NOU: Cumperi orice produs si ai retur sau schimb GRATUIT* in primele 14 zile

Reducere 50% la toate produsele cocolino!

In data de 20.06.2024. Apelurile si mesajele catre suport nu se pot realiza. Va rugam sa reveniti din 21.06.2024

Articolele de noapte pe care le alegi pot influența calitatea somnului?

Articolele de noapte pe care le alegi pot influența calitatea somnului?

   Majoritatea zilelor încep cu un program încărcat, fie că vorbim despre activitățile de la locul de muncă, fie despre cele de acasă, întotdeauna avem câte ceva de realizat și trebuie să ne încadrăm într-un program. Dimineața ne pregătim în ritm alert, începând cu ritualurile de îngrijire personală, urmând servirea băuturii la care apelăm pentru un plus de energie, cafeaua. 

  De cele mai multe ori, fiind prinși în acest program încărcat, nu ne mai regăsim, avem senzația că în jurul nostru este mereu haos, că suntem foarte departe de momentul în care vom putea lua o pauză în care să ne relaxăm. Plecăm de acasă grăbiți, nu avem timp pentru servirea micului dejun, uităm de lucruri importante pe care trebuie să le luăm cu noi sau chiar de o parte din sarcinile pe care le avem de realizat și suntem cuprinși de oboseală, de starea de epuizare. Iar atunci când ajungem din nou în propria locuință, la finalul zilei, nu sperăm la nimic mai mult decât la odihna bine meritată. 

     Atunci când suntem plini de energie tindem să facem cât mai multe lucruri, având senzația că nimic nu ne poate opri, că suntem atât de odihniți încât putem face orice și nu vom simți oboseala, însă la finalul zilei apar toate rezultatele muncii noastre, atât cele la care speram, cât și cele resimțite la nivel fizic. Și după astfel de perioade aglomerate, avem garantat nevoie de o vacanță și cel mai mult, de zile în care să ne bucurăm de liniștea de acasă. Dar pentru a ne putea bucura din plin de aceste momente, este necesar să avem ținute speciale în care să ne simțim confortabil, căci nimic nu se poate compara cu o pijama damă de calitate, care să ne permită să facem tot ce ne propunem. 

     Pijamalele sunt cunoscute ca obiectele vestimentare pentru relaxare, pentru o noapte bună și un somn odihnitor. În plus, ele ne vin în ajutor odată ajunși acasă, oferind acea libertate de care avem nevoie. Chiar dacă ținutele pe care le alegem pentru activitățile pe care le desfășurăm în afara casei sunt plăcute vizual, încadrându-se în stilul nostru vestimentar, materialele și croiurile lor nu sunt la fel de confortabile ca cele din care este realizată o pijama damă. Hainele pentru exterior pot fi de multe ori chiar incomode, din cauza țesăturii sau a croiului prea mulat. Atunci când sunt purtate o perioadă mai îndelungată de timp, ajung să producă o stare mai puțin plăcută, atât fizic, cât și psihic, pentru că o ținută incomodă poate irita pielea, îți poate îngreuna activitățile, dar va produce și disconfort și stres. Din aceste motive, pentru somn alegem materiale fine, moi, mai vaporoase, din care sunt realizate ținute lejere, deoarece într-adevăr, articolele de noapte pe care le alegem pot influența calitatea somnului și starea noastră de moment sau chiar de a doua zi.

    Astfel, pijamalele de damă din satin trebuie să fie nelipsite din garderoba unei femei, ele aducând atât de multe beneficii, indiferent de considerente. Cu un aspect impecabil, ușor de curățat și uscat, potrivite pentru toate anotimpurile, confortabile și plăcute la atingere, acestea vor fi secretul tău pentru o noapte mai bună. Ușor de purtat și îngrijit, le poți găsi într-o varietate de modele, începând cu cele uni, în nuanțe pale, până la cele cu imprimeuri mai încărcate și nuanțe puternice. Alege în funcție de ceea ce te reprezintă, de lungimile și măsurile pe care le dorești, de culorile preferate, și nu uita că indiferent de modelul pentru care optezi, pijamaua din satin reprezintă calea spre relaxare și un somn odihnitor, prin care să îți recapeți energia pentru ziua următoare. 

Suport clienti Luni-Vineri 10:00 - 14:00

0772 689 924 office@adictiv.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!