NOU: Cumperi orice produs si ai retur sau schimb GRATUIT* in primele 14 zile

Ce spune culoarea pe care o porți despre tine?

Ce spune culoarea pe care o porți despre tine?

Cu toții avem o culoare preferată pe care ne place să o purtăm. Dar știai că culoarea rochiei tale sexy spune, de asemenea, multe despre personalitatea, starea de spirit și emoțiile tale?

Este posibil să nu fii pe deplin conștientă de semnificațiile simbolice asociate cu diferite culori; totuși, potrivit experților, la nivelul subconștientului, există un motiv pentru care anumite culori te atrag, iar unele dintre ele se referă la puterile tale de seducție.

Albastru spune că ești loială și încrezătoare.

Fiind una dintre cele mai populare culori, albastru, este o culoare care reprezintă loialitate, pace, încredere, și succes. Este o culoare liniștitoare care face ca oamenii din jurul tău să se simtă confortabil. Cercetările au descoperit că această culoare determină organismul uman să producă anumite substanțe chimice care au proprietăți calmante.

Spre exemplu, dacă iei în considerare purtarea unei rochii albastre sexy la o nouă întâlnire aceasta te va calma atât pe tine, cât și pe partenerul tău.

Asortează albastrul cu roz sau roșu pentru efect maxim. Roșu și albastru creează contrast pentru un aspect mult mai îndrăzneț. Încearcă să asociezi o jachetă roșie cu blugi albaștri pentru o declarație de modă finală și întotdeauna trending.

Galben vă comunica faptul că ești o persoană energică și copilăroasă

Culoarea soarelui galben îți va aduce o dispoziție fericită, distractivă și pozitivă, care are puterea de a-i ridica pe toți cei din jurul tău instantaneu. Dacă porți galben de multe ori ești vivace, întotdeauna râzi, și ești incontestabil de feminină. Purtarea unei rochii galbene sugerează că ești o femeie activă, creativă și interesantă. Această culoare încurajează inteligența, așa că dacă ai de gând să o porți în zilele grele de lucru îți va da acel impuls suplimentar de inspirație și energie.

Galben îmbunătățește concentrarea, care este motivul pentru care vedem această culoare utilizată pe Notepad-uri și markere. Cu toate acestea, nu uita să nu exagerezi, deoarece îmbrăcarea într-un compleu galben poate funcționa și împotriva ta – taie efectul cu o curea sau pantofi contrastanți.

Verde spune că ești senină și moale.

Verde este o culoare care este ușoară pentru ochi și minte. O rochie verde are adesea un efect liniștitor și reconfortant asupra oamenilor din jurul tău. Dacă achiziționezi rochii și alte piese vestimentare verzi destul de obicei, este probabil că dorești să fii plăcută de ceilalți. Culoarea indică, de asemenea, că ai o inimă moale și ești foarte grijulie.

Verde este, de asemenea, culoarea care conectată la viață și natură, ceea ce înseamnă că ești, probabil, o persoană care ține cont de mediu și care va aprecia verdeața. Ești carismatică și ai o aură de mister în același timp.

Negru demonstrează preferința tale pentru eleganță și lux

Cui nu-i place să poarte negru? Una dintre cele mai măgulitoare, elegante și versatile culori, negru este bine-iubit pentru capacitatea sa de a da corpului iluzia de a fi mai subțire. Culoarea neagră simbolizează multe lucruri: putere, eleganță, lux și autoritate fiind câteva dintre acestea.

Albul spune că ești pur și plină de optimism.

Nu există nici un fel de îndoială legată de acest unul - alb este un indicator de nevinovăție, puritate, simplitate și optimism. În cazul în care hainele albe te atrag, acest lucru indică faptul că ești o persoană de încredere, cu un sentiment de libertate absolută și cu o vedere optimistă a vieții.

Iubești începuturile proaspete, apreciezi lucrurile potrivite și ai tendința de a trăi cu o noțiune și apreciere pentru perfecțiune. Asocierea cu o bucată contrastantă de îmbrăcăminte sau unele accesorii colorate pot adăuga o atingere frumoasă la un compleu alb.

Culoarea hainelor tale este unul dintre primele lucruri pe care oamenii le observă despre tine. Acum, că știi ce înseamnă diferite culori, poți folosi aceste perspective pentru a-ți perfecționa garderoba.

Știai că ceea ce am spus mai sus se aplică și în cazul îmbrăcămintei pe care o porți prin casă și în timpul somnului? Intră pe Adictiv.ro, vizitează categoria dorită - pijamale de damă, cămăși de noapte sau halate de damă din satin, alege articolele dorite, iar apoi revin-o la articol pentru a afla ce spun culorile alese despre tine!

Suport clienti Luni-Vineri 10:00 - 14:00

0772 689 924 office@adictiv.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!