NOU: Cumperi orice produs si ai retur sau schimb GRATUIT* in primele 14 zile

Cămașa de noapte sau pijama pentru damă, ce alegi?   

Cămașa de noapte sau pijama pentru damă, ce alegi?      

 Moda este cu siguranță un aspect cunoscut pentru toate femeile, fiecare dintre noi încercând zilnic să combinăm obiectele de vestimentație astfel încât să obținem cele mai reușite ținute. În fiecare zi alcătuim o nouă ținută, dar stilul vestimentar este de obicei același. Iar dacă ești o femeie grațioasă, cu bun gust, vei alege inclusiv pentru acasă, haine care să te pună în evidență, care să te caracterizeze, arătând latura ta senzuală, delicată. 

   Stilul vestimentar este ales în timp, tocmai pentru că el ține de personalitatea fiecăruia, fiind la fel ca o carte de vizită pe care cu toții o prezentăm în situații sociale. Acesta oferă o descriere a noastră și contribuie la prima impresie pe care o lăsăm cuiva, întrucât atunci când într-un anumit context, cunoaștem o persoană nouă, prima modalitate prin care ne impactează această prezență, este imaginea vizuală. Însă vestimentația nu se rezumă la atât, având o importanță mai mare din punct de vedere personal, deoarece ea contribuie la starea de spirit pe care o avem într-un anumit moment. În plus, o vestimentație adecvată, care să arate la fel de bine și în exterior, dar și acasă, face ca pentru fiecare, stima de sine să fie una bună, crescând în acest fel încrederea în forțele proprii.  

    Toate acestea sunt motivele principale pentru care avem nevoie de un stil vestimentar bine pus la punct, care să fie luat în considerare atunci când alcătuim orice tip de ținută. Pentru locul de muncă, o plimbare în parc, pentru vizionarea unui film la cinematograf sau servirea unei mese la restaurant, dar și pentru activitățile realizate acasă, alături de familie, ne dorim articole de vestimentație care să ne încarce cu energie, să ne transmită o stare de liniște și să ne ofere comoditate, dar în egală măsură să fie și cu bun gust. Iar pentru aceasta este important să alegem cu grijă materialele. 

   Cel mai popular material este satinul. Din acesta sunt concepute atât ținute pentru exterior, cât și pentru interiorul locuinței, adică acele ținute de relaxare, de noapte bună. Fie că vorbim despre ținutele de seară, fie despre cele de zi, este aproape imposibil să nu fie observat acest material ușor lucios care transmite eleganță și senzualitate. Tot din satin sunt făcute și o multitudine de pijamale damă, fie din două piese, alcătuite din pantaloni, lungi sau scurți, și bluză cu mânecă lungă, scurtă, ori în bretele, fie cămăși de noapte. Alegerile sunt făcute în funcție de preferințe, dar și de utilitatea pe care o au aceste haine. 

   Astfel, acele pijamale damă din două piese sunt potrivite persoanelor care au un program încărcat și acasă, pentru femeile care vor să rămână elegante în orice situație, chiar atunci când fac treburi casnice. Ele sunt comode și permit efectuare oricărei mișcări, contribuind la realizarea unui număr mare de activități în spațiul personal. De asemenea, ajută la un somn odihnitor și la petrecerea unui timp de calitate alături de cei dragi. 

   De partea cealaltă, cămașa de noapte asigură și ea lejeritate, dar oferă și un plus de senzualitate și feminitate, fiind asemănătoare unei rochii deosebite. Aceasta este ideală pentru momentele în care vrei să îți surprinzi partenerul, pentru serile petrecute în doi, fie că vrei să pregătești un moment romantic, fie că vrei doar să stați împreună și să vizionați un film. Dacă este realizată din satin, pijamaua te va face să ai mai multă încredere în tine și va pune în valoare tot ce ai mai bun, atât din punct de vedere al personalității, cât și ca aspect fizic. Ea va scoate în evidență calitățile tale, și va ascunde micile imperfecțiuni pe care nu vrei să le lași la vedere.
  Alege în funcție de ceea ce simți că te caracterizează cel mai bine, dar și de utilitatea pe care vrei să o aibă pijamaua, dar cel mai important, alege satinul dacă îți dorești un maxim de confort. 

Suport clienti Luni-Vineri 10:00 - 14:00

0772 689 924 office@adictiv.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!