NOU: Cumperi orice produs si ai retur sau schimb GRATUIT* in primele 14 zile

Ce trebuie să achiziționezi pentru ca garderoba ta să fie completă?

Ce trebuie să achiziționezi pentru ca garderoba ta să fie completă?

Cine poate să fie mai pasionat de modă dacă nu femeile? Știm deja că la acest capitol ele sunt câștigătoare, chiar dacă există și în rândul celor de sex masculin reprezentanți care sunt mereu la curent cu tendințele. Însă, femeile sunt privite ca întruchiparea frumuseții și ca ființe puternice, extrem de muncitoare, perseverente, care mereu depun efort pentru a ajunge la cea mai bună variantă a lor. Ne referim aici atât la rafinarea de sine, la cultivarea cunoștințelor, cât și la aspectele care țin de îngrijirea personală și de sănătate. 

  Și când vine vorba despre îngrijire, este implicat un întreg ritual ce cuprinde activități de relaxare, tratamente corporale, faciale, un program de exerciții fizice, adaptat în funcție de conformație, tratamente pentru păr, unghii și desigur, purtarea hainelor adecvate pentru locul în care mergem. Dar ce știm despre raportarea femeilor la piesele vestimentare? Pe lângă faptul că acestea au toate informațiile referitoare la obiectele de îmbrăcăminte, cunoaștem și vechea problemă a lor în acest domeniu, și anume, faptul că niciodată nu au cu ce să se îmbrace. Ai trecut și tu printr-o astfel de situație? Cu siguranță da, căci oricât de mare ar fi dressing-ul nostru, se întâmplă să apară probleme de inspirație.

   Așadar, nu este vorba despre numărul de piese pe care le deținem, cât despre faptul că trebuie să avem constant idei pentru a le combina. Însă, este evident că există anumite haine și accesorii care nu trebuie să lipsească din garderoba unei femei. Printre acestea se numără cămășile, hainele din jeans, obiectele vestimentare albe și negre, în special rochiile, și populara rochie roșie, culoare care face orice femeie mult mai senzuală. Este de la sine înțeles că avem nevoie de perechile preferate de pantofi, printre care și nelipsiții stiletto, sandale, cu și fără toc, dar și genți care să se asorteze. În plus, fiecare femeie își dorește o colecție de bijuterii prețioase cu ajutorul cărora să își pună în evidență orice ținută, ori chiar să fie piese centrale care să atragă atenția. 

   Dar îngrijirea noastră și atenția acordată vestimentației nu se opresc aici, pentru că inclusiv acasă ținem cont de aspectul fizic, și încercăm să alegem ținute mai comode, într-adevăr, însă la fel de plăcute vizual ca cele pe care le purtăm în exterior, la locul de muncă, ori la evenimente. Și totodată, ele trebuie să fie în tendințe, mai ales pentru iubitoarele de noutate și diversitate. 

   Astfel, pentru a avea o garderobă completă ai nevoie de obiecte speciale de îmbrăcăminte pentru acasă, precum un halat damă, o pijama din două piese ori o cămașă de noapte. Foarte importante sunt materialele și cele pe care ți le recomandăm sunt bumbacul și satinul. Comode și plăcute la atingere, acestea îți oferă confortul de care ai nevoie atât de mult. Satinul este un material fin și vaporos, pe care aproape că nu îl vei simți pe piele. Este potrivit pentru toate anotimpurile, menținând temperatura corpului, și este ideal pentru toate femeile, indiferent de siluetă. În egală măsură, bumbacul aduce nenumărate beneficii. Acesta este un material textil blând cu pielea, îi permite să respire corespunzător și nu favorizează iritațiile. El asigură confort inclusiv la temperaturi ridicate, având capacitatea de absorbție a umidității. 

   Tu știi cel mai bine ce ți se potrivește, însă ia în calcul că un halat damă te va face să strălucești, să faci cu ușurință orice activitate și să te bucuri de relaxare, atât alături de cei dragi, cât și în momentele în care ești singură acasă. Garderoba unei femei este cu siguranță incompletă fără astfel de piese vestimentare și acum este momentul să descoperi și tu experiența care îți va da o stare de bine imediat ce ai ajuns acasă. 

   

Suport clienti Luni-Vineri 10:00 - 14:00

0772 689 924 office@adictiv.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!