NOU: Cumperi orice produs si ai retur sau schimb GRATUIT* in primele 14 zile

Care sunt cele mai trendy pijamale ale anului 2022?    

Care sunt cele mai trendy pijamale ale anului 2022?       

        Fie că ne aflăm acasă împreună cu familia, fie că suntem plecați într-o vacanță și ne dorim cu ardoare să ne relaxăm, să dormim ceva mai mult, să petrecem timp de calitate pe terasa locuinței împreună cu persoanele dragi, de fiecare dată trebuie să ne alegem ținutele potrivite, ținute care ne ajută să fim comode, să simțim că ne relaxăm cu adevărat și de ce nu, să fim și frumoase în același timp.

           Pare neverosimil, dar unele din ținutele plăcute la îmbrăcat, la atingere, dar în același timp și foarte elegante, sunt pijamalele de damă, în special cele confecționate din satin. Satinul are această calitate de a fi delicat, moale la atingere, plăcut pentru corpul tău, dar care dă și o eleganță aparte. Este un material trendy și care se regăsește în diverse obiecte vestimentare pentru somn, odihnă, pentru relaxare,  cum ar fi halatele de damă din satin, pijamale de damă din satin sau cămășile de noapte. Ideal ar fi să alegi o pijama damă satin, deoarece este o ținută vestimentară oarecum comună cu orice altă ținută, fiind confecționată din două piese, din pantaloni și bluză, însă aspectul său este deosebit.

         O pijama damă satin este o ținută trendy și cel mai frecvent achiziționate sunt cele cu pantaloni scurți și bluză tip maiou, în culorile nude, culori calde, de preferat uni. Dacă ești o persoană mai expresivă, care dorește ca ceea ce îmbracă să reflecte cu adevărat personalitatea, eleganța sau extravaganța care o caracterizează, poți achiziționa obiecte vestimentare precum o pijama damă satin cu diverse imprimeuri, însă acestea nu trebuie să fie extrem de evidente încât să distragă atenția de la forma și calitatea  materialului pijamalei pe care o îmbraci. Satinul este el însuși un material care denotă eleganță, finețe, subtilitate, exprimă calitatea unei femei de a ști ce să aleagă de îmbrăcat chiar și pentru acasă, pentru a-și pune în evidență trăsăturile și frumusețea fizică, dar pentru a crea corpului confortul de care are nevoie.

      Dacă alegi obiecte vestimentare pentru relaxare, odihnă, care să asigure de fiecare dată confortul dorit, care sunt plăcute la atingere și de care, cu siguranță, te vei îndrăgosti de cum le vei vedea și purta, orientează-te către o pijama damă satin. Poate fi achiziționată din magazine fizice de haine, dar și online, cum ar fi de la magazinul Adictiv, care oferă o gamă largă de pijamale, în trendurile actuale, pijamale scurte compuse din pantaloni și bluză, sau mini, cu pantaloni mulați și bluză în bretele, foarte elegante, plăcute vizual, din satin, acel material extrem de elegant, comod, fluid și care se adaptează cu ușurință oricărui tipar feminin. 

      La fel de trendy sunt și pijamalele maxi, compuse din bluză de pijama cu mânecă lungă și pantalon lung, acestea pot fi uni, în culori calde, cum ar fi roz pudră sau alună, pot fi simple sau cu manșete decorate, fie cu bordură asortată în culoarea pijamalei sau pur și simplu din același material. Pijamaua de damă din satin este un obiect vestimentar care exprimă confort, relaxare, somn odihnitor, dar în același timp frumusețe, rafinament.

      Alegerea unui astfel de obiect vestimentar este cea mai potrivită, deoarece nu numai că te vei simți confortabil îmbrăcând-o, dar va scoate la iveală trăsături de personalitate și frumusețea fizică pe care nu le exprimi dacă porți orice obiect vestimentar. Cu siguranță pijamalele din satin sunt obiectele vestimentare care spun totul despre tine și pe care le poți achiziționa oricând în diverse culori, mărimi, modele, astfel încât să reflecte adevărata ta personalitate, sunt trendy, ușor de achiziționat sau de purtat.

     Important este să te regăsești de fiecare dată în acest gen de ținute pentru acasă, să rezoneze cu stilul tău vestimentar, să realizezi că te definesc din toate punctele de vedere, că ești tu, că te simți comod, confortabil și că ai mai multă încredere în tine.

Suport clienti Luni-Vineri 10:00 - 14:00

0772 689 924 office@adictiv.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!