propui ai nevoie de odihnă, de somn de calitate. Somnul bun depinde și de starea noastră fizică și mentală, iar pentru a avea un somn odihnitor trebuie în primul rând să fii comodă, în sensul de a îmbrăca ținute de seară care îți asigură acel confort de care ai nevoie, care nu te vor deranja în timpul somnului. Fiind femeie, alegi ținute pentru somn nu numai care să îți asigure odihna necesară, dar care să nu reducă din frumusețea și eleganța ta, care subliniază trăsăturile frumoase ale corpului tău și aceasta este cămașa de noapte, și nu oricare cămașă, cămașa de damă din satin. Este o ținută pentru somn, care pe lângă faptul că este lejeră, dă oricărei femei eleganța și rafinamentul necesar. Satinul este acel material care face din orice obiect vestimentar un obiect delicat, un obiect cu un rafinament crescut, un obiect vestimentar care îți asigură acea comoditate, acel confort pe care oricare dintre noi ni-l dorim.

          Însă nu este suficient să îmbraci o cămașă de noapte. Pentru a-ți întregi eleganța, pentru a avea acel confort de care te poți bucura în interiorul casei, nu numai pentru somn, dar și înainte de acesta, când desfășori încă mici activități împreună cu familia ta, este plăcut ca peste o cămașă damă satin să porți un halat din același material. Poate fi în aceeași nuanță sau poate fi o culoare contrastantă, însă trebuie să știi să îl alegi în funcție de dimensiunea cămășii tale de noapte, lungă sau midi. Fiind din satin, cu siguranță vei avea acea eleganță de care se poate bucura nu oricine, ci doar o femeie. Cămașa de damă din satin este un obiect vestimentar care nu s-a demodat în decursul vremii, este o ținută de somn care are o vechime îndelungată și care și-a păstrat în continuare acel rafinament, acea elegantă supremă, de fiecare dată a pus în valoare formele feminine, a scos în evidență personalitatea fiecăreia dintre noi. În același timp ne-a asigurat și confortul în timpul somnului, ținând cont că satinul este un material foarte delicat, moale, este extrem de comod indiferent câte cusături ar avea ținuta vestimentară. Cu siguranță în timpul somnului nimic nu te va deranja și așa cum spuneam, satinul este un material foarte moale, fluid, iar dacă îți dorești cu adevărat să te simți relaxată, să ai un somn odihnitor, iar dimineața să fii pregătit pentru programul încărcat, achiziționează o cămașă damă satin peste care poți purta cu eleganță un halat din același material, în acceași culoare sau culori contrastante, cu sau fără cordon, cu diverse broderii aplicate sau simplu.

   Cu siguranță te vei simți confortabil, cu siguranță investiția ta va fi benefică, somnul tău va avea calitatea dorită, iar ziua îți va fi frumoasă și vei fi plină de energie.

Suport clienti Luni-Vineri 10:00 - 14:00

0772 689 924 office@adictiv.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!