NOU: Cumperi orice produs si ai retur sau schimb GRATUIT* in primele 14 zile

Cele mai bune locuri de vizitat în luna Decembrie

Cele mai bune locuri de vizitat în luna Decembrie

Decembrie este întotdeauna o perioadă minunată pentru călătorii.

Există evenimente de sărbătorit, familie și prieteni cu care trebuie să te reîntâlnești și zile de vacanță de folosit. În plus, de ce nu ai dori să termini anul și să te resetezi pentru 2022 într-o zonă plină de soare (sau zăpadă), departe de grijile și responsabilitățile cotidiene? Poate că te vei retrage în sălbăticia Montanei pentru o experiență de glamping ultra-luxos. Sau poate că te vei îndrepta spre destinații de poveste, precum Hawaii. 

 

Greenough, Montana

Situat de-a lungul marginii stațiunii de 37.000 de acri de la Paws Up, este o locație minunată în care există doar 12 proprietăți de sine stătătoare. Acest loc este înconjurat doar de natura, oferindu-ți oportunitatea de a te conecta cu natura, dar și cu confortul unei camere elecante și moderne. În plus, vei putea face și multe actilități distractive, precum călăria și schiatul. Cea mai bună parte? Este doar pentru adulți. 

 

Deșertul Atacama, Chile

Chile și-a redeschis porțile de pe data de 1 noiembrie pentru cei vaccinați. Una dintre cele mai frumoase locuri din Chile este Deșertul Atacama, alias cel mai uscat loc de pe pământ. Alături de atâtea peisaje de pe altă lume de explorat, în timpul nopții, potențialul de observare a stelelor este mai mult decât incredibil, în special de la hotelul Nayara Alto Atacama - primul hotel al mărcii Nayara în afara Costa Rica. Proprietatea de 42 de camere și este situată departe de poluare și de oraș și este singura din valea râului San Pedro.

 

Big Island, Hawaii

Hawaii este uimitoare aproape pe tot parcursul anului, dar iarna este ideală în special pentru cei care au mare nevoie de soare și căldură. Big Island, cu senzația sa rustică, neîmblânzită, viața marină uimitoare și vulcanii maiestuoși, este o destinație cu adevărat unică. Four Seasons Resort Hualalai, unul dintre cele mai bune hoteluri din această zona, a suferit recent o renovare de 100 de milioane de dolari, ceea ce înseamnă că va fi aproape ca și cum ai fi cazată într-un hotel nou-nouț.

 

Carmel-by-the-Sea, California

Datorită climei temperate din California, podgoriilo, traseelor de drumeții din belșug, tratamentelor spa de top și terenului de golf de clasă mondială, Carmel Valley Ranch, situată în zona șic Monterey (unde s-a filmat Big Little Lies) este o destinație excelentă pentru o excursie. Stațiunea întinsă are câte ceva pentru toată lumea, adulți și copii deopotrivă. Pe lângă lista menționată mai sus, există activități precum apicultura, degustări de whisky, tir cu arcul, înghețată și fabricarea lumânărilor. Un bonus suplimentar: toate camerele sunt spațioase, dotate cu șeminee și punți private.

 

Fiji

Începând cu 1 decembrie, Fiji își redeschide granițele pentru călătorii internaționali vaccinați, după ce le-a închis la începutul anului trecut din cauza pandemiei. Insula Malolo, una dintre cele 300 de insule, care este cea mai mare din arhipelagul Insulelor Mamanuca, găzduiește Six Senses Fiji. Acesta găzduiește 24 de vile spațioase de cel puțin 1200 de metrii pătrați, fiecare fiind dotată cu piscine private și dușuri ăn aer liber, pluc câteva reședințe palatioase cu două până la cinci dormitoare. Și, în concordanță cu etosul mărcii Six Senses, eforturile de sustenabilitate sunt și ele prezente - stațiunea găzduiește 39 de iguane fijiene cu crestă, o specie indigenă pe cale de dispariție, cu mai puțin de 5.000 rămase în lume.

 

Indiferent de locul pe care alegi să-ș vizitezi în luna Decembrie, nu uita să-ți iei cu tine un set de pijamale de damă potrivit și neapărat un halat de damă care să te ajute să te relaxezi în adevăratul sens al cuvântului. Poți să comanzi chiar acum un set de pijamale de damă, un halat de damă sau o cămașă de noapte din satin de pe Adictiv.ro

Suport clienti Luni-Vineri 10:00 - 14:00

0772 689 924 office@adictiv.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!