NOU: Cumperi orice produs si ai retur sau schimb GRATUIT* in primele 14 zile

Cămașa de noapte satin – potrivită pentru petrecerea în pijamale

Cămașa de noapte satin – potrivită pentru petrecerea în pijamale

Cămașa de noapte satin – de ce este importantă și cum o alegem?

    Mereu blocați în situații complicate care nu fac altceva decât să aducă un cumul de sentimente negative, stres și oboseală, având un ritm alert și prea puțin timp, ajungem să rămânem fără energie, să ne simțim epuizați și ne dorim cu ardoare o soluție. Însă, deși de multe ori suntem compleșiți de acest mediu în care trăim și pe care, într-o oarecare măsură chiar noi îl creăm, nu trebuie să ne pierdem speranța, ci din contră, să luăm măsurile necesare și să ne bucurăm de o pauză bine meritată. 

    Acesta este felul în care majoritatea oamenilor își trăiesc viața și își desfășoară activitățile, dar fiecare în parte încearcă să găsească și acele momente de liniște, care oferă atât de multă plăcere. Astfel, încercăm să petrecem cât mai mult timp cu prietenii, familia și cu partenerul de cuplu. Ei sunt cei cu care ieșim cel mai des să ne bem cafeaua de dimineață, să luăm masa, să vedem un film, o piesă de teatru, ori ne întâlnim în spațiul nostru de confort, acasă. 

    Toate aceste activități aduc un plus vieților noastre, atât pentru buna dispoziție pe care o creează prin faptul că suntem alături de cei dragi, cât și pentru felul în care ne simțim atunci când ne acordăm atenție, ne facem ritualul de înfrumusețare și îngrijire personală și alegem cele mai chic ținute. Însă, pentru a avea o stare psihică bună și cât mai multă încredere în propria persoană, în ce putem oferi, pentru a ne simți frumoase și pentru a ne aprecia, este necesar ca aceste activități sa fie realizate constant, inclusiv atunci când suntem singure acasă. Astfel că avem întotdeauna nevoie de produse speciale, pe care să le utilizăm în rutina zilnică de îngrijire.  

     Pe lângă numeroasele tratamente pentru păr, scrub-urile și cremele favorite pe care le folosim pentru a avea mereu o piele catifelată, sunt bine venite și obiectele de îmbrăcăminte confortabile, din materiale fine și ușoare la atingere, precum cămașă damă satin. Dar materialele plăcute la atingere nu sunt singurele aspecte spre care trebuie să ne îndreptăm atenția, întrucât este foarte important ca ele să fie utilizate în mod corespunzător, să fie folosite la realizarea unor piese de vestimentație croite ca la carte, pe care să le purtăm întotdeauna cu drag. În plus, un alt factor pe care trebuie să îl luăm în considerare este ca imprimeul și culorile să ni se potrivească, să fie alese în funcție de nuanța tenului și a părului.
 

    Cămașa de noapte satin – potrivită pentru petrecerea în pijamale

    Cu toate că de multe ori pijamalele nu sunt considerate obiecte de îmbrăcăminte semnificative, fiind adesea ignorate, la rândul lor, la fel ca restul ținutelor pe care le purtăm și a stilului vestimentar abordat, influențează felul în care ne simțim. După o zi în care ne confruntăm cu sarcini dificile la locul de muncă, petrecem ore în trafic și tot ce se întâmplă în jurul nostru devine stresant, simțim nevoia să ne bucurăm de puțină liniște. Astfel, atunci când ajungem acasă, ne schimbăm de hainele, care deși frumoase, nu ne permit libertatea de mișcare și nici nu sunt întotdeauna confortabile și alegem să purtăm o ținută care să ne ridice puțin moralul. 

    Același lucru se întâmplă și dacă ne dorim să facem o vizită persoanelor dragi și să petrecm timp de calitate alături de acestea. De aceea, când ne întâlnim cu prietenele ori familia, și decidem să organizăm o petrecere în pijamale, trebuie să ne alegem cu grijă ținuta. 

   Cămașă damă satin este alegerea ideală pentru momentele în care ne relaxăm și ne distrăm împreună cu persoanele care ne sunt mereu alături. Foarte catifelată, în diverse modele ușor de purtat, care evidențiază silueta, și în același timp, ascund micile imperecțiuni, cămașă damă satin este cea care te va face să ai parte de o petrece în pijamale completă.

Suport clienti Luni-Vineri 10:00 - 14:00

0772 689 924 office@adictiv.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!