NOU: Cumperi orice produs si ai retur sau schimb GRATUIT* in primele 14 zile

Criterii de care trebuie să ții cont înainte de a alege un halat damă   

Criterii de care trebuie să ții cont înainte de a alege un halat damă      

 Orice femeie își dorește să fie frumoasă, modernă, admirată de cei din jurul ei, să își păstreze stilul vestimentar în orice situație s-ar regăsi. De obicei, atunci când achiziționăm obiecte vestimentare, când organizăm o sesiune de cumpărături cu familia sau prietenele, lista de cumpărături este axată pe ținutele de exterior, pentru job sau evenimente. Totuși, nu trebuie neglijată nici ținuta pentru acasă, ținuta pentru somn, pentru noapte bună, ci din contră, trebuie să ne menținem același statut de femeie cu stil, chiar și atunci când ne alăturăm familiei realizând activități împreună.

   Ținuta pe care o alegi pentru acasă trebuie să fie în primul și în primul rând o ținută lejeră, o ținută comodă, care să nu deranjeze în mișcările pe care le efectuezi în timpul petrecut în spațiul intim sau în desfășurarea activităților casnice. În principiu îți poți alege pentru acasă chiar un halat damă sau pijama în două piese, ori o cămașă de noapte, un obiect vestimentar care să îți asigure confortul dorit. De asemenea, este bine să alegi un obiect vestimentar care să îți sublinieze trăsăturile frumoase ale corpului tău, care să te pună în evidență, care să îți dea acea notă de eleganță, dar în același timp să permită transferul de aer, să îți permită mișcări de orice natură, să nu jeneze la cusături, și în general, să fie croită astfel încât să nu îți creeze probleme în timp ce desfășori diverse activități.

      Atunci când alegi pentru acasă un halat damă sau o cămașă damă, trebuie să ții cont de o serie de criterii, iar punctul de pornire este stilul vestimentar pe care îl ai, textura materialelor din care sunt croite aceste obiecte vestimentare, culorile sau imprimeurile care te definesc. Nu poți alege la întâmplare, deoarece este necesar ca tu să te simți bine, să te simți frumoasă, să fie o ținută practică, dar și elegantă, să sublinieze adevărata ta personalitate și în același timp să îți permită să desfășori activitățile propuse fără a fi cumva incomodă. Este necesar să ai un somn odihnitor, să te trezești dimineața binedispusă, relaxată, gata de a începe o altă zi încărcată, iar la acest aspect contribuie hainele pe care le porți. 

     După o zi obositoare, întoarcerea acasă este o adevărată binecuvântare, mai ales în zilele toride de vară, când stresului zilnic i se adaugă și disconfortul dat de temperaturile ridicate, de aerul greu de respirat, aglomerația din trafic sau orice alte inconveniente care îți strică starea. Acasă simți pe deplin relaxarea, te deconectezi de problemele zilnice, te eliberezi de energiile negative acumulate, dar totul trebuie făcut chiar de tine însăți. Tu decizi ce trebuie să faci pentru a-ți asigura propriul confort, cum trebuie să îți canalizezi energia de care dispui pentru a întreprinde lucruri benefice pentru tine și familia ta și poți începe prin a alege să porți acasă haine comode, obiecte vestimentare care ți se potrivesc conformației, culorii părului, tenului, înălțimii, dar și liniei vestimentare de zi cu zi.

      Halatul de damă este mereu o alegere potrivită, fie că îl îmbraci ca atare, fie peste o cămașă de noapte, este un obiect vestimentar confortabil, ușor de întreținut și pe care îl poți alege dintr-o multitudine de modele, astfel încât să se adapteze nevoilor tale, să te simți comod, dar în egală măsură să scoată la iveală latura feminină, frumusețea personală, să dea acea notă de eleganță și rafinament.

  Ideea este că nu ni se potrivește orice, și astfel se întâmplă inclusiv când alegi un halat damă, o cămașă de noapte sau orice alt obiect vestimentar. Criteriul care trebuie să primeze, atunci când îți alegi ținutele, este acela privind greutatea, conformația, părți ale corpului pe care dorești să le scoți în evidență, dar și defectele pe care dorești să le maschezi cu eleganță. 

  Ești singura în măsură să te menții la fel de frumoasă și elegantă în orice situație, alegând ținute comode, plăcute la atingere, utile, dar contează să știi ce te definește, ce se potrivește exact nevoilor și preferințelor tale.

Suport clienti Luni-Vineri 10:00 - 14:00

0772 689 924 office@adictiv.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!