NOU: Cumperi orice produs si ai retur sau schimb GRATUIT* in primele 14 zile

Cămașă damă satin, o alegere spectaculoasă

Cămașă damă satin, o alegere spectaculoasă

Suntem diferiți ca persoane, însă cu siguranță avem o mulțime de lucruri în comun cu ceilalți. Ca femei, avem o nevoie mult mai mare de confirmare, compartiv cu sexul masculin, fapt care ne determină să ne dorim ca privirile celorlalți, atât ale bărbaților, cât și a celorlalte femei, să fie ațintite asupra noastră. 

   Suntem speciale și fiecare dintre noi are acel ceva al ei care face diferența. Însă, uneori, tocmai aceste diferențe ne fac să ne simțim mai puțin plăcute de cei din jur, în special în ziua de astăzi, când societatea impune anumite standarde de frumusețe, pe care majoritatea femeilor își doresc să le îndeplinească. Și este evident că nu există această posibilitate, pentru că așa cum știm cu toții, perfecțiunea nu există, o putem considera un mit, pentru că așa cum avem lucruri minunate de oferit și de arătat, la fel avem și defecte. Important este să ne iubim cu totul, să apreciem și părțile noastre mai puțin bune, să ne mândrim cu persoana care suntem în prezent și cu tot parcursul care a dus la acest rezultat. 

    Trebuie să ne cunoaștem din orice punct de vedere, să știm ce ne place și ce nu ne aduce deloc plăcere, ce ne dorim, care ne sunt nevoile, limitele, cum vom reacționa în anumite situații, ce așteptări avem în general de la viață și de la cei din jurul nostru. Și mai mult decât atât, este necesar să știm cum să transmitem cine suntem cu adevărat, ce părți din personalitatea noastră vrem să arătăm celorlalți și în ce fel o vom face.

    O modalitate prin care te pot descoperi alte persoane, este stilul vestimentar pe care îl abordezi, întrucât acesta este ales în timp, după nenumărate încercări de ținute, iar decizia finală este luată pe bază de preferințe care cu siguranță te caracterizează și spun multe lucruri despre tine. 

    Stilul vestimentar pe care îl abordăm este ales cu atenție, în funcție de ținutele în care ne simțim cel mai bine și în care ne regăsim în totalitate. Și întotdeauna când vrem să ajungem undeva, indiferent de situație, fie că este vorba despre o simplă întâlnire la cafea cu prietenii, fie despre un eveniment la locul de muncă, tindem să acordăm mare parte din timp pentru alegerea acelor obiecte vestimentare cu ajutorul cărora să onținem o ținută reușită. Dar nu aici se oprește tot, căci grija pe care o acordăm înfățișării noastre este bine să existe și în momentele în care nu ne privește nimeni, ca de exemplu, atunci când suntem singure în propria locuință.

    Poate că nu ți-ai dat seama până acum, însă orice stare mai puțin bună, poate fi schimbată prin purtarea unor haine care să-ți ofere confort și plăcere prin felul în care se așează pe silueta ta, punând-o în evidență. În plus, stima de sine poate crește odată ce adopți și acasă ținute care să te reprezinte. Este adevărat că după o zi în care ai fost nevoită să porți haine nu prea blânde cu pielea ta, poate foarte mulate, incomode, vrei să te bucuri de obiecte de vestimentație lejere, însă nu uita cât de mult contează aspectul lor, mai ales pentru apreciere pe care ți-o porți. 

    O alegere spectaculoasă prin care cu siguranță vei experimenta momente unice la tine acasă, fie singură, fie alături de partenerul de cuplu, este o cămașă damă satin. Aceasta reprezintă un accesoriu special din garderoba fiecărei femei, și este un element vestimentar mult îndrăgit și de bărbați, pentru că și ei au zile epuizante, în care sunt copleșiți de stresul produs de nenumăratele sarcini pe care la au de îndeplinit, și tot ce își doresc este să ajungeți din nou împreună, să te admire și să petreceți împreună momente minunate.

   O cămașă damă satin trebuie să fie nelipsită din garderoba ta, fiind o modalitatea ideală prin care să îți exprimi feminitatea și senzualitatea, pentru ca cel de lângă tine să te redescopere în fiecare zi.

Suport clienti Luni-Vineri 10:00 - 14:00

0772 689 924 office@adictiv.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!