NOU: Cumperi orice produs si ai retur sau schimb GRATUIT* in primele 14 zile

Ce ar trebui să poarte femeile în pat?

Ce ar trebui să poarte femeile în pat?

Când vine vorba de pijamale de damă, cu toate avem gusturi diferite. Unele dintre noi preferă seturi de pijamale confortabile, alții se simt cel mai bine în pijamale de satin, iar cei mai plini de farmec s-ar putea bucura de pijamale de lux. De fapt, unele dintre noi chiar dorm comando - și este în regulă! Dar știai că există câteva reguli pe care ar trebui să le respectăm cu toții atunci când vine vorba de ceea ce purtăm la culcare? Unele practici obișnuite de culcare ne-ar putea răni pe termen lung! Iată doar câteva sfaturi despre ceea ce ar trebui și ce nu trebuie să porți la culcare:

 

Renunță la sutien

În 2021, nicio femeie nu ar trebui să mai doarmă cu sutienul pus! A existat un mit potrivit căruia dormitul cu sutien ar putea împiedica sânii să se lase - dar nu este adevărat. Nu doar că te culci cu un sutien incomod, dar de fapt poate face ceva rău. Dormitul cu sutienul poate împiedica circulația, poate pune presiune suplimentară pe piept și vă poate oferi o infecție fungică. Și asta nu este tot! De asemenea, poate duce la mai multă retenție de lichide în corpul dumneavoastră și chiar la inflamații cronice! Oricât de frumos ar fi sutienul tău, ar trebui să renunți la el când dormi. 

 

Optează pentru seturi de pijamale largi

Unul dintre cele mai rele lucruri pe care le poți purta la culcare este îmbrăcămintea strânsă. În timp ce jambierele și sutienele sport se pot simți confortabile, ele pot provoca unele probleme grave de sănătate. Dormitul cu îmbrăcăminte strânsă poate duce la lipsa circulației, respirația limitată, iritarea pielii și chiar lipsa melatoninei! Melatonina este hormonul pe care îl produce corpul tău pentru a-ți regla ciclul de somn. Dacă renunți la ritmul natural circadian al corpului, întregul program va fi eliminat! În loc să riști oricare dintre acestea, optează pentru pijamale largi. Materialele libere, curgătoare, îți vor lăsa corpul să respire și te vor împiedica să te supraîncălzești. Cele mai bune țesături de purtat pentru a dormi sunt mătasea, bumbacul și satinul. Dacă nu ai făcut-o încă, încearcă una dintre cămășile de noapte din satin

 

Ștergeți machiajul

Dacă ții la pielea ta, nu dormi niciodată cu machiaj! Deși nu te va ucide dacă uiți să-l elimini înainte de a adormi o dată sau de două ori, este un obicei periculos. Dormitul cu machiajul - în special fondul de ten sau corectorul - va face ca machiajul să se strecoare în piele. Amestecat cu uleiurile naturale ale pielii și cu murdăria care se adună pe față în timpul zilei, este o rețetă pentru erupții. Dacă pielea ta este natural grasă sau predispusă la acnee, dormitul cu machiajul ar putea fi și mai rău. 

 

Poartă ceea ce te face să te simți cel mai bine

Răspunsul final la întrebarea „cu ce să mă îmbrac în pat?” este „ceea ce te face să te simți cel mai bine”. A fi confortabilă și încrezătoare în alegerile de îmbrăcăminte de dormit poate duce la o odihnă mai bună.

 

Deși avem cu toate propriile noastre preferințe în materie de îmbrăcăminte de dormit, este important să ne asigurăm că niciuna dintre aceste preferințe nu ne poate dăuna. Dacă ești una dintre acele persoane care poartă sutienul la culcare în fiecare seară sau uită să-și scoată machiajul - opriește-te! Aceste obiceiuri pot provoca unele daune grave corpului tău. 

Suport clienti Luni-Vineri 10:00 - 14:00

0772 689 924 office@adictiv.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!