NOU: Cumperi orice produs si ai retur sau schimb GRATUIT* in primele 14 zile

Beneficiile Pijamalelor de Damă din Satin

Beneficiile Pijamalelor de Damă din Satin
Am descoperit un material perfect care este răcoritor, dar care în același timp oferă și căldură. Acesta este satinul. Este confortabil, moale la atingere, elegant și plin de farmec.
Satinul natural există încă din Evul Mediu. În acea perioadă era accesibil doar pentru clasele superioare și a fost folosit cu precădere în țările arabe. Însă, în anul 1911 a fost creat satinul sintetic care a devenit mai accesibil și mai la îndemână începând cu anul 1940.
Potrivit cercetătorilor, purtând o pijama din satin vei putea să te bucuri de numeroase avantaje, cum ar fi:
Pijamalele de damă din satin sunt ușoare.

Stiluri diferite și modele grozave.
De obicei, pijamalele au modele și stiluri limitate, însă pe site-ul nostru vei putea să găsești modele variate care cu siguranță îți vor plăcea.
Pijamalele de damă din satin sunt confortabile.
Țesătura folosită pentru realizarea pijamalelor din satin pe care le găsești pe site-ul nostru este una pură și vibrantă și te va ajuta să ai parte de un somn adânc și odihnitor. În plus, pijamalele de damă din satin nu lasă cute pe piele.
Pijamalele din satin sunt potrivite pentru femeile însărcinate.
Sarcina este o etapă crucială din viața fiecărei femei. Dezvoltarea bebelușului începe încă din pântecele mamei, astfel încât mama trebuie să aibă un program de somn regulat și un somn odihnitor. Pe măsură ce mama doarme profund, dezvoltarea bebelușului este mai rapidă. Întrucât țesătura pijamalelor noastre de damă din satin este bună, acestea nu vor lăsa cute pe burtică.

În cazul în care te-ai decis că dorești pijamale de damă din satin, te invităm să te uiți la secțiunea Pijamale Damă de pe site-ul nostru. Avem cea mai vibrantă și confortabilă colecție de pijamale de damă din satin care pot fi utilizate atât pe timpul nopții, cât și pentru stat prin casă.
 

Suport clienti Luni-Vineri 10:00 - 14:00

0772 689 924 office@adictiv.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!