NOU: Cumperi orice produs si ai retur sau schimb GRATUIT* in primele 14 zile

Care sunt cele mai potrivite culori pentru pijama damă?

Care sunt cele mai potrivite culori pentru pijama damă?

 Pijamaua reprezintă pentru orice femeie o ținută de maximă importanță, întrucât este compusă din cele mai comode obiecte de vestimentație. În plus, fiind mereu interesate de aspectul fizic, acordăm atenție oricărui detaliu, sperând ca prin imaginea pe care o formăm, să ne putem crește stima de sine și să atragem privirile celorlalți. Vrem să fim observate de cei din jur, să fim admirate, însă cel mai mult contează ca noi să ne iubim și să ne putem aprecia la adevărata valoare. Tocmai din aceste motive alegem cu grijă inclusiv hainele pe care le purtăm în propria locuință, întrucât ele sunt cele care ne pot transforma complet stare chiar după cea mai obositoare zi. 

    Acasă este locul în care ne găsim întotdeauna liniștea, în care putem fi noi așa cum ne dorim, este locul în care ne bucurăm de confort, de relaxare, în care stăm singuri, avem parte de intimitate și putem fi atenți la propriile gânduri. Este, totodată, spațiul nostru personal în care petrecem timp alături de persoanele apropiate, de prieteni sau familie. Este locul în care vrem să ajungem la finalul zilei, când stresul și-a facut apariția, iar oboseala începe să-și pună amprenta asupra stării fizice și psihice. Și tocmai de aceea, atunci când ajungem acasă, facem tot posibilul să ne simțim bine, să fim comode și să ne bucurăm de starea plăcută pe care ne-o oferă spațiul în care ne regăsim în totalitate. 

     Desigur că și în propria locuință avem o mulțime de sarcini de îndeplinit, fie treburi casnice, fie cele care țin de îngrijirea copiilor, însă mereu este bine să existe măcar puțin timp pentru noi, căci indiferent de câte lucruri ar apărea în viețile noastre, niciodată nu trebuie să uităm de propria persoană. Și dacă vrem să avem o imagine plăcută, să fim mulțumite cu felul în care arătăm și ne raportăm la ce este împrejur, este necesar să îndreptăm o parte din atenție și către propria persoană. 

    Ritualurile de îngrijire personală și alegerea unor ținute potrivite contextului sunt doar două dintre aspectele importante, și avem motive întemeiate pentru care oferim din timpul nostru prețios, acestor activități. Starea de spirit este influențată în mare parte de felul în care ne simțim din punct de vedere fizic, motiv pentru care încercăm să alegem ținute confortabile, care să ne permită să ne relaxăm, să fie lejere și să putem să facem orice activitate atunci când le îmbrăcăm. 

     Dar cum le alegem? Orice pijama damă trebuie aleasă în funcție de măsuri, croi și model. Atunci când vorbim despre o pijama damă din satin, avantajul este că ea se potrivește tuturor tipurilor de siluetă, însă dacă ne referim la model, decizia devine mai greu de luat. Modelul implică diverse imprimeuri, culori și materiale aplicate, precum broderiile. Este important ca alegerea să fie făcută în funcție de preferințele fiecăreia, pentru că, la fel ca în cazul oricărei ținute, piesele vestimentare trebuie să ne reprezinte. 

    Culori pot fi alese în funcție de momentul în care vrem să purtăm pijamaua, pe timpul zilei, seara, acasă, în vacanță, ori la o petrecere în pijamale alături de familie sau prieteni. Culorile vedetă sunt verdele smaralad, burgundy, albastrul marin, desigur, roșu, dar și nuanțele de nude sau cele pastelate. Alb și negru sunt variantele clasice, dar foarte îndrăgite de femei și vor rămâne întotdeauna o alegere specială, care te ajută să te pui în evidență, să exprimi feminitatea și senzualitatea care te caracterizează. În plus, dacă vrei să fii sigură că iei decizia adecvată, ține cont și de tenul și părul tău, de nuanțele acestora, și cu siguranță nu vei da greș cu aceste ținute sexy pe care le vei purta la tine acasă. 

Suport clienti Luni-Vineri 10:00 - 14:00

0772 689 924 office@adictiv.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!