NOU: Cumperi orice produs si ai retur sau schimb GRATUIT* in primele 14 zile

Reducere 50% la toate produsele cocolino!

In data de 20.06.2024. Apelurile si mesajele catre suport nu se pot realiza. Va rugam sa reveniti din 21.06.2024

Articolele vestimentare de noapte bună: soluția ideală împotriva insomniilor

Articolele vestimentare de noapte bună: soluția ideală împotriva insomniilor

       Dacă te-ai confruntat într-un moment al vieții cu insomniile, află că nu ești singura persoană. Insomniile sunt o tulburare frecventă a somnului, care pot influența semnificativ calitatea vieții unei persoane, prin simplul fapt că ele influențează capacitatea unei persoane de a face anumite alegeri și de a acționa. Atunci când organismul nu se odihnește corespunzător, din cauza insomniilor, persoana în cauză nu mai este atât de orientată către oportunitățile pe care le are, din simplul fapt că nu beneficiază de resursele de care ar putea avea nevoie pentru a duce până la bun sfârșit acele obiective pe care și le-a propus.

       Atunci când organismul nu se odihnește corespunzător, forțele acestuia și energia de care dispune nu sunt cele de care are nevoie pentru a îndeplini toate cerințele pe care viața personală sau cea profesională le aduce. Tocmai de aceea, fiecare persoană are responsabilitatea de a se asigura că se bucură de un somn calitativ, iar partea cea mai frumoasă se referă la faptul că există multe soluții la dispoziție din acest punct de vedere. Ai nevoie de mai multe informații? Rămâi alături de noi!

Când apar insomniile?

       În general, insomniile apar atunci când o persoană trece printr-o perioadă mai puțin plăcută a vieții. Situațiile care sunt resimțite copleșitor de către organism sunt și cele care pot influența semnificativ calitatea vieții și, implicit, a somnului. Divorțul, pierderea unei persoane dragi, pierderea locului de muncă sau problemele financiare sunt doar câteva dintre situațiile care își pot pune amprenta asupra somnului. 

       Toate aceste situații copleșitoare influențează calitatea somnului, prin simplul fapt că sunt cele care pun organismul într-o stare de alertă continuă. Este bine de știut că te poți bucura de un somn odihnitor chiar și atunci când trebuie să te confrunți cu aceste situații, deoarece există foarte multe soluții la care poți apela din acest punct de vedere. Chiar dacă, în majoritatea cazurilor, această stare de alertă resimțită la nivelul organismului poate dispărea doar atunci când sunt identificate diferite soluții pentru acele situații care trebuiesc confruntate, trebuie să ținem cont că tocmai somnul odihnitor și mintea limpede ne pot ajuta să găsim acele soluții de care avem nevoie pentru a rezolva evenimente ale vieții care nu ne sunt favorabile.

       Te întrebi care sunt soluțiile la care poți apela pentru a optimiza calitatea somnului, dar mai ales, pentru a ameliora insomniile? Iată câteva dintre acestea:

1. Discută liber despre problemele pe care le confrunți

       Atunci când situațiile din viața de zi cu zi aduc foarte multă nemulțumire la nivel psihic, nu este exclus ca insomniile să-și facă apariția. Situațiile neplăcute pun organismul într-o stare de alertă continuă, și tocmai de aceea calitatea somnului suferă foarte multe modificări. Dacă această situație îți este cunoscută, ține cont că poți discuta liber cu persoanele din jurul tău despre ceea ce ți se întâmplă. Nu putem omite nici posibilitatea de a solicita ajutor din partea unei persoane specializate. În acest fel, vei reuși să te descarci, să reduci tensiunea emoțională instalată la nivelul organismului, și de ce nu, să dobândești multe perspective care te-ar putea ajuta.

2. Orientează-te către noi perspective asupra acelor situații

       Atunci când trebuie să confrunți o situație mai puțin plăcută, ține cont că ai posibilitatea de a te orienta către noi perspective ale acesteia. Pentru că fiecare eveniment este trecut mai întâi prin filtrul subiectiv, este normal ca în primă instanță toată situația prin care treci să pară una dezastruoasă – dar asta nu înseamnă că lucrurile trebuie să rămână așa. Perspectivele pe care le ai asupra evenimentelor curente din viața ta sunt și cele care influențează calitatea somnului, tocmai de aceea, este relevant să te orientezi către posibilitățile pe care le ai. 

3. Identifică acel mediu de noapte bună potrivit pentru tine

       Nu în ultimul rând, pentru ca insomniile să nu își mai facă simțită apariția, încearcă să găsești acel mediu de noapte bună de care ai nevoie. Aerisirea camerei în care urmează să dormi, folosirea bețișoarelor parfumate și a uleiurilor pentru aromaterapie sau chiar și ținutele de noapte bună sunt câteva dintre soluțiile pentru care poți opta pentru a te bucura de un somn odihnitor. Ținutele de noapte bună sunt cele care te pot ajuta să te simți bine în pielea ta, dar mai ales, care te vor ajuta să te relaxezi și să reduci tensiunea acumulată în organism. Dacă vrei cu adevărată să te relaxezi și să te bucuri de un somn de calitate, orientează-te cu încredere către o cămașă damă, pentru că este acea ținută de noapte bună care are potențial să devină preferata ta, în care te vei regăsi, și de altfel, la care te vei întoarce de fiecare dată. 

       O cămașă damă este alegerea potrivită la care poți apela atunci când vrei să îmbunătățești calitatea somnului tău, pentru că materialele din care este realizată această piesă vestimentară de noapte bună sunt foarte plăcute la atingere și te vor ajuta să identifici acel mediu relaxant de care ai nevoie. Dacă vrei cu adevărat să te bucuri de rezultatele aduse de această piesă vestimentară, orientează-te către o cămașă de noapte care este realizată din satin. Mai mult de atât, această cămașă de noapte te va ajuta să te simți bine chiar și la nivel fizic, pentru că este cea care te va face să-ți admiri ușurință calitățile și care te va ajuta să te simți bine în pielea ta.

 

 

Suport clienti Luni-Vineri 10:00 - 14:00

0772 689 924 office@adictiv.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!