NOU: Cumperi orice produs si ai retur sau schimb GRATUIT* in primele 14 zile

Cămașă de noapte sau pijama – ce alegi?

Cămașă de noapte sau pijama – ce alegi?

 

Cămașa de noapte – pentru un look îndrăzneț în orice clipă. 

Fiecare zi obișnuită din viața noastră începe și se termină în același loc de suflet, și anume, acasă. Este locul la care ne gândim cu drag și la care abia așteptăm să ne întoarcem în orice moment, chiar atunci când suntem în vacanță. Nimic nu se compară cu a ajunge în locuința în care te regăsești complet și care îți oferă acea căldură de care ai nevoie după o zi grea în care stresul și-a pus amprenta asupra stării tale generale. Nu îți dorești nimic mai mult decât un moment de liniște și relaxare, vizionând serialele sau filmele tale preferate, alături de câteva preparate delicioase și o ținută în care să te simți cât de confortabil este posibil. 

   Alegerea pijamalelor – pas important pentru un somn odihnitor 

   Printre primele lucruri pe care le facem cu toții când ajungem acasă după o zi aglomerată, se află o baie fierbinte, după care îmbrăcarea unor haine confortabile, cel mai des o pijama sau o cămașă de noapte.

  Cu toate că pentru întreaga zi încercăm să ne alegem cele mai adecvate ținute, care să exprime cel mai bine personalitatea noastră, alocând acestora cea mai mare parte din timp, nu sunt de neglijat nici ținutele pe care să le purtăm în propria locuință. Obiectele vestimentare pe care le alegem pentru ieșiri în oraș, pentru serviciu, vizite acasă la prieteni sau familie, pe lângă a arăta extraordinar, trebuie să ne ofere și o stare de bine și să ne poată fi de folos pentru temperaturile sezonului și să fie practice. De aceleași lucruri trebuie să ținem cont și când decidem ce vrem să purtăm în interior, la noi acasă. 

   Și în cazul pijamalelor este necesară informarea asupra produselor, întrucât există o gamă variată, sunt realizate din materiale diverse, cu imprimeuri și tipuri de croi diferite. Astfel, cunoscându-ți deja silueta, este indicat să optezi pentru acele obiecte care te pot avantaja, aducând un plus aspectului tău complet. 

   Suntem femei și ne dorim să avem cât mai mult timp petrecut cu noi, pentru a ne face rutina zilnică de îngrijire personală, și nu suntem mulțumite atunci când lipsa timpului ne determină să neglijăm anumite aspecte pe care le considerăm esențiale. Tocmai de aceea este bine să luăm o pauză și să ne concentrăm pe ce ne-ar face să ne simțim mai bine, să alegem o pijama realizată din materiale cât mai fine și să facem ritualul nostru de înfrumusețare.

  Cămașă de noapte sau pijama?

   În funcție de preferințe, ai posibilitatea să porți o cămașă de noapte sau o pijama din două piese, important este să fie făcute din materiale catifelate, care să îți mângâie pielea și să te facă să uiți de toate grijile. Deși de multe ori nu se pune atât de mult preț pe ele, pijamalele sunt printre cele mai importante articole vestimentare, tocmai pentru că acasă petrecem o mare parte din viața noastră, fie că acest lucru se întâmplă realizând activități casnice, fie că dormim. În plus, în special ca femei, vrem să avem mereu un aspect plăcut, impecabil, pentru a avea întotdeauna încredere în noi și pentru a fi cât mai apreciate de partener. 

     Satinul și bumbacul sunt cele mai recomandate materiale pentru obiectele de vestimentație cu care să te îmbraci în casă, mai ales pentru un somn odihnitor, întrucăt sunt materiale comode, care te ajută să te relaxezi și să te simți cât mai confortabil în pielea ta. 

   Alegerea este doar a ta și o poți face în funcție de ceea ce te încântă mai mult. Cămășile de noapte pot fi mai lejere, însă multe femei preferă pijamaua din două piese, fiind obișnuite cu acest tip de ținute. Cele dintâi oferă o mai mare libertate de mișcare și pot fi purtate, atât în sezonul cald, cât și în cel rece. De asemenea, în cazul pijamalelor poți alege dintre mai multe modele, piesele având lungimi diferite, pentru a se adapta la necesitățile tale.

   Indiferent de ce ai alege să porți, cu pijamalele din satin de la Adictiv, te vei bucura de un somn mai odihnitor în fiecare zi și fiecare clipă petrecută acasă va fi una de poveste.  

    

      





 

Suport clienti Luni-Vineri 10:00 - 14:00

0772 689 924 office@adictiv.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!