NOU: Cumperi orice produs si ai retur sau schimb GRATUIT* in primele 14 zile

Cele mai frumoase locuri de vizitat în septembrie: unde să mergi în vacanță toamna aceasta?

Cele mai frumoase locuri de vizitat în septembrie: unde să mergi în vacanță toamna aceasta?

Septembrie este o lună minunat pentru a scăpa de griji și a merge în vacanță; în general, este mai accesibil și mai puțin aglomerat decât în timpul verii. Este o oportunitate ideală de a te bucura de liniște și odihnă înainte de a începe pregătirile pentru Crăciun.

Fie că ești în căutarea unei vacanțe de sejur, a unei mini-pauze europene sau a unei aventuri pe termen lung, acestea sunt cele mai bune locuri de vizitat în septembrie …

  • Maldive

Cea mai bună vacanță din septembrie pentru: răsfăț final

Iulie și august este sezonul musonului în Maldive, dar ploile încep să se limpezească în septembrie. S-ar putea să mai existe unele precipitații, dar vor fi neuniforme, iar temperaturile vor fi liniștite.

Deoarece vremea este mai puțin previzibilă, acum este șansa de a face o escapadă în Maldive - câteva săptămâni într-o vilă luxoasă peste apă, probabil? 

  • Croația

Cea mai bună vacanță din septembrie pentru: soare de sfârșit de vară

Septembrie este momentul perfect pentru a vizita Croația. Temperaturile sunt încă în jurul a 20-25 de grade, dar aglomerația din sezon va lipsi cu desăvârșire - ceea ce este bine, iar cazarea va fi puțin mai ieftină.  

Poți să faci o croazieră în jurul frumoaselor insule din Marea Adriatică, unde vei găsi plaje uluitoare, porturi frumoase, arhitectură venețiană și multe altele. Sau vizitează Festivalul anual Giostra din Poreč, care recreează un turneu istoric de cavaleri desfășurat în 1745.

  • Corfu, Grecia

Cea mai bună vacanță din septembrie pentru: sălbăticie și soare

Corfu este perfect pentru vacanțele din septembrie: căldura extremă a verii s-a potolit, iar aglomerația a dispărut de mult. Este momentul ideal pentru a vizita orașul istoric Corfu, care se mândrește cu numeroase muzee, 39 de biserici și vârfuri gemene, fiecare acoperite cu o cetate imensă.

Apoi inspiră-te de la Lee Durrell - faimos naturalist și soția regretatului Gerald Durrell - și rezervă-ți un tur al satului Danilia de pe coasta de est. Modelat după un sat Corfiot din anii 1930, a fost decorul pentru cea mai mare parte a celui de-al doilea sezon al The Durrells și a apărut și în filmul James Bond For Your Eyes Only.

Și nu uita să faci o excursie cu barca la portul grecesc Parga și insula mică și neatinsă Paxos.

  • Pompei, Italia

Cea mai bună vacanță din septembrie pentru: alimentație și cultură

Luna aceasta este perfectă pentru explorarea Pompei, felia perfect conservată a Italiei Antice, care a fost cuprinsă de erupția cataclismică a Vezuvului în anul 79 d.Hr. Cu zilele mai reci și fără aglomerație, Pompei gata să fie explorat. Napoli este o bază excelentă pentru a începe - este la doar 30 de minute cu mașina sau 40 de minute cu autobuzul de Pompei.

Pe lângă vizitarea orașului Pompei în sine, păstrează ceva timp pentru a vizita galeriile minunatului Muzeul Napoli, a merge pe străzile din Herculaneum și a explora vilele opulente și băile de apă sărată din stațiunea de pe litoral Baiae pentru a vedea singur cum senatorii, gladiatorii, sclavii Romei și cetățenii au trăit acum 2.000 de ani.

Pentru că vacanța înseamnă și odihnă, vei avea nevoie de un set de pijamale pe măsură. Recomandarea noastră pentru tine sunt pijamalele de satin - acestea-ți vor ajuta să-și mențină temperatura optimă a corpului, astfel încât să nu-ți fie nici prea frig, nici prea cald. Intră pe site-ul nostru pentru a-ți alege pijamaua de damă din satin potrivită și plasează o comandă chiar acum!

Suport clienti Luni-Vineri 10:00 - 14:00

0772 689 924 office@adictiv.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!