NOU: Cumperi orice produs si ai retur sau schimb GRATUIT* in primele 14 zile

Ce este bine de știut despre întreținerea pijamalelor    

Ce este bine de știut despre întreținerea pijamalelor       

La fel cum avem grijă de noi, de corpul nostru, de starea de sănătate fizică și psihică, și de felul în care arătăm, avem grijă și de obiectele vestimentare pe care le deținem. Este de la sine înțeles faptul că imaginea noastră are la bază o mulțime de aspecte, și este nevoie astfel, să acordăm atenție fiecărui detaliu, indiferent de moment sau de locul în care ne aflăm.

   La locul de muncă, pentru ieșirile în oraș cu prietenii, în vacanță sau în spațiul personal, aspectul nostru este la fel de important, și din acest motiv alegem să realizăm o întreagă rutină de îngrijire personală și să purtăm haine comode, în care să ne simțim cât mai bine, dar care să ne și asigure o înfățișare de invidiat. Dar ce este de făcut pentru a avea mereu haine cu un aspect impecabil? Întreținerea pieselor de vestimentație este cea care le face mai rezistente, putând fi folosite o perioadă mai îndelungată de timp dacă sunt menținute la fel ca în starea inițială. 

   În cazul pijamalelor, poate părea că este necesară o întreținere deosebită, fiind ținute pe care le purtăm o mare parte din zi, în special în concediu, ori la final de săptămână, când petrecem mult timp acasă. Totuși, este bine de știut faptul că materialul ales pentru ținutele la care apelăm în spațiul intim, este cel care poate influența metoda de îngrijire a acestora. De exemplu, satinul este cel care se concretizează adesea în pijamale damă, și le face atât de extravagante și ușor de îngrijit, încât nu vei avea niciodată pentru ce să îți faci probleme din acest punct de vedere. O pijama de damă din satin îți va oferi confort maxim, o imagine plăcută și te va ajută să te bucuri de admirația celor din jur, de aprecierea partenerului de cuplu, dar și a celor mici. Este un material plin de eleganță, care te va pune în valoare și va fi cel mai bun prieten al pielii tale, și în aceeași măsură, te va scăpa de griji, fiind atât de ușor de spălat și de uscat. Întreținerea sa nu necesită pierderea unui timp îndelungat și nici utilizarea multor soluții speciale. Spălarea materialului trebuie să fie realizată cu un detergent destinat materialelor delicate, cu apă la o temperatură de maxim 30°C, fiind recomandată spălarea manuală. Nu este bine să folosești înălbitor, fierbere, produse de curățare chimică și mașina de uscat rufe. De asemenea, niciunul din seturile de pijamale damă din satin nu trebuie uscat la soare. 

    Pentru pijamalele din satin este recomandată spălarea într-un săculeț special care previne deteriorarea, altfel garanția produselor nu se aplică în cazul defectelor survenite în urma utilizării necorespunzătoare sau a unei acțiuni mecanice. Fiind un material moale, extrem de fin, necesită o anumită atenție, însă întreținerea lui nu este complicată, și mai mult decât atât, îngrijit în mod corespunzător, va face ca ținutele tale de noapte bună să reziste mult timp. 

   Fiind în diverse culori și modele, aceste pijamale damă trebuie evident spălate separat, pentru ca materialul să nu se păteze și să nu se deterioreze. Iar pentru a nu fi afectate culorile, este utilă evitarea intrării în contact cu diverse substanțe, precum cosmetice, uleiuri, creme, parfum, alcool, sau clor. 

   La fel se procedează și în cazul pijamalelor din catifea, care sunt și ele foarte elegante, punând în evidență latura ta feminină și senzuală. Dar spre deosebire de acestea, cele din satin pot fi utilizate mult mai rapid după spălare, întrucât timpul de uscare este mai mic, datorită proprietăților pe care le deține materialul. Indiferent ce model și material ai alege, nu uita că hainele tale au nevoie de o întreținere diferită, iar pentru a putea rezista cât mai mult, este necesar să iei în considerare indicațiile pe care le primești atunci când achiziționezi produsele respective. 

  

Suport clienti Luni-Vineri 10:00 - 14:00

0772 689 924 office@adictiv.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!