NOU: Cumperi orice produs si ai retur sau schimb GRATUIT* in primele 14 zile

Ce să alegi - halat damă din dantelă sau din bumbac?

Ce să alegi - halat damă din dantelă sau din bumbac?

  Între femei și tendințele ce țin de modă, cu siguranță există o legătură puternică ce nu poate fi comparată cu nimic altceva, căci pe lângă faptul că avem o dorință arzătoare de a fi mereu apreciate, de a ne simți bine în pielea noastră, de a fi admirate și de a atrage privirile celorlalți, suntem și îndrăgostite de mersul la cumpărături, de căutarea pieselor vestimentare pe care să le adăugăm în garderobă. 

   Iubim să răsfoim paginile revistelor de modă, să căutăm noutățile pe site-urile preferate și pe rețelele de socializare, acolo unde ne găsim inspirația. Iubim să fie ațintite toate privirile asupra noastră, să fim ocazional în centrul atenției, să fim feminine, senzuale și să putem exterioriza aceste laturi care ne caracterizează, pentru a se putea bucura și ceilalți de felul unic în care am fost create, oferindu-ne, mai apoi, apreciere și respect. Oriunde am merge și orice program ne stabilim, ne alegem din timp ținutele, ținând cont de sezon, de temperaturi, de momentul zilei, de eveniment și desigur, de stilul nostru vestimentar. Este un efort pe care îl depunem zilnic, pe lângă tot ce ține de îngrijirea personală, de sarcinile de la locul de muncă și cele de acasă, care sunt nelipsite.

    Și cu toate că cel mai plăcut moment din fiecare zi este reîntoarcerea acasă, în locul nostru magic, acolo unde orice problemă pare cu mult mai mică, ori chiar inexistentă, unde liniștea primează, noi facem de multe ori greșeala de a nu ne mai acorda la fel de multă atenție ca atunci când ne pregătim să ieșim într-un alt loc. De ce se întâmplă lucrurile astfel? Garantat nu pentru că nu am conștientiza măsura în care ne impactează felul în care arătăm, ori pentru că nu ne apreciem suficient sau suntem mai orientate spre ce cred ceilalți decât spre ce credem noi despre propria persoană. Cel mai des, timpul este inamicul nostru principal, deoarece niciodată nu pare să fie de partea noastră, și din contră, se scurge atât de repede încât cu greu mai putem ține pasul cu el. Dar oricare ar fi problema, ce contează de fapt este să ne gândim ce soluții avem la dispoziție pentru a aduce măcar mici schimbări vieții noastre. 

   Așadar, putem să ne împărțim timpul astfel încât să fie suficient și pentru activitățile de relaxare și pentru timpul petrecut noi cu noi, prin momente de răsfăț pentru propria persoană, și multă iubire venită din partea celorlalți. Iar pentru a transforma statul acasă într-o experiență specială, alege hainele care te reprezintă, prin care îi poți impresiona pe ceilalți din familie și în care să simți lejeritate și confort. 

   Un halat damă este alegerea ideală pentru timpul petrecut în liniștea casei tale, aducând mai multe avantaje decât te aștepți. Despre diversitatea modelelor nu mai este nevoie să oferim detalii, căci halatele elegante sunt atât de populare, încât toate femeile știu cât de multe variante au la dispoziție atunci când vor să achiziționeze acest accesoriu ce nu trebuie să lipsească din garderobă. Același lucru se întâmplă și cu materialele din care sunt realizate, căci, deși satinul este cel mai des utilizat pentru astfel de piese vestimentare, și un halat damă din dantelă sau bumbac este la fel de apreciat de doamne și domnișoare. Ce ne este clar este faptul că materialul trebuie ales în funcție de materialul din care este făcuta pijamaua peste care o purtăm, ori cel al lenjeriei intime alese. Astfel, halatul din bumbac se va așeza de minune peste o pijama de o textură asemănătoare, în timp ce dantela se potrivește lenjeriei intime cu aceeași broderie, ori pijamalelor din satin ce au aplicații de dantela. Singurele criterii în funcție de care trebuie să alegi, constau în preferințele tale și în asortarea pieselor vestimentare, atât ca modele, cât și ca țesături.

Suport clienti Luni-Vineri 10:00 - 14:00

0772 689 924 office@adictiv.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!