NOU: Cumperi orice produs si ai retur sau schimb GRATUIT* in primele 14 zile

Ce pijamale ar trebui să porți în funcție de zodie?

Ce pijamale ar trebui să porți în funcție de zodie?

Pijamalele sunt una dintre micile bucurii ale vieții. Te fac să te simți în siguranță, sunt confortabila și, de obicei, indică faptul că ești pe cale să te pui în pat și să dormi. Nu știi niciodată cât de mult iubești pijamalele până când mersul la școală sau la muncă te obligă să ieși din ele. Nu există nimic mai trist decât să te ridici din patul cald, să renunți la pijamale și să te îmbraci cu hainele de muncă. Cum ar fi să poți să dormi pentru totdeauna? Cu toții savurăm duminica dimineață dintr-un motiv foarte bun și anume că te vei relaxa toată ziua. Este destul de greu să te simți stresată atunci când porți pijamale de iepuraș sau o cămașă de noapte din satin! Aceasta este magia pijamalelor. Dar porți oare cele mai bune pijamale pentru tine?

Întrucât sunt elemente atât de importante pentru fericirea noastră nocturnă, trebuie să fim siguri că investim cu adevărat în pijamaua corectă. Semnul tău zodiacal îți poate spune tot ce trebuie să știi despre setul tău mătăsos, flanela ta fantastică sau perechea ta modestă, monogramată. Citește în continuare pentru a afla dacă trebuie să-ți actualizezi pijamalele sau dacă ești în conformitate cu ceea ce ai nevoie. 

 

1. Zodie de Apă - Îți plac tricourile maari! 

Există ceva aparte la “înotatul” în țesături pe care tu-l adori. Fie că este vorba de o abundență de cearșafuri moi, forturi din pături sau cămăși de noapte și tricouri supradimensionate, nu contează. Îți place sentimentul de a fi cuprinsă, predându-te relaxării complete ofertă de țesăturile moi. 

Cămășile sau tricourile supradimensionate sunt perfecte pentru a te simți în siguranță și sunt confortabile, două trăsături extrem de importante pentru zodiile de apă. Ca să nu mai vorbim de câte tipuri de cămăși de noapte și tricouri supradimensionate există! Poți avea o cămașă diferită pentru fiecare stare pe care o ai. Varietatea este importantă, deoarece semnele de apă urăsc monotonia. Orice tricou poate să devină pijama, ceea ce evidențiază natura ta inventivă.

  • Rac - aproape că dormi doar în hainele partenerului tău!
  • Scorpion - mai mereu îți este prea cald, deci dormi în tricouri decupate și pantaloni scurți. 
  • Pești - puloverele supradimensionate sunt ceea ce ai nevoie. 

 

2. Zodie de Foc - Adori luxul oferit de seturile din satin!

Totul se învârte în jurul pasiunii! Indiferent care dintre cele zodii ești, un lucru este cert: cu toții împărtășiți dragostea pentru țesăturile moi și idealuri romantice. În timp ce Berbecul ar putea fi mai concentrat să-și realizeze fanteziile, Leul este cu siguranță își dorește o experiență perfectă de somn: lapte cald, prăjituri și toate alea. Cât despre Săgetător? Acesta va lua orice-i vine la mână! Seturile mătăsoase se potrivesc perfect pentru toate, deoarece este vorba de lux. Te fac să te simți ca o regină, iar asta te va ajuta să dormi foarte bine. Ca să nu mai vorbim de textură! Să te delectezi cu niște pijamale mătăsoase în fiecare seara este o formă de îngrijire de sine. Te vei aprecia cu adevărat doar atunci când te vei obișnui să te tratezi cu lux și bunătate. 

  • Leu - îți place să întorci capete chiar și atunci când este vorba de somn.
  • Berbec - setul tău preferat din satin este o salopetă moale!
  • Săgetător - cel mai bun set de pijamale … nu este un set de pijamale.

3. Zodii de Pământ - Flanelele asortate îți strigă numele! 

Există ceva despre sensibilitatea și fundamentul flanelelor, care se potrivește foarte bine cu trăsăturile semnelor Pământului. Semnele pământului sunt pământene, ceea ce înseamnă că nu vei fi neapărat tentata de luxul unui set mătăsos sau de moftul lui tricou supradimensionat. Îți place confortul și fiabilitatea - lucruri pe care flanelele le au. Acestea nu se rup și nu se uzează ușor și rămân la fel de moi ca și atunci când le-ai cumpărat. Ca să nu mai vorbim despre cum există atât de multe modele unice! Chiar dacă ești practică, nu înseamnă că ești plictisitoare. Semnelor de pământ le place să se distreze, lucru pe care-l putem vedea și prin alegerea pijamalelor.

  • Taur - vei alege ceva clasic și atemporal ca un set monogramat. 
  • Capricorn - îți place să te înfășori în cea mai mare pătură pe care o poți găsi!
  • Fecioară - ești de modă veche și rămâi la modelele clasice

4. Zodii de Aer - Practic, trăiești pentru pantaloni de pijama drăguți!

Nu contează ce este deasupra; atâta timp cât pantalonii sunt drăguți. Semnelor aeriene le place să trăiască în imaginația lor, ceea ce nu este tocmai ideal într-o lume a concentrării și a productivității. Cu toate acestea, aerisirea ta este o calitate specială pe care trebuie să o cultivi. Poți să faci acest lucru foarte simplu - invitând bizarul și fantasticul în viața ta! Ar putea părea o prostie să echivalezi pantalonii de pijama cu sinele, dar ai încredere în noi … Are efect. Cu cât pijamalele sunt mai ciudate și mai speciale, cu atât vei fi mai fericită la sfârșitul unei zile lungi și productive. 

  • Vărsător - îți plac modelele hilare.
  • Gemeni - culorile strălucitoare te ajută să dormi mai bine!
  • Balanță - probabil că porți aceeași pijama de ani de zile. 

Dacă ai ajuns cu cititul până aici, avem o veste suuper bună pentru tine! Indiferent ce zodie ești, pe site-ul nostru vei putea să găsești o varietate de pijamale potrivite pentru tine - de la pijamale de damă din satin la cămăși de noapte și până la halate de damă

Suport clienti Luni-Vineri 10:00 - 14:00

0772 689 924 office@adictiv.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!