NOU: Cumperi orice produs si ai retur sau schimb GRATUIT* in primele 14 zile

Cauți cadoul perfect? Coșuri unice pentru cadou de sărbători pe care cei dragi le vor adora!

Cauți cadoul perfect? Coșuri unice pentru cadou de sărbători pe care cei dragi le vor adora!

Cu sezonul de cadouri de sărbători în plină desfășurare, cu toții avem acei oameni în viața noastră, pentru care fie sunt imposibil de cumpărat, fie avem deja totul, fie pur și simplu nu găsim ceva care să țipe „asta este”. Sigur că poți merge să iei un card cadou, o sticlă de vin sau o cutie cadou prefabricată și să le oferi cadou. Ar fi rapid și ușor, nu?

Avem o idee mai bună. Fă coșuri cadou unice pentru toți cei de pe lista ta în acest an. Sunt complet personalizabile, arată frumos și ai control complet asupra conținutului lor. În plus, credem că s-ar putea să te distrezi puțin făcându-le și tu!

Coșul Bloody Mary. 

Vodca este piesa centrală a acestui coș, așa că asigură-te că achiziționezi o sticlă frumoasă. Adaugă o sticlă de amestec Bloody Mary, sos iute, sare condimentată și un amestec de gustări pentru a completa coșul. Poți adăuga și o pereche de ochelari personalizați cu numele destinatarului.

Coș de SPA.

 Nu există reguli pentru acesta. Umple-l cu geluri parfumate pentru corp, exfoliante sau zaharuri, accesorii de baie, tratamente faciale și chiar și o pereche de papuci călduroși pentru a lega totul. Câteva lumânări, un difuzor de aromaterapie și un CD cu muzică ușoară fac acest cadou și mai special.

Coșul iubitorilor de animale de companie. 

Uneori, când îi oferi cadou bebelușului blănos din viața cuiva, contează mult mai mult decât să-i oferi părintelui uman ceva. Poți umple aceste coșuri cu atât de multe bunătăți, cum ar fi dulceață pentru câini, jucării, ținute pentru animale de companie sau chiar un set nou de boluri pentru mâncare și apă. 

Coșul Cuddle Up. 

Acesta este pentru persoana care trebuie să se relaxeze. Începeți cu un set de pijamale de damă, șosete calde, o pătură confortabilă, ceai de ierburi și miere sau niște bombe de ciocolată caldă. Dacă știi ce fel de filme le plac, include câteva discuri Blu-ray.

Dacă dorești să îți impresionezi cu adevărat prietena, poți sa-i oferi cadou o pijama de damă din satin sau un halat de damă de pe Adictiv.ro. Satinul este un material premium, potrivit în orice sezon, care se simte excelent pe piele. 

Coșul băutorilor de vin. 

Da, probabil că o sticlă de vin reprezintă un cadou clasic, pe care-l oferă toată lumea cadou, dar un întreg coș de vin este cu totul altceva. Alege câteva sticle de vin bun, iar pe lângă acestea mai adaugă pahare de vin și bomboane de ciocolată. De asemenea, ai putea să mai adaugi un voucher cadou pentru un magazin local de brânzeturi. 

Când vine vorba de coșuri cadou, nu se poate să greșești. Sunt distractive de făcut și îți oferă oportunitatea de a le oferi oamenilor exact ceea ce le place. Vino cu propria temă și fă-ți propriul coș!

Suport clienti Luni-Vineri 10:00 - 14:00

0772 689 924 office@adictiv.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!