NOU: Cumperi orice produs si ai retur sau schimb GRATUIT* in primele 14 zile

Bagaj pentru o vacanță în doi - ce să nu uiți acasă?

Bagaj pentru o vacanță în doi - ce să nu uiți acasă?

Halat damă satin – de ce nu trebuie să lipsească din bagajul tău? 
 

 Ce adăugăm în bagajul pentru vacanță?

  Vacanța este momentul îndrĂgit și mult așteptat de fiecare dintre noi. Este suficient să te gândești că sezonul se apropie și deja ți se înfiripă zeci de planuri, de la locație, perioadă și până la ce va cuprinde bagajul. Dacă ești femeie clar vorbim despre un număr mare bagaje, iar dacă mergi în vacanță alături de partener, situația deja se complică. Sunt de făcut o mulțime de lucruri, cumpărături și liste cu ce este necesar să iei cu tine, pentru ca la momentul respectiv să nu omiți ceva.

 

   De fiecare dată îti propui să te limitezi la strictul necesar, dar este destul de greu să faci asta pentru că, la fel ca acasă, nu știi niciodată cu ce te vei îmbrăca a doua zi, nu știi care va fi dispoziția ta, și în plus, vremea este schimbătoare, în concluzie strictul necesar se transformă în  totul este necesar. Să nu uităm totuși că sunteți un cuplu, ce îți dorești tu, își dorește și partenerul tău și trebuie să ții cont că veți sta tot timpul împreună și ținutele trebuie puse în bagaje în egală măsură. 

 

   Vacanța este un lucru minunat, fiecare dintre noi își dorește să facă tot mai multe într-un singur an, însă timpul nu ne permite, job-ul nostru este atât de solicitant încât nu ne putem rezerva timp decât pentru o singură vacanță. Atunci va trebui să luăm în calcul tot ce e necesar pentru a fi o reușită. Dar o reușită nu poate fi obținută decât dacă ne planificăm din timp vacanța cu toate amănuntele, cu itinerarii, cu locuri speciale pe care urmează să le vizităm, dar și cu amintirile pe care le vom avea în urma acesteia.  Prin urmare bagajele noastre trebuie să cuprindă tot ceea ce este necesar pentru a nu fi în situația de a nu face față unor întâmplări mai delicate cum ar fi intemperiile, vijeliile, furtunile sau temperaturile foarte ridicate.

  

   Tocmai din acest motiv bagajele trebuie să cuprindă haine atât groase, cât și subțiri, accesorii sau obiecte care ne-ar fi la îndemână în situații dificile, dar și ținute pentru zi,  pentru seară,  și ținutele pentru dormit, fie ele pijamale, halate sau cămăși de noapte.

 

  Halat damă satin – un obiect vestimentar care nu trebuie lăsat acasă  

 

   Pe lângă obiecte vestimentare, nu trebuie uitată o serie de obiecte privind igiena corporală, prosoape, periuțe de dinți, creme, șampoane, dar și papuci de interior și haine de dormit. Evident că toate acestea sunt asigurate, de cele mai multe ori, de locul în care te cazezi, însă niciodată nu vrei să riști, cu gândul că poate o să lipsească ceva. Și doar ești în vacanță, dacă nu ai deja, trebuie să îți achiziționezi neapărat o pijama, cămașă de noapte sau un halat damă satin delicat, sexy, de bun augur pentru nopțile care urmează. Condiția este să nu le uiți acasă și pentru ca totul să fie și mai plăcut, achiziționează și pentru partenerul tău o pijama de calitate, fie tot din satin, fie din bumbac fin.

 

   Niciodată nu trebuie neglijată ținuta pentru dormit, în special atunci când mergi în vacanță și îți dorești ca totul să fie perfect. Indiferent de vârstă, de urmele lăsate de timp pe corpul și pe chipul tău, stilul vestimentar ales cu grijă, fie el și cel pe care îl abordezi pentru obiectele vestimentare de casă, reușește să aducă în ochii partenerului aceeași persoană din trecut. Și ce poate fi mai plăcut si mai elegant, decât un halat damă satin, legat neglijent în talie cu un cordon lat, lăsând la vedere atât cât este necesar? Acesta sigur te va face să te simți cu adevărat frumoasă și să te privești cu alți ochi decât o făceai înainte. 

 

   Indiferent de situație, dacă uiți orice lucru mărunt sau vrei să mai reduci din bagaj, nu tăia de pe lista ta acest obiect vestimentar, va face deliciul vacanței tale. Un halat damă satin completează o ținută rafinată, definește o persoană sensibilă, modernă, îndrăgostită de partenerul ei, acea persoană care își respectă statutul de femeie.

Suport clienti Luni-Vineri 10:00 - 14:00

0772 689 924 office@adictiv.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!