NOU: Cumperi orice produs si ai retur sau schimb GRATUIT* in primele 14 zile

Când să alegi cămașa de noapte și când pijamaua - idei de care să ții cont

Când să alegi cămașa de noapte și când pijamaua - idei de care să ții cont

    Garderoba unei femei este atât de complexă și conține un număr mare de articole vestimentare și accesorii pe care să le adauge ținutelor. Toate hainele sunt sortate și fiecare lucru este pus la locul lui, astfel încât să fie cât mai ușor de găsit la nevoie. Iar în tot acest loc de poveste în care fiecare femeie se simte minunat și în care noi toate ne regăsim, există un spațiu special destinat acelor haine pentru acasă, adică pijamalelor. Fie că vorbim despre cămășile de noapte care sunt așezate pe umeraș pentru a fi mereu în stare impecabilă, fie despre pijamalele din doua piese, pe care le sortăm în funcție de culori și le punem în sertarul potrivit, mereu există o ordine a lucrurile și atunci când vine vorba despre pijamale.
     Acestea au și un aspect, dar și un rol aparte, și niciodată nu pot fi ignorate, căci odată achiziționate și purtate, încep să capete valoare sentimentală și semnificații speciale. Ele ne acoperă corpul, ne ajută să rămânem decente, mai ales pentru momentele în care nu suntem singure acasă, ne mențin organismul la o temperatură constantă, dar mai mult decât atât, ne transmit o stare mai bună, ne ajută să ne relaxăm și ne conturează un look plăcut din punct de vedere vizual. În plus, în funcție de momentele și ocaziile în care le îmbrăcăm, pot căpăta o valoare și mai mare, legându-ne sufletește de clipele respective. De exemplu, pijamaua purtată în ziua nunții sau în vacanța visurilor tale, te va trimite cu gândul la acea perioadă imediat cum îți va atinge pielea. Tocmai de aceea este bine să le îngrijim cât de bine putem, să ținem cont de instrucțiunile primite la achiziționare și să le ferim de factori ce pot dăuna materialului, căci altfel rezistența lor va scădea și nu le vom putea utiliza o perioadă îndelungată de timp.
      Pentru ca pijamaua ta preferată să fie intactă chiar luni sau ani, este nevoie și de o purtare corespunzătoare. Astfel, trebuie să iei în considerare toate activitățile pe care urmează să le desfășori în spațiul personal. Dacă urmează să te ocupi de activitățile casnice, să faci curățenie, să prepari ceea ce urmează să servești la cină alături de cei dragi, ori pur și simplu va trebui să ai grijă de cei mici, indicat este să porți o pijama din două piese, aceasta fiind extem de lejeră și decentă. De asemenea, acest tip de pijama se potrivește și dacă urmează să petreci timp cu familia, vizionând un film sau jucând jocuri de societate, căci îți permite să faci orice mișcare, fără să fii inhibată.
   În schimb, cămașa de noapte este potrivită pentru serile în doi, pentru o cină romantică alături de partenerul de cuplu sau pentru simple momente în care vă relaxați împreună. Un obiect vestimentar elegant, cămașa de noapte se așează de minune pe corpul oricărei femei, putând să pună în valoare formele acesteia și să ascundă imperfecțiunile. Este potrivită pentru orice sezon, dar cu precădere pentru cel cald, însă și iarna poate fi purtată cu un halat de damă, din același material, pentru a se asorta.
   Pijamaua din doua piese se adaptează și ea temperaturilor, existând în mai multe variante, de la cele cu pantaloni scurți și bluză în bretele, pănâ la cele cu pantaloni lungi și cămașă cu mânecă lungă. Cel mai important este materialul, de preferat bumbacul sau satinul, căci ele sunt cele mai comode, lejere și plăcute ca aspect. Mai este de asemenea și catifeaua, pentru persoanele care își doresc o pijama mulată, care să le scoată mai mult în evidență.
  Astfel, ținând cont de material, de sezon și de ceea ce îți propui să faci odată ajunsă acasă, alegerea pijamalelor va fi cel mai simplu lucru pe care îl vei avea de realizat.


 

Suport clienti Luni-Vineri 10:00 - 14:00

0772 689 924 office@adictiv.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!