NOU: Cumperi orice produs si ai retur sau schimb GRATUIT* in primele 14 zile

Cele mai bune pijamale de călătorie Cum să alegi îmbrăcăminte de dormit confortabilă?

Cele mai bune pijamale de călătorie Cum să alegi îmbrăcăminte de dormit confortabilă?

Toată lumea vorbește despre cum să alegi cei mai buni pantofi de călătorie, pantaloni sau jachete, dar cum rămâne cu acel articol pe care probabil îl vei purta în fiecare zi timp de cel puțin opt ore? 

Pijamalele sunt un obiect destul de personal. Unii oameni le preferă pe cele cu mâneci scurte, alții pe cele cu mâneci lungi, iar alții aleg doar un tricou mai vechi sau, desigur, nimic. Aruncă o privire la sfaturile noastre de mai jos și apoi ia in considerare propriile-ți gusturi în ceea ce privește îmbrăcămintea pentru a lua decizia bună. Și nu aștepta până în ultimul moment!

Atenție, dacă-ți place să dormi dezbrăcată sau într-un articol vestimentar foarte light, amintește-ți faptul că acest lucru ar putea cauza o problemă atunci când călătorești. Ceva ce ar trebui să iei în considerare este acoperirea și decența. Indiferent dacă ai nevoie să mergi pe hol după apă, gheață sau la baie într-un hotel, stai la un prieten sau la o rudă cu baie comună sau dormi pe canapea, decența poate fi cheia pentru confortul tuturor părților implicate. 

Lista noastră de caracteristici pentru cele mai bune pijamale de călătorie este următoarea:

  • Pijamalele trebuie să fie suficient de light pentru a nu te simți înăbușită într-o încăpere cu diverse lucruri. 
  • Pijamalele trebuie să fie respirabile - precum sunt cele din satin.
  • Alege pijamale subțiri și ușoare pentru a se usca rapid după o spălare manuală.
  • Acestea nu trebuie să fie transparente. 
  • Cămașa de noapte sau pantalonii de pijama trebuie să fie suficient de lungi încât să acopere fundul. 

Cea mai bună alegere în ceea ce privește materialul pijamalelor este satinul. Satinul este un material moale și plăcut la atingere. Acesta-ți va lăsa pielea să respire și va ajuta la menținerea temperaturii optime a corpului. 

Dacă nu ai un set de pijamale de damă din satin sau ai deja, dar îți dorești unul nou (pentru că niciodată nu poți să ai prea multe pijamale) te invităm să vizitezi site-ul nostru - Adictiv.ro. Avem o mulțime de modele drăguțe care cu siguranță-ți vor placea!

Poți să alegi o pijama de damă din satin formată din cămașă cu mânecă scurtă și pantaloni scurți, precum este pijamaua Kara

Sau de ce nu, o cămașă de noapte din satin, alături de un halat care să-ți ofere acoperire extra: 

Indiferent de pijamalele pe care le alegi, nu uita să te distrezi și să te bucuri de călătorie și de tot ceea ce te înconjoară! 

Suport clienti Luni-Vineri 10:00 - 14:00

0772 689 924 office@adictiv.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!