NOU: Cumperi orice produs si ai retur sau schimb GRATUIT* in primele 14 zile

Ce să iei cu tine în vacanța de Crăciun?

Ce să iei cu tine în vacanța de Crăciun?

Abia aștepți să ai parte de Crăciunul de vis în străinătate, dar ce ar trebui să iei pentru a te asigura că vacanța ta este plină de spirit festiv?

Citește  în continuare acest articol pentru a afla ce ar trebui să împachetezi pentru o vacanță reușită de Crăiciun. 

Un dulap inteligent, tip capsulă

Indiferent dacă te îndrepți spre zăpadă pentru o vacanță tradițională sau la soare pentru un pic de căldură, va trebui să împachetezi ușor și inteligent. Ia cu tine puține haine pe care să le poți combina și asorta pentru diferite ocazii. Include articole care pot fi stratificate dacă devine mai frig decât se aștepta și accesorii, cum ar fi curele, eșarfe și bijuterii, pentru a-ți însufleți ținuta atunci când este necesar. Nu uita nici de pijamale - ia cu tine un set de pijamale de damă confortabil care să-ți permită să te relaxezi pe deplin în vacanță. Dacă încă nu ai unul, poți intra chiar acum pe Adictiv.ro pentru a-ți comanda. 

Cadouri de ultimă oră

Cu siguranță merită să think out of the box când vine vorba de cadouri și să planifici o excursie de cumpărături cu familia și prietenii pentru a-i răsfăța puțin cât ești în vacanță. Poate rezervi bilete la un spectacol sau eveniment de care vă puteți bucura împreună în străinătate. Poți comanda cadouri online în avans și le poți livra la cazare dacă este posibil. Copiii se vor aștepta cu siguranță ca jucăriile să se desfacă în ziua cea mare!

Dacă ești hotărâtă să iei cadouri reale, cumpără-le de la magazinele aeroportului după ce ai trecut de pază, astfel încât să nu riști să se spargă sau ca un cadou frumos împachetat să fie deschis de oficialii aeroportului. Împachetează cadourile, etichetează-le și pune-le în geanta principală sau cumpără-le de la destinație. Pentru orice cadouri pe care trebuie să le împachetezi în avans, citește restricțiile actuale privind bagajele și permisele de bagaje ale companiei aeriene.

Mâncare și băutură festivă

În funcție de locul în care te îndrepți, s-ar putea să-ți poți umple cizmele cu bunătăți de sezon specifice zonei. Dacă știi că la destineție nu vei avea posibilitatea să găsești mâncare tradițională, verificați restricțiile actuale pentru bagajele de mână și de cală și află ce poți lua în mod rezonabil cu tine. Ca și în cazul cadourilor, poți comanda și online în avans.

Esențiale pentru noapte

Pentru a minimiza impactul asupra ta și asupra celor din jur, împachetează câteva lucruri esențiale peste noapte (periuță de dinți de călătorie, pastă de dinți, șervețele și cremă hidratantă) în bagajul de mână. Acesta este un alt motiv bun pentru a nu împacheta nimic prea prețios în bagajul de cală.

Acestea sunt recomandările noastre despre ce să împachetezi pentru o vacanță de Crăciun. Care sunt lucrurile pe care le vei lua cu tine în vacanța de Crăciun?

Suport clienti Luni-Vineri 10:00 - 14:00

0772 689 924 office@adictiv.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!