NOU: Cumperi orice produs si ai retur sau schimb GRATUIT* in primele 14 zile

Reducere 50% la toate produsele cocolino!

Confort sau eleganță în pat - care este soluția?

Confort sau eleganță în pat - care este soluția?

    Oricât de mult am încerca să ascundem în sinea noastră, ca femei, știm cât de greu este să luăm o decizie și să fim împăcate cu ea. Putem părea foarte nehotărâte uneori, acesta fiind considerat un defect al nostru, însă din contră, o astfel de indecizie ne este de folos, întrucât nu reacționăm impulsiv, de moment, ci luăm cea mai bună hotărâre. Iar o decizie gândită îndeaproape, nu poate duce la altceva, decât la rezultate pe măsură. Prin situații de acest tip trecem zi de zi, atât în privința lucrurilor semnificative, ce țin de parcursul vieții noaste, cât și a celor mai generale. 

   Iar dacă nu simți că te regăsești în cele de mai sus, gândește-te la modă, vestimentație și accesorii, și cât de mult timp îți poate lua să alegi ținuta ideală pentru tine. Deși cu siguranță ai un stil vestimentar bine definit și un dressing plin de haine și accesorii, de la cele basic, până la cele de colecție, pare că niciodată nu este suficient. De multe ori ni se întâmplă să auzim același lucru de la alte femei. Atunci când trebuie să ne alcătuim o ținută pentru un eveniment, pare că nimic nu ni se potrivește, că nimic nu ne face să arătăm bine și că numărul pieselor noastre vestimentare este prea mic. Iar o mare parte din hainele pe care odată le purtam în exterior, devin haine pentru acasă. În acest fel ajungem ca în propria locuință să purtăm haine care nu ne mai plac îndeajuns, care au mici defecte, ori care nu ne mai avantajează. Singurul plus al acestei decizii este că economisim din punct de vedere financiar, însă nu compensează faptul că acasă purtăm ținute nu foarte îngrijite și inestetice. 

    Și în propria locuință, deși suntem degajate și vrem să purtăm ținute lejere, trebuie să ținem cont de aspectul fizic, trebuie să fim atente la imaginea noastră, la felul în care ne fac să ne simțim hainele alese și la cum ne privesc ceilalți. Poate părea greu de crezut, însă este posibil să împaci utilul cu plăcutul și să te bucuri atât de confort, cât și de eleganță în pat. Soluția este să alegi pijamale damă care să aibă un aspect plăcut, să fie calitative și să îți permită lejeritate de mișcare, pentru a te bucura de o noapte bună și de un somn odihnitor. Astfel de ținute sunt cele din satin, un material moale, plăcut la atingere și foarte prietenos cu pielea, chiar și cu cea mai sensibilă. Satinul oferă posibilitatea de a trăi în mod diferit fiecare moment petrecut acasă, indiferent de câte sarcini ai avea de dus la bun sfârșit și oricât de multă presiune ar fi pusă pe umerii tăi. Este un material rezistent, ușor de întreținut, de curățat și uscat, iar dacă alegi un satin de înaltă calitate, acesta va arăta impecabil și după ani de zile. În plus, aspectul său este incomparabil, fiind printre cele mai populare materiale, datorită eleganței de care dă dovadă. Alături de acesta, în top-ul materialelor preferate de femei, se află și catifeaua și dantela, care de asemenea transmit rafinament, sunt prețioase și special destinate persoanelor grațioase.

    Odată ce alegi un stil de pijamale damă, nu vei mai putea renunța la acesta, întrucât vei observa și tu care este diferența între o ținută de casă reușită și una obținută din haine lejere, dar alese aletoriu, fără a lua în considerare look-ul final. La fel cum pot fi banale și lipsite de strălucire, pijamalele pot fi și impecabile, alese cu grijă și purtate cu atitudine. Ele scot în evidență formele corpului, dar și tu, prin încrederea pe care o ai în propria persoană, le poți aduce în prim plan, făcându-le vedetele serii.

 

 

Suport clienti Luni-Vineri 10:00 - 14:00

0772 689 924 office@adictiv.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!